[2012] Tüm Symbian Cihazlari 3 Dakika da Hacklemek (Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
arkadaşlar rompatcher da no data diyo neden acaba

C:/ kök dizinini kontrol et patches diye klasör var mı?

Varsa içindeki yamalar silinmiş olabilir onu da kontrol et, içinde iki adet yama olması gerekiyor.

- - - Eklendi - - -

kardeş ben dediğin herşeyi yaptım bütün maddeleri yaptım şimdi bu telefon hacklenmiş mi oldu yani sertifika hatası fln vermez artık dimi ?

Unsigned uygulamaları sorunsuz yükleyebiliyorsan olmuş demektir..

- - - Eklendi - - -

olmeyoru yaaaa :( daha norton u yukle dedigimde bu yerlesik bir bileşen diyor. Tel 701

Telefonunu Fp2 ye güncellemişsin.. artık bu konudan hack olmaz...

sen hacklemek için BURAYA TIKLA

gaps

Üye
teşekkürler usta..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

muko3434

Üye
valla helal güzel paylaşım teşekkürler arkadaşım...

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
olmuyo

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
restore kısmı hata verıyo .RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx yarıda kesılıyo yuklenmıyo dıyo

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-sistem-modifikasyon/telefonunu-hackleyemeyenler-icin-justhackit-burda-496617.html saol sorun cozuldu 10 sanıyede

zakharion

zakharion

Üye
peki bu işlemi yaparsak hack yapmış oluyormuyuz. Yani 5800a widget yükleyebilirmiyiz. Hava durumu gibi

Emrgncy

Emrgncy

Üye
peki bu işlemi yaparsak hack yapmış oluyormuyuz. Yani 5800a widget yükleyebilirmiyiz. Hava durumu gibi
unsigned olan, yani yüklerken sertifika hatası veren tüm uygulamaları yükleyebilirsin...

thenumber23

Üye
teşekkürler işe yaradı

armageddon19

Üye
8. adımı uygulayamıyorum yardımcı olabilir misiniz ?

fear3529

Üye
herşeyi yaptım ama şimdide yüklediğim her uygulamaya dosya bozuk diyor yardım edermisiniz?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
herşeyi yaptım ama şimdide yüklediğim her uygulamaya dosya bozuk diyor yardım edermisiniz?
C:/sys/bin klasörüne telefonuna uygun olmayan install dosyası atmışsın, onu bul ve sil.
ve telefonunun işletim sistemine uygun install dosyasını aynı konuma at.

venompulse

venompulse

Üye
kardeş dediginin aynısını yaptım insallah olur emegine saglık....

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
hocam her adımı tek tek uyguladım şuan ne yüklemek istesem dosya bozuk diyor acaba bu sorunu nasıl hallede bilirim telefon 5800 iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emrgncy

Emrgncy

Üye
hocam her adımı tek tek uyguladım şuan ne yüklemek istesem dosya bozuk diyor acaba bu sorunu nasıl hallede bilirim telefon 5800 iyi forumlar
C:/sys/bin konumuna attığın installserver.exe dosyasını bul ve sil. o dosyayı atmadan rompatcher yamalarını aktifleştirip unsigned bir uygulama yükle..
Hata vermezse hack tamamdır,verirse mesaj yaz...

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye

C:/sys/bin konumuna attığın installserver.exe dosyasını bul ve sil. o dosyayı atmadan rompatcher yamalarını aktifleştirip unsigned bir uygulama yükle..
Hata vermezse hack tamamdır,verirse mesaj yaz...

Hocam sizin dediğinizi yaptım o dosyayı bulup sildim unsinged program yükledim çalışıyor :) yardım için teşekkür ederim o dosyayı atmıyım artık değil mi? Anılbaran arkadaşımızada teşekkür ederim bu kadar basit bir yolla hacklemeyi sağladığı için

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hocam sizin dediğinizi yaptım o dosyayı bulup sildim unsinged program yükledim çalışıyor :) yardım için teşekkür ederim o dosyayı atmıyım artık değil mi? Anılbaran arkadaşımızada teşekkür ederim bu kadar basit bir yolla hacklemeyi sağladığı için
Yükleme yapabiliyorsan atmana gerek yok kardeşim... Teşekkürler konu sahibi Anıl kardeşime...

moxter

Üye
c6-00 c:/sys/bin bende yok bulamadım yardım edermisiniz

Üst Alt