İphone 6 tasarımı belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pRime.

pRime.

Üye

Ben konu sahibinin geçen seneki konusundada tartışmalar yaşandığından dolayı ve konu özünü kaybetmemesi açısından söyledim Prime :).
anlıyorum haklısınız da konu sahibinin geçen seneki hesabı neydi? :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman

Kerim.

Kerim.

Üye
buyrun.yurt dışına yeni giden arkadaşımın ve orda çalışan arkadaşımın bana gönderdi mailden bir görüntü.dediğim gibi tasarımı kesin değil.

O kadar gizli bi bilgiyse sana niye gondersin?niye ona soylemisler?eger bu kadar ust bi makamda calisiyosa isini tehlikeye atmaz.o gonderdigi mesajdaki uslup zaten hic inandirici degil.sanki bi arkadasina demissin bana şöyle mesaj at diye.

smh60

smh60

Üye
Nokia Maps :hmmm

İphone 6cı

İphone 6cı

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ister inaanın ister inanmayın.Bende söylediklerimin yazdıklarımın arkasındayım.Bu söylediklerim doğru çıkarsa bana karşı çıkanlar ne yüzle bu foruma girecek?Girebilecekler mi?Egoları tavan yapmış 2 - 3 kişi geliyor konumu kirletiyor.Burada iyilik yapıyoruz bi küfür yemediğimiz kaldı.

Admin bey sizde bi karar verin.İspat istediniz görüntülü ispat ettim şimdide özellikler ile ilgili bilgi paylaşın diyorsunuz.Arkadaşım yurt dışında sürekli bana cevap veremez.Büyük bi firmada çalışıyor.Ayrıca bana hitap şekli burdaki kimseyi ilgilendirmez.Sonuçta çok yakın arkadaşım.

Geçen seneki nickimi soran arkadaş geçen seneki nickim İphone 5ci ;) Kolay gelsin...

pRime.

pRime.

Üye

görüntülü ispat. :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
yaw iyide bide wifi var yazmış iphone 6 olacakta wi-fi varmı diye soracaz :zuhaha:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Arkadaşlar ister inaanın ister inanmayın.Bende söylediklerimin yazdıklarımın arkasındayım.Bu söylediklerim doğru çıkarsa bana karşı çıkanlar ne yüzle bu foruma girecek?Girebilecekler mi?Egoları tavan yapmış 2 - 3 kişi geliyor konumu kirletiyor.Burada iyilik yapıyoruz bi küfür yemediğimiz kaldı.

Admin bey sizde bi karar verin.İspat istediniz görüntülü ispat ettim şimdide özellikler ile ilgili bilgi paylaşın diyorsunuz.Arkadaşım yurt dışında sürekli bana cevap veremez.Büyük bi firmada çalışıyor.Ayrıca bana hitap şekli burdaki kimseyi ilgilendirmez.Sonuçta çok yakın arkadaşım.

Geçen seneki nickimi soran arkadaş geçen seneki nickim İphone 5ci ;) Kolay gelsin...

yani seneye iPhone7ci olarak görücez seni :hmmm

• Beğen
smh60

smh60

Üye

yani seneye iPhone7ci olarak görücez seni :hmmm

bende tam onu düşünyordum :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada konu başlığı düzenlenmeli muhtemel tasarım olması gerekiyor bence kesinlik yok

pRime.

pRime.

Üye

inanmıyoruz. çocuk kandırır gibi konu aç sonra ister inanın ister inanmayın de iyi valla. bizim bir yüzümüz var, her sene farklı farklı hesaplar alıp yalan yanlış konular açmıyoruz. bu "bilgi"lerin gerçek olmadığını bildiğimden iphone'un yenisi çıktığında da foruma rahatlıkla gireceğim ama sizin gibiler her zamanki gibi fake hesap alıp bu foruma girip yine birilerini kandırmaya çalışacak. internet evlere girdi dürüstlük diye bir şey kalmadı. herkes herkesi kandırabileceğini sanıyor. arkadaşının yurt dışında olması umrumda bile değil. internet olan her yerden sana ulaşabilir. gerçek olsaydı zaten bu saçmalık büyük haber sitelerine çoktan düşmüş olurdu.

hadi kolay gelsin canım.

msy2017

msy2017

Üye
nesimde bile fake olduğu belli, yukarda vifinin yanında AT T yazılı bunlar çin öngörüleri, çin telefonlarının genellikle işlemcileri ATT dir, onuda geç elalemin ...... bi yerlere girmeye benzemiş bu olay. iphone markası sen değilsin, resmi sen çizmedin, hiç bişeyi değilsin çalmak ayıp diyosun sen sadece bi yerden bulduğun bilgiyi (çaldığın ) paylaşmışsın, çalıntı malı çalmayın diyosun...

AT&T Amerika'daki operatörlerden biri işlemci değil.

Kerim.

Kerim.

Üye
Ya zaten arkadasinin sakin kimseye soyleme dedigi bir seyi gidip Turkiye'nin en buyuk forumlarindan olan maxicepte paylasan birine inanmak pek mantikli gelmiyor bana.yani sana ve haberlerine guvenmiyorum:oke:

- - - Eklendi - - -

yaw iyide bide wifi var yazmış iphone 6 olacakta wi-fi varmı diye soracaz :zuhaha:

:muha:wifi varmis beyler hayret::blink:
:zong:

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
buyrun sözde gerçek bilgi veren iphone'cu arkadaşımızın iphone 5 için açtığı konu. özellikleri ve tasarımını orjinal iphone 5 ile karşılaştırın bakalım ne kadar doğru. :oke:
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/iphone-5-tasarimi-belli-oldu-549455.html
aa unutmuşum o dönemde çıkan telefonun modeli iphone 4s değil miydi? :)

bunlar gerçek olsaydı birebir aynı özelliklerle çıkardı kaldı ki sgx535 gpu 1080p video kaydedip işleyemez.

Kerim.

Kerim.

Üye
buyrun sözde gerçek bilgi veren iphone'cu arkadaşımızın iphone 5 için açtığı konu. özellikleri ve tasarımını orjinal iphone 5 ile karşılaştırın bakalım ne kadar doğru. :oke:
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/iphone-5-tasarimi-belli-oldu-549455.html
aa unutmuşum o dönemde çıkan telefonun modeli iphone 4s değil miydi? :)

bunlar gerçek olsaydı birebir aynı özelliklerle çıkardı kaldı ki sgx535 gpu 1080p video kaydedip işleyemez.

:muha:yine ayni hikaye.yurtdisindaki arkadas vs vs:D

pRime.

pRime.

Üye
:muha:yine ayni hikaye.yurtdisindaki arkadas vs vs:D
daha da detaya girebilirim aslında. bu üst düzey çalışanın attığı sözde mail neden 15 yaşındaki birisi tarafından yazılmış gibi görünüyor? o mevkideki birisi neden daha düzgün bir dille anlatmıyor cihazı? telefonun orjinal adı olan iPhone yazmak yerine İphone şeklinde yazıyor? ben o mevkide biri olsam bu tip şeylere inanılmaz şekilde dikkat ederdim şahsen.

- - - Eklendi - - -

Özellikleri ise şöyle :
1080p hd video kayıt
1.5 ghz işlemci
SGX535GPU, Apple A4 chipset
A-GPS
ios 5 işletim sistemi
4 inch LED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen,
16M renk
768X1024 çözünürlük
8 mp autofocus kamera
HDMI çıkışı

şu konuda aydınlatır mısın bizi? neden iphone 4s ve 5'in özellikleri bununla bir değil?

- - - Eklendi - - -

kimsenin kimseyi ezdiği yok. siz insanları kandırmaya çalışıyorsunuz. insanlar kandırıldığını anlarlarsa doğal olarak kandırana kızarlar. :oke:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
lumia çakmasi olmuş bune be :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Apple böyle bir telefon çıkarttığı gün çöker :D berbat bir tasarımı var. en iyisi note 2 (-: (-: (-:

Symbianize

Symbianize

Üye
Canım benim herşeyi koy bi yana o ikonlar ios 2 den kalma fake olduğu belli

aleranol

aleranol

Üye
Dostum konun komik olmuş. Fake mailden mesaj atmak zir değil. Fotosop da zor değil. Eğer senin tanıdığını söylediğin kişi gerçek olsaydı emin olki
-yazıma dikkat ederdi,
-laubali tavırla konuşmazdı
-en başta bırak seni babasına annesine bile söylemezdi.
Geçen yıl açtığın konu çok güzeldi sağolsun prime hatırlattı :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
CasuS_87

CasuS_87

Üye
tasarım böyle olmaz sanırım :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
Ayriyetten ipod yazmıyor.
Niye at&t yaziyor gsm yazabilirdi.
Eski maps logosu.
Tüm konseptlerdeki klasik ekran birkere.
Tasarımı o kadar güzel çakma olmuş ki çok sevindim japonlar daha kolay çakma yapabilir artık diye.
Daha ne olsun canım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...