[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hadi ya bak bu kötü olur işte :D Neyse bi ovi bayisine gidip sorayım neleri sildiğini kesin olarak öğreneyim bazı uygulamalar lisanslı giderse kötü olur (paralı yani ) :D

Format atmadan göndersek bakmazlar demiştin ya öğrenirlerse garantiden çıkar mı :D telefon yeni 2 yıllık garanti boşa gider eğer servise gönderme gibi bir durum olursa :)
Öğrenirlerse elbette sorun çıkarırlar..
Sana tavsiyem her önüne gelen uygulamayı yükleme, işe yarar kayda değer uygulamaları yükle ve birde rompatcher yamalarını sadece uygulama yükleyeceğin zaman aktifleştir. O zaman telefonuna format atmak zorunda kalmazsın...

zahod

zahod

Üye

Öğrenirlerse elbette sorun çıkarırlar..
Sana tavsiyem her önüne gelen uygulamayı yükleme, işe yarar kayda değer uygulamaları yükle ve birde rompatcher yamalarını sadece uygulama yükleyeceğin zaman aktifleştir. O zaman telefonuna format atmak zorunda kalmazsın...

Çok soru soruyorum kusura bakma lütfen ama napıyım :D
Rompatcher ı filan uygulama yöneticisinden kaldırabiliyormuyum ve de yüklediğim unsigned uygulamaları.Veya bu hack işlemini garanti bittikten sonra yapsam servise yolladığımda başka bir sorun çıkarmı ?
Sen bir de rompatcher yamalarını sadece uygulama yükleyeceğin zaman aktifleştir demişsin ya hani bu adamlar rompatcher olup olmadığını anlamayacaklar mı telefonda yinede ? Uygulamaları filan kaldırırsam (unsigned olanları) belki anlamazlar mümkün mü bu ?

basfare

Üye
arkadaşım olmuyor norton u yuklemiyor. Bu yerleşik bir uygulamadır diyor. Napıcam....

- - - Eklendi - - -

ayrıca telefon um 701

alexkara

Üye
merhaba arkadaşlar,
Bende n8 var. Bu konularda biraz acemiyim. Telefonumu hack lemek istiyorum.
Burada da nasıl yapılması gerektiğini çok güzel anlatmışsınız. Emeğinize sağlık.
hack ledikten sonra sorun yaşamaktan çekiniyorum. Sıkıntılar yaşar mıyım?
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden çok teşekkürler.

Herkese iyi seneler:)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Çok soru soruyorum kusura bakma lütfen ama napıyım :D
Rompatcher ı filan uygulama yöneticisinden kaldırabiliyormuyum ve de yüklediğim unsigned uygulamaları.Veya bu hack işlemini garanti bittikten sonra yapsam servise yolladığımda başka bir sorun çıkarmı ?
Sen bir de rompatcher yamalarını sadece uygulama yükleyeceğin zaman aktifleştir demişsin ya hani bu adamlar rompatcher olup olmadığını anlamayacaklar mı telefonda yinede ? Uygulamaları filan kaldırırsam (unsigned olanları) belki anlamazlar mümkün mü bu ?
Arkadaşım rompatcher'ı da normal uygulama kaldırır gibi kaldırabilirsin... Ayrıca serviste senin telefonda hangi uygulamalar olup olmadığına kimse bakmaz, o konuda rahat ol..
Ve telefonunda sorun çıkacağını nereden çıkarıyorsun, olaki çıksa yazılım ile ilgili sorun çıkar onuda forumda çözeriz Allah'ın izniyle, servise gerek yok. Donanımsal arızada ise söylediğim gibi yüklü olan uygulamalara kimse bakmaz.
Kvk servisine günlük ortalama 100 cihaz gelse (ki fazla geliyordur.) servis bunların tamiri ilemi uğraşacak, yoksa içeriğindeki yüklü uygulamarla mı?
o nedenle rahat ol, ama yine de hackleyip hacklememek sana kalmış.

- - - Eklendi - - -

arkadaşım olmuyor norton u yuklemiyor. Bu yerleşik bir uygulamadır diyor. Napıcam....

- - - Eklendi - - -

ayrıca telefon um 701
Arkadaşım telefonun Fp2 ye güncellenmiş, bu konudan hac olmaz artık.

Sen bu konuya bak http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/nokia-belle-fp2-hacklendi-resimli-707339.html

- - - Eklendi - - -

merhaba arkadaşlar,
Bende n8 var. Bu konularda biraz acemiyim. Telefonumu hack lemek istiyorum.
Burada da nasıl yapılması gerektiğini çok güzel anlatmışsınız. Emeğinize sağlık.
hack ledikten sonra sorun yaşamaktan çekiniyorum. Sıkıntılar yaşar mıyım?
Bu konuda yardımcı olabilir misiniz. Şimdiden çok teşekkürler.

Herkese iyi seneler:)

Hack işlemini doğru yaptıktan sonra herhangi bir sıkıntı yaşamazsın Mehmet kardeş...
Hemşeriymişiz bu arada :D Allah'ına Gurban...

utkusazli

Üye
Bilmediğimden soruyorum. Telefonu hackleyince ne gibi bir artısı oluyor bize?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bilmediğimden soruyorum. Telefonu hackleyince ne gibi bir artısı oluyor bize?
En basit anlatımla, Unsigned olan yani yüklerken sertifika hatası veren tüm uygulamaları sorunsuzca yükleyebilmeni sağlar..

simyego

Üye
rom patcher plus . Dosya bozuk diyor telefonun nokia x6 lütfen yardım edin

cturan97

Üye
Restore failed: file already exists hatası nasıl çözücem yardım edebilir misiniz ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Restore failed: file already exists hatası nasıl çözücem yardım edebilir misiniz ?

O adımı geçerek Rompatcherı yükle ve yamalarını aktif edip unsigned bir uygulama yüklemeyi dene, yüklenirse hack olmuş demektir, olmazsa bilgilerini yedekleyip soft format at ve hack işlemine en baştan sıralamaya dikkat ederek tekrar başla...

- - - Eklendi - - -

rom patcher plus . Dosya bozuk diyor telefonun nokia x6 lütfen yardım edin

Sadece rompatcher uygulamasını yüklerken mi veriyor o hatayı ?

Bozkan123

Üye
yaptım hala serfitika hatası yenidenmi yapıyım yardım edermisinz

sefa250

Üye
sys/bin neresi oluyor

- - - Eklendi - - -

hacklandigini nasil anlayacaz??? :)

basar34

Üye
hele şükür adam akıllı bişeY BULDUM allah razı olsun kardeş yok siteymiş yok programmiş en kolayı kur 5 dk olsun bitsin :)

- - - Eklendi - - -

ben x-plore denen dosyayı bulamadım 8. Adımda ne yapıcam anlatabilirmisin kardeş

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sys/bin neresi oluyor

- - - Eklendi - - -

hacklandigini nasil anlayacaz??? :)
C:/ kök dizinindeki sys klasörünün içindeki bin klasörü...
Sistem dosyası olduğundan dolayı görebilmek için önce x-plore ayarlara gir ve üssteki tüm kutucukları işaretle, ardından rompatcher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin..

Hacklenip hacklenmediğini öğrenmek için unsigned bir uygulama yüklemeyi dene, yüklenirse tamamdır.

- - - Eklendi - - -

hele şükür adam akıllı bişeY BULDUM allah razı olsun kardeş yok siteymiş yok programmiş en kolayı kur 5 dk olsun bitsin :)

- - - Eklendi - - -

ben x-plore denen dosyayı bulamadım 8. Adımda ne yapıcam anlatabilirmisin kardeş

x-plore gelişmiş dosya yöneticisidir, ilk sayfada ekte olması gerek..

sallıncak

Üye
installeri yüklemesende oluyor

ANKARALI96

Üye
N97 32 GB hacklendi teşekkürler

ergun123

Üye
teşekkürler :)

cturan97

Üye
dediğiiz iki şekli de denedim fakat işe yaramıyor .
c6-01

Üst Alt