haqanguven
Üye
team viewer YOK BENDE ARKADAŞIM
googleye yazarsan çıkar hemen
team viewer YOK BENDE ARKADAŞIM
Arkadaşim bi video çekip yapsanda ordan bakip uygulasak
bi yerde hata yapıyorsun herhalde olmuyordur...Biliyorum herseyi yapiyorum ama save yapip çikmam lazim save yapmiyo. Anlamadigim senin uda tamamen içini siliyorum komple ne varsa data private resource sys system ve içindekilerini.. Ve bu boş olan udaya orjinal udanin 276 mb bütün dosyalaini koyuyorum
ben diyorum sizeki team viewerden yapayım öğrenin başka bir gün güncelleme çıkartınca yine aynı konu olucak...ayrıca yapıcam upload edicem onu beklicem valla uzun iş...kardeş sen yapıp bize uploadlasan olmaz mı biz yapamıyoruz 2 dk nı almaz ?
Nokia cooker bu işlemi yapmaya izin vermiyo. Bi kutu çikiyo mail var iletişime geçmek gerekiyoo.
yanlış birşey yapıyorsunki hata alıyorsun benim anlattıklarımı yapmakla hata almaman lazım
Tamam teşekkür ederim eline sağlık![]()
daha sonra yaparızkardeş ben pcye geçince ıd şifre veriyim pcye gir yap ?
- - - Eklendi - - -
tw den
şuan olmaz daha sonra361 170 899
3828
id ve şifrem
- - - Eklendi - - -
![]()
kardeş ben yaptım galiba flash atmadan önce yine hard format atılacak mı ?
zaten o 1 tane resimde yoktu bendesen resimler geliyor demişsinde resim yok ki bir tane resim var oda Evols resmi
şimdi herşeyiyle çok güzel ing dil bile gitmiş bi mif çektim süper oldu eline sağlık tekrardankardeş ben yaptım galiba flash atmadan önce yine hard format atılacak mı ?
zaten o 1 tane resimde yoktu bendeşimdi herşeyiyle çok güzel ing dil bile gitmiş bi mif çektim süper oldu eline sağlık tekrardan