Nokia Lumia 820 ve 920 kullanıcıları Lütfen biraz bilgi verirmisin

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 820 ve 920 kullanıcıları Lütfen biraz bilgi verirmisin
Öncelikle bir telefon almak istiyorum Sorularım şunlar
1-Nokia lumia 820 ile Apple 4s arasında hangisi iyi
Kamera, performans,Erkan,ses,batarya kullanım süresi...vb
2-Nokia lumia 820 alacağım parayla alternatif olarak ne önerirsiniz
3-Windows phone nasıl(daha önce hiç kullanmadım)

Teşekkür ederim

alical33

alical33

Üye
4s eskidi artık ama halen alınbilir bi telefon ama bana kalırsa ekranı çok küçük kameraları arasında çok belirgin bi fark yok yeni bişey denemk istersen 820 derim ama çok oyun falan oynuyorsan wp8 için biraz daha bekle

• Beğen
Tepkiler: qweratomic
qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
4s eskidi artık ama halen alınbilir bi telefon ama bana kalırsa ekranı çok küçük kameraları arasında çok belirgin bi fark yok yeni bişey denemk istersen 820 derim ama çok oyun falan oynuyorsan wp8 için biraz daha bekle
Tşk ederim
Birde teknik özelliklerde şöyle yazıyor
ekran da 820 gorilaglas gibi birşeydi bu yok muş
4s var sizce bu etkilimi ne kazandırıyor
Tşk ederim

alical33

alical33

Üye
Tşk ederim
Birde teknik özelliklerde şöyle yazıyor
ekran da 820 gorilaglas gibi birşeydi bu yok muş
4s var sizce bu etkilimi ne kazandırıyor
Tşk ederim
gorilla glass ekran kaplaması ekranın sağlamlığını artırıyor ve çizilmelere daha dayanıklı hale getiriyor

- - - Eklendi - - -

gorilla glass ekran kaplaması ekranın sağlamlığını artırıyor ve çizilmelere daha dayanıklı hale getiriyor
ayrıca gorilla glass 820 de var 4s te yok diye biliyorum ben

• Beğen
qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

ayrıca gorilla glass 820 de var 4s te yok diye biliyorum ben
yok tam tersi 4s de var 820 de yokmuş
Tşk ederim

uMTOku

Üye
Jelatinsiz hepsi çizilir basit sorunlar bunlar 820 daha yenilikçi ama 4S i de kötüleyemem
Sent from my Lumia 920 using Board Express

serinaga

serinaga

Üye
820 için Market ve Nokia dört bir koldan geliştirmekteler, eğer biraz beklemeye tahammülün varsa kesinlikle 820 derim. Ekran Clear Black, çizilmelere karşı dayanıklı bir ekran. Arayüz bambaşka, alışılmışların dışında bir şey, son derece hızlı ve akıcı, yormuyor. Kamerada çok belirgin bir fark yok, ama güncelleme ile 820 kamerası daha iyi olacak ... 4s'in de adı var işte ama karar senin ...

• Beğen
Tepkiler: nsren
zaferozkan

zaferozkan

Üye
Tam bir yıl oldu 4s kullanıcısı idim. En basit örnek jb olmadan iphone bir hiç (kişisel görüşüm). Şimdi l920 kullanıyorum hemen hemen bir ay oldu alalı sıkılma diye bir şey yok zaten cihaz ve program hızı fazlası ile tatmin ediyor.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

PureFood

PureFood

Üye
4S'i bende severim. 5'ten daha çok severim öyle söyleyeyim, ancak elime aldığımda ekran küçücük geliyor :) 920'ye alıştık büyük telefon büyük ekran, bence 820 al, rahat edersin, ''vay be arkadaş umduğumdan daha güzel çıktı'' dersin. Çünkü ben öyle demiştim bi kaç gün sonra.

• Beğen
qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim.. :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Jelatinsiz hepsi çizilir basit sorunlar bunlar 820 daha yenilikçi ama 4S i de kötüleyemem
Sent from my Lumia 920 using Board Express
arkadaşım ben c6 01 i ve lumia 920 yi ekran koruyucu olmadan kullanıyorum hiç bir çiziğe rastlamadım

ekoks20

ekoks20

Üye

Teşekkür ederim

1-ikiside performanslı ve ikisindede takılma kolay kolay yaşamazsın. kamera windows phone telefonlarda şu an çok az ayar olduğundan zayıf. zamanla detaylı ayarlar gelirse değişebilir. ekran 4s in tartışmasız daha net ve daha kaliteli ( çözünürlük daha yüksek, goriilla glass var. pixell yoğunluğu daha fazla vs. ) ses ve bataryada da 4s daha ii ama arada 1700-1250=450 tl fark var. 920 ile kıyaslamak lazım 4s i 820 ile değil. 4s in artısı kapak değiştirilebilir hafıza kartı takılıyor batarya çıkığ takılıyor ve asil:)

2- 1250 ye ne alınablire gelince ben gene lumia 820 alırdım:))) ama beklentilerin önemli bol uygulamaistiyorsan s2 alabilirsin yada 150 tl daha ekleyip hepsiburada dan s3 alabilirsin:)

3- VE can alıcı soru.

Windows phone nasıl:)))))

artıları : hızlı stabil. o kadar. :) hızlı ve stabil olması normal çünkü kullanıcı özelleştirmesi yok uygulama yok :))) rehber yok:)))
eksikleri: en büyük eksikleri sunlar. özelleştirebilir değil, görev yöneticisi yok, dosya yöneticisi yok, uygulama çok az.

peki neden windows phone 8 li tel alınır.

windows phone 8 biraz iddialı bir laf olacak ama 5 yıl sonra pazarın lideri olacak. eğer bu gelişmeyi an an yaşamak istiyorsan :) ve farklı olmayı seviyorsan ( s3, 4s, hatta 5 artık sıkıcı oldu her yerde herkeste var. ) alınır.

SON OLARAK: EĞER WİNDOWS PHONE YE KARAR KILDIYSAN LUMİA 920 AL BÜTÇEN YOKSA 820 AL. :) ÇÜNKÜ NOKİANIN PROGRAMLARI SÜPER:))

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

Teşekkür ederim

patronda 4s var
kamera güncellemesinden sonra karşılaştırma yapmadım fakat öncesinde eziyordu bildiğin isterseniz yarın sizin için karşılaştırırm. performans aynı sayılır ikiside kasmıyor etmiyor.
ekran eziyorum her türlü :D
ses yine eziyor
batarya aynı sayılır..
çok iyi wp :)
ben 920 için örnek verdim başlıkta yazdığından dolayı..

ekoks20

ekoks20

Üye
920 ses ekran ve kamera olarak tabii ki ezer:) 808 den sonra en iyi kamera 920 de:) zaten
patronda 4s var
kamera güncellemesinden sonra karşılaştırma yapmadım fakat öncesinde eziyordu bildiğin isterseniz yarın sizin için karşılaştırırm. performans aynı sayılır ikiside kasmıyor etmiyor.
ekran eziyorum her türlü :D
ses yine eziyor
batarya aynı sayılır..
çok iyi wp :)
ben 920 için örnek verdim başlıkta yazdığından dolayı..

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence batarya performansıyla da ezmesi gerek ama:hmmm

ikbal24

Üye
İmkanın varsa 920 al derim çünkü teknoloji hızlı ilerliyor

Üst Alt