Nokia 701 Symbian Carla Sr2 Çok Yakında

Sponsorlu Bağlantılar

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Şimdiden teşekkürler..Akşama eve dönünce yükelyeceğim.

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
belco c: hafızasını 763 mbye cıkartmıssın bu kadar çıkartmak için biyerden kısıtlama yaptınmı ?

- - - Eklendi - - -

Belco cfwde BÜYÜK bi sorun var KAMERA 16:9 çekim yapmıyor 4:3 yapıyor sonra onu 16:9 yayıyor bundan dolayı resimler geniş oluyor şişman gösteriyor acil düzeltirmisin lütfen ?

blue_dream_25

blue_dream_25

Üye
aynen kamera sıkıntılı geniş gösteiyo

ender04

ender04

Üye
gayet güzel ellerine sağlık

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
belco herşey çok iyi olmuş dostum eline sağlık ama kamerayı acil düzeltmelisin bana çok lazım kamera lütfen :)

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
belco herşey çok iyi olmuş dostum eline sağlık ama kamerayı acil düzeltmelisin bana çok lazım kamera lütfen :)

Nokia 808 kamera modu uygulandı
Nokia 701 göre uyarlandı
Sansör modu
PureView çözünürlük
8 MP 5 MP 3 MP çekim yapar
Tam çözünürlük
En-boy oranı
16:9 34 MP çekim yapar
4:3 38 MP çekim yapar

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
Nokia 808 kamera modu uygulandı
Sansör modu
PureView çözünürlük 8 MP 5 MP 3 MP çekim yapar
Tam çözünürlük 16:9 4:3 34 MP 38 MP çekim yapar

bak dostum içindeki birkaç dosyayı degiştirerek cihazın kamerasını degiştirmiş olmazsin ve inan bu çekimler berbat bunu eski haline getirmelisin eski çektiğim resimlerden eser yok şimdi prof.bi fotograf manyagıyım ve bu gerçekten olmamış üzgünüm eski kamera ayarlarını istiyorum :(

- - - Eklendi - - -

808'in özenilecek bi kamerası yok benim 701 ile yakaladıgım resimlerin yarısını bile çekemez.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
şimdi sıkıntı nedir? 16:9 çekim yapmıyor mu? fotoğraf kalitesi düşük mü eskisine göre? güncelleme çıkacaksa bekleyeyim :oke:

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
sorunu tam olarak açıklayayım 4:3 resmleri tam ekran yapabilmek için yayıyor ve resimler normalden geniş görünüp genişliyor bu büyük bi sorun eskisi gibi olsa iyi olur

ender04

ender04

Üye
valla üstad diğer arkadaşları bilmem amakamera harika olmuş 17:9 4:3 herikisindede resin çekrim çok güzel ben bir problem göremedim

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
ender fotoğraftan anlamadıgın ortada şimdi eline bi.kalem al ve dik olatak resmini çek kalem oldugundan kalın çıkıyor buda kaliteyi düşürüyor ayrıca 701 cihazda 8 mp kamera var bunun ayarlarıyla uynayarak geliştiremezsiniz merceğin değişmesi gerekir

tass_co1983

tass_co1983

Üye
sorunu tam olarak açıklayayım 4:3 resmleri tam ekran yapabilmek için yayıyor ve resimler normalden geniş görünüp genişliyor bu büyük bi sorun eskisi gibi olsa iyi olur

peki foto ya yayıyor mu? sadece çekerken ekranda öyle gözüküyorsa pek sıkıntı değil, 16:9 çalışırız :oke: ayrıca anlamadığım 808 den port edilip böyle saçma bir olayın olması :ehe neyse, belco düzeltir onu :oke:

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
isterse cfw yi tamamen degiştirmesin orjinal kameranın modunu versin ve nereye atacağımı söylesin yeter bu kamera böyle olmaz yaw

belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
konu güncellendi gün içinde linkler eklenilecek

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
zaten sıkıntı yok yazılımda test edilmiştir yeni widgetlar eklenildi ve wifi modem uygulaması eklenildi

• Beğen
ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
kamera normale geldi ise başka hiçbi sıkıntısı yok kardeşim ama ben 701 i kamerası için aldım yani önemli benim iiçin:)

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
zaten sıkıntı yok yazılımda test edilmiştir yeni widgetlar eklenildi ve wifi modem uygulaması eklenildi

teşekkürler belco, eline sağlık :oke: bir sonraki versiyona açılış programları istemiyoruz :ehe

kamera normale geldi ise başka hiçbi sıkıntısı yok kardeşim ama ben 701 i kamerası için aldım yani önemli benim iiçin:)

şahsen ben kameradan memnun değilim Osman. ışık yeterli olmadığında harbiden rezalet :off:

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bi deneyenler olsun bakalım bende flashlarım Bu arada Teşekkürler belco

• Beğen
Tepkiler: belco2

Üst Alt