Haber Apple Iphone 5c Batarya Performansı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple Iphone 5c Batarya Performansı
Apple‘ın yeni akıllı telefon modelleri 10 Eylül tarihinde düzenlenen etkinlikte gün yüzüne çıktı. Bu akıllı telefon modellerine baktığımızda, iPhone serisinin son üyesi olarak iPhone 5S‘i görüyoruz. bir önce ki modeliPhone 5 tasarımında olan model, donanım olarak biraz daha üst seviye geliyor.



Ayrıca Apple, etkinlikte yeni bir akıllı telefonunu daha duyurmuştu. Renkli tasarımı ile plastik malzeme kasa yapısı ile gelen model donanım özellikleri olarak ise iPhone 5 ile benzer geliyor. Apple hem iPhone 5S hem deiPhone 5C modellerini geçtiğimiz hafta cuma günü satışa sunmuştu.Apple‘ın ilk hafta sonunda 6 milyon civarı iPhone 5S, 3 milyon civarı daiPhone 5C satışı gerçekleştirdiği belirtilmekte.

Apple iPhone 5C‘nin teknik özelliklerine baktığımızda, 4″ büyüklüğünde ve1136×640 piksel çözünürlüğünde dokunmatik Retina ekrana sahip olduğunu görüyoruz. Sistem belleği 1GB olurken, dahili veri kapasitesi olarak da 16GB ve 32GB olmak üzere iki farklı versiyonda satın alınabiliyor.

Apple iPhone 5C, yonga seti olarak 1.3Ghz saat hızında çift çekirdekliApple A6 yonga setinden güç alıyor. Üç çekirdekli PowerVR SGX 543MP3grafik işlemci, Wi-Fi, GPS diğer özellikler arasında yer alıyor.

iPhone 5C batarya olarak ise 1.510mAh kapasite tercih edilmiş. Bu yeni akıllı telefonun batarya performansını merak ediyorsanız sonuçlar aşağıda.



Apple iPhone 5C batarya performansı
 


çaminci

çaminci

Üye
Adamlar yapıyor :)
 
fk555897

fk555897

Üye
Sonuçlar gayet iyi.
 


Üst Alt