N8 Belle Yüklemesini Teknik Serviste Yapan Var Mı ??????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatalboy44

fatalboy44

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle Yüklemesini Teknik Serviste Yapan Var Mı ??????
Benim N8 önceden anakart komple değiştiği için belle güncellemesini kendisi yapmıyor nokia servisinden aldığım bilgiye göre herhangi bir nokia teknik servise gidin onlar güncelleme yaparlar dedi.

Ama ben daha gitmedim çünkü telefonu alıp bi kaç gün vermezler diye endişeliyim.

Acaba daha önce teknik serviste belle güncelleten var mı varsa bi yazarsanız memnun olurum!!!!!!!

hidayet02

hidayet02

Üye
Eğer Arkadaşın Linkini Verdiği Konudan Yapamazsan. Serviste Güncelliyorlar 2-3 Saat Sonra Telefonu Alabilirsin. Aynı Gün Almak İstiyorsan Sabah Gidip Vermelisin:)

fatalboy44

fatalboy44

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Arkadaşın Linkini Verdiği Konudan Yapamazsan. Serviste Güncelliyorlar 2-3 Saat Sonra Telefonu Alabilirsin. Aynı Gün Almak İstiyorsan Sabah Gidip Vermelisin:)

Sağolun cevabınız için peki para filan istiylar mı :D :D :D

- - - Eklendi - - -

kendin de yapabilirsin..servise götürmene gerek yok yazılım yükletmek için..

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...im-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-703180.html

bu konuyu incele herşey detaylıca mevcut

peki bu phoenix programıyla atarsak telefon kırılmış olmuyo mu ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hayır phoenix ile yazılım yükleme tamamen legal bişiydir,telefonun kırılması(hack)ise yüklediğiniz yazılımıla alakalıdır,ister naviden indirdiğiniz tamamen orijinal(ellenmemiş)dosyaları yüklersiniz,isterseniz yine naviden indirilmiş ama üzerinde oynama(modifiye) yapılmış dosyaları yüklersiniz bu size kalmış bişiydir.

bayon

Üye
bende anakartı değiştirdim o yüzden anakartın product kodu belle güncellemesini görmüyo bence sen product kodunu değiştirmelerini soyle. Yada aynen şunu de şimdi ki anakart ile yazılımı yeni den yükle seçeneği bile yok de hiç bir güncelleme Gelmiyo felan de değiştirebilirler

blackcemre

Üye
bende anakartı değiştirdim o yüzden anakartın product kodu belle güncellemesini görmüyo bence sen product kodunu değiştirmelerini soyle. Yada aynen şunu de şimdi ki anakart ile yazılımı yeni den yükle seçeneği bile yok de hiç bir güncelleme Gelmiyo felan de değiştirebilirler

Kardeş bebnde 5230'u servise göndermöiştim anakartı değişmişti product codesi farklı olmuştu tekrar gönderdim dedim türkiye product codeli istiyorum dedim düzelttiler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Phoenix ile flash atacaksan protucts kodun bir önemi yok,zaten serviste de onu yapacaklar çok mecbur kalmadıkça box kullanmazlar bildiğim kadarı ile

bayon

Üye
Kardeş bebnde 5230'u servise göndermöiştim anakartı değişmişti product codesi farklı olmuştu tekrar gönderdim dedim türkiye product codeli istiyorum dedim düzelttiler

evet bende gidecem de daha gidemedim

blackcemre

Üye
Arkasındaki etiketi değiştirmişler ve product codesini

fatalboy44

fatalboy44

Üye
    Konu Sahibi
evet bende gidecem de daha gidemedim

işte bende gidicem de gidemiyorum çünkü süre sıkıntı olabilir başka telefon filan yok bende telefonu çok kullanan biriyim eğer alır da yarın alırsın gibi bişey söylerler mi diye düşünüyorum belle yüklemesinde arkadaş bi kaç saatte atarlar sorun olmaz dedi peki product code değişimi nasıl olucak bu da program gibi bişey mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt