[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c6-00 c:/sys/bin bende yok bulamadım yardım edermisiniz
x-plore un ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, ayrıca rompatchher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et...

Artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin.. Yapamadığın veya ters giden bir yer olursa mesaj at..

karasu54

karasu54

Üye
islem tamamdir emegi gecen herkeze tskler...:)

okan1-1-1

Üye
Kardeşim Allah senden razı olsun elin kolun dert görmesin inşallah çok sağolasın :)

moxter

Üye

x-plore un ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, ayrıca rompatchher uygulamasını çalıştırıp open4all yamasını aktif et...

Artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin.. Yapamadığın veya ters giden bir yer olursa mesaj at..

teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy

caGeS

Üye
nokia 701 kullanıyorum. ön kamerayı çalıştırabilmek için hack yapmayı deniyorum.

NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yüklemeye başladığımda

"telefonunuzla uyumlu değil, yinede devam edilsinmi" diyor evet diyorum.

"yüklenemiyor, bu yerleşik bir bileşen" diyor ve yükleme iptal oluyor.

bana yardım edebilecek olan varmı ?

babacomplex

Üye
arkadaşları ben dendim olmuyor telefon c6-01

erdal atak

Üye
burdan herkeze sesleniyorum.arkadaşlar bütün hack konularında nokia e71 (e71-1) yok.birde diyorsunuzki bütün symbian telefon.acaba e71 için de yokmu.birde benim telefon sürümü 300.21.012

6489426

Üye
ben yaptım. sürekli dosya bozuk diyor. önceden yükleyebildiğim şeyler de yüklenmiyor dosya bozuk diyor ne yapmalıyım?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
nokia 701 kullanıyorum. ön kamerayı çalıştırabilmek için hack yapmayı deniyorum.

NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yüklemeye başladığımda

"telefonunuzla uyumlu değil, yinede devam edilsinmi" diyor evet diyorum.

"yüklenemiyor, bu yerleşik bir bileşen" diyor ve yükleme iptal oluyor.

bana yardım edebilecek olan varmı ?
Arkadaşım telefonun Fp2 ye güncellenmiş bu konudan hack olmaz...

sen bu konuyu dene http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/nokia-belle-fp2-hacklendi-resimli-707339.html

- - - Eklendi - - -

arkadaşları ben dendim olmuyor telefon c6-01
Olmayan yeri veya aldığın hatayı söyle yardımcı olalım...

- - - Eklendi - - -

burdan herkeze sesleniyorum.arkadaşlar bütün hack konularında nokia e71 (e71-1) yok.birde diyorsunuzki bütün symbian telefon.acaba e71 için de yokmu.birde benim telefon sürümü 300.21.012
e71 in işletim sistemi 9.2, sisteme uyumlu install dosyasını C:/sys/bin konumuna atarsan hack olması gerekir...

- - - Eklendi - - -

ben yaptım. sürekli dosya bozuk diyor. önceden yükleyebildiğim şeyler de yüklenmiyor dosya bozuk diyor ne yapmalıyım?
C:/sys/bin konumuna yanlış install dosyası atmışsın, x-plore yardımıyla o dosyayı bul ve sil, telefonunun sistemine uyumlu olan install dosyasını at...

Aligzl94

Aligzl94

Üye
telefonumu(c5-06) crackledim proğram kurmaya çalışınca dosya bozuk diyor çözüm nedir

azizda5353

Üye
hlls olsunn

phonemix

Üye
çok teşekkür ederim gerçekten güzel ve pratik bi yöntem emeğinize sağlık :)

6489426

Üye
installserver hepsini denedim aynı sorunu verdi. ben de installserver i atmadım o zaman düzgünce çalıştı

zahod

zahod

Üye
C6-01 i hackledikten sonra hacki nasıl kaldırabiliriz yani orjinal haline nasıl döneriz tekrar (hacksiz haline) servise gidince hackli olduğundan dolayı sorun çıkarabilir garanti kapsamından filan çıkar mı telefon acil cevap bekliyorum... Iyi forumlar..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
C6-01 i hackledikten sonra hacki nasıl kaldırabiliriz yani orjinal haline nasıl döneriz tekrar (hacksiz haline) servise gidince hackli olduğundan dolayı sorun çıkarabilir garanti kapsamından filan çıkar mı telefon acil cevap bekliyorum... Iyi forumlar..
Servis hackli yada hacksiz olup olmadığına bakmaz, direk yazılım atar.. Yani hacten dolayı serviste bir problem çıkmaz..
Ama garanti olsun diyorsan servise vermeden soft format atarsın eski haline döner...:oke:

zahod

zahod

Üye

Servis hackli yada hacksiz olup olmadığına bakmaz, direk yazılım atar.. Yani hacten dolayı serviste bir problem çıkmaz..
Ama garanti olsun diyorsan servise vermeden soft format atarsın eski haline döner...:oke:

çok sağol bir sorum daha olucaktı soft format telefondaki programları silmez diye biliyorum bu rom patcher vs. Programları nasıl silicem.. Soft format çözüm olur diyorsun yani hard format atmaya gerek yok demi eminsin :) soft atınca gene unsigned yükleyemeyecem demi :D

Emrgncy

Emrgncy

Üye
çok sağol bir sorum daha olucaktı soft format telefondaki programları silmez diye biliyorum bu rom patcher vs. Programları nasıl silicem.. Soft format çözüm olur diyorsun yani hard format atmaya gerek yok demi eminsin :) soft atınca gene unsigned yükleyemeyecem demi :D
Soft format yüklü olan uygulamaları siler.. ayrıca atmadan önce yedek almanı öneririm, yoksa rehber, resim,müzik hepsi gider...

Evet soft format atınca sistem eski haline döndüğü için unsigned uygulamaları yükleyemezsin...

zahod

zahod

Üye
Soft formatta benim yüklediğim oyun ve uygulamalar silinir demi telefonla birlikle gelen lisanslı uygulamalar silinir mi F-secure (hırsızlık programı), shazam,office vb. hard formatta herşey gidiyor onu biliyorum zaten :)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Soft formatta benim yüklediğim oyun ve uygulamalar silinir demi telefonla birlikle gelen lisanslı uygulamalar silinir mi F-secure (hırsızlık programı), shazam,office vb. hard formatta herşey gidiyor onu biliyorum zaten :)
Rom a gömülü uygulamalar hariç bütün uygulamalar silinir...

zahod

zahod

Üye

Rom a gömülü uygulamalar hariç bütün uygulamalar silinir...

Hadi ya bak bu kötü olur işte :D Neyse bi ovi bayisine gidip sorayım neleri sildiğini kesin olarak öğreneyim bazı uygulamalar lisanslı giderse kötü olur (paralı yani ) :D

Format atmadan göndersek bakmazlar demiştin ya öğrenirlerse garantiden çıkar mı :D telefon yeni 2 yıllık garanti boşa gider eğer servise gönderme gibi bir durum olursa :)

Üst Alt