max. 900-950 liraya kadar tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aposki

Üye
    Konu Sahibi
max. 900-950 liraya kadar tavsiye
arkadaslar butcem 700-800 lira. ama zorlayarak belki 900 liraya cıkabilirim. android telefon dusunuyorum. telefonu kullanma amacım herkes gibi :) internet , sosyal ağlar , oyun ,kamera olacak. guncel yazılımlı telefon tavsiyelerinizi bekliyorum :)

R.A.M

R.A.M

Üye
2.el s2 olabilir yada s3 mini

Kerim.

Kerim.

Üye
İkinci el s2

Kerim.

Kerim.

Üye
O zaman nexus4u bekle.1100lira falan olur.cok iyi cihaz.s3mini alsan ilerde sorun cikarir cunku

awdil

awdil

Üye
s3 minide ekran sorunu yok kardesim.bir kac gun once bir arkadasa aldik.cozunurgulu s2 iki ile ayni.o kadar dikkatli bakmama ragmen pikselleri goremedim.ve cihaz cok akici.sahsen lumia 920 almasaydim alacagim cihaz kesinlikle s3 mini olurdu.o fiyata o donanim gayet iyi.

aposki

Üye
    Konu Sahibi
s3 minide ekran sorunu yok kardesim.bir kac gun once bir arkadasa aldik.cozunurgulu s2 iki ile ayni.o kadar dikkatli bakmama ragmen pikselleri goremedim.ve cihaz cok akici.sahsen lumia 920 almasaydim alacagim cihaz kesinlikle s3 mini olurdu.o fiyata o donanim gayet iyi.

yorumun için saolasın kardesim :) android alırsam sanırım bu s3 mini olacak. tabi ben suan için almayacagım benim teli almam subat gibi olur sanırım. bu sektoru pek bilmiyorum o zaman yeni telefonlar cıkacak mı ? yine bu fiyat aralıgında ?

sexafon06

sexafon06

Üye
Ace2

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
s3 mini harika bir telefon bu kadar söylüyorum...
peşin 850 tl ye alırsın.

aposki

Üye
    Konu Sahibi
sanırım s3 mini alacagım fakat benim teli almam nisan mayısı bulur beyler o zaman aynı fiyata daha iyi telefon bulunur mu ?

yumyjikk2

Üye
tabikide bulunur beklersen daha iyi model telefon alabilirsin

blacktalon

blacktalon

Üye
1 yılda bir dünya telefon çıkıyor zaten eğer aklına yatan bi model var bekle yenisi çıkar zaten en kısa zamanda ve ucuzlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...