Telefonumun kamerası mı bozuk yoksa sizde de böyle mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun kamerası mı bozuk yoksa sizde de böyle mi?
Şuan telefonda memnun olmadıgım üç nokta var bir kaç oyunda ufak takılmalar var. cümle tahmininde saçma sapan şekilde her kelimenin sonuna nokta koyması. ve en kötüsü b*k gibi fotograf ve video çekmesi şimdi bugün beni rezil ettiği video ve fotoları atıyorum.

burda minibüsün içinde eve geliyorum ve minibüsün hızı 20 kilometre falan sonraki fotolarda aynı şekilde.

laptopdaki parlamayı görüyorsunuz.

bu pil diğer kamerada çok daha net çıktı.

bu foto telefonun ekranında çok net fakat pcde berbat .s evet sorun ne .s.s ?

uMTOku

Üye
Gece modu çok iyi yakın çekimde tripodla dene istersen
Sent from my Lumia 920 using Board Express

komando04

komando04

Üye
nokta koyma problemi bizde yok kardeşim

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Gece modu çok iyi yakın çekimde tripodla dene istersen
Sent from my Lumia 920 using Board Express
o kadar kameradan övüncekler 1650 tl alacaklar ve ben gidip trpod mu alacağım? küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. e 250nin üst modeli arkadaşta fotoları karşlıaştırıyoruz neredeyse aynı ya o fotoya zoom yapınca bildiğin... neyse ilk video orda ikinci yükleniyo ve fotolar yüklenmek üzere fotoğraflarda en iyi çekimi yakalamak için her sahne modunu her ayarı denedim neredeyse benim patron 4s çıkardı ve çekti o kadar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokta koyma iki kere space'e basmayla oluyor. Kamera konusunda bugun 200 tane falan degişik ortamlarda degişik ayarlarla resim cektim.otomatik ayarlarda ortam işigina gore bazen iyi kareler yakaliyamiyor fakat ortam ve iso ayarlarini yaparsaniz başarili cekimleri var. Ois'i de test etmek icin yuruyerek video cektim fakat henuz izleyemedim şarjim bitti:D fakat cekim yaparken ekranda hic titreşim farketmedim.

pirenuri

pirenuri

Üye
valla benim telefonumda öyle bir sorun yok tek sorun fotoğrafı yaklaştırdığımda keskin olmadığını hissediyorum o da kesinlikle yazılımsal diğer telefona attım fotoyu gayet net gösterdi diğer telefon bence geri götür derim

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
valla benim telefonumda öyle bir sorun yok tek sorun fotoğrafı yaklaştırdığımda keskin olmadığını hissediyorum o da kesinlikle yazılımsal diğer telefona attım fotoyu gayet net gösterdi diğer telefon bence geri götür derim
evet yarın götürmeyi düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

evet yarın götürmeyi düşünüyorum.

- - - Eklendi - - -

nokta koyma iki kere space'e basmayla oluyor. Kamera konusunda bugun 200 tane falan degişik ortamlarda degişik ayarlarla resim cektim.otomatik ayarlarda ortam işigina gore bazen iyi kareler yakaliyamiyor fakat ortam ve iso ayarlarini yaparsaniz başarili cekimleri var. Ois'i de test etmek icin yuruyerek video cektim fakat henuz izleyemedim şarjim bitti:D fakat cekim yaparken ekranda hic titreşim farketmedim.
ne gibi ayarlar abi?

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
bende diyorum resimler bursaya benziyor o ise sen bursalıymışsın :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bende diyorum resimler bursaya benziyor o ise sen bursalıymışsın :D
artvinliyimde bursadayım :) :D
bu da bileceğin üzere cumalıkızık minibüsü :D

- - - Eklendi - - -

videoya baktınız mı neden o kadar bulanık çekiyor?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
resimlerin ilkinde dikkat edersen minibusun torpidosuna odaklanmiş. Galiba yakin cekim modunda. Laptobun parlamasi ya telefonun flasindan ya da magazadaki spotlardandir. Ayni kareyi butun makineler o parlaklikla ceker.
Mesela alişveriş merkezindeydim. Ortam aydinlik fakat gunişigi gibi degil flash da calişmiyor işik algiladigi icin ben de iso ayarini 800'e alip cektim resimle cektigim kareye baktim neredeyse renkler ve goruntu gercek gibiydi.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
resimlerin ilkinde dikkat edersen minibusun torpidosuna odaklanmiş. Galiba yakin cekim modunda. Laptobun parlamasi ya telefonun flasindan ya da magazadaki spotlardandir. Ayni kareyi butun makineler o parlaklikla ceker.
Mesela alişveriş merkezindeydim. Ortam aydinlik fakat gunişigi gibi degil flash da calişmiyor işik algiladigi icin ben de iso ayarini 800'e alip cektim resimle cektigim kareye baktim neredeyse renkler ve goruntu gercek gibiydi.
hocam diğer minibüs fotoları? ve o bi yerden gelen ışıkları çok parlatıyo o neden oluyo?

- - - Eklendi - - -

ikinci atacağım videoya bakar mısınız lambalarda durunca ne kadar kötü çekiyor. dayanamadım kapattım bu rezalete :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hocam diğer minibüs fotoları? ve o bi yerden gelen ışıkları çok parlatıyo o neden oluyo?

- - - Eklendi - - -

ikinci atacağım videoya bakar mısınız lambalarda durunca ne kadar kötü çekiyor. dayanamadım kapattım bu rezalete :D

zaten gelicek olan guncelleme o sorunu duzeltiyor. Kamera otomatik ayarlarda degişken işik dengesini ayarliyamiyor. Bu yuzden video kaydindayken de hareketli cekimlerde netleme sorunu oluşuyor.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi

zaten gelicek olan guncelleme o sorunu duzeltiyor. Kamera otomatik ayarlarda degişken işik dengesini ayarliyamiyor. Bu yuzden video kaydindayken de hareketli cekimlerde netleme sorunu oluşuyor.
ne yapayım soranlara kamerası yok falan mı diyeyim abi nedir bu ya :D:D alay konusu oldum resmen :D:D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu yorumları okuduktan sonra N8 imi kolay kolay harcayamam ben:)

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
alical33

alical33

Üye
benimki böyle kötü çekmiyor ya :) videodada renk kayması farketmedim hiç ya olmuyor ya da ben farkedemiyorum tek sıkıntım yaklaştırınca bozulması öyle karşıdan gelen ışıkları sendeki gibi göstermiyor bence var bi sıkıntı senn telde

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
geri mi vereyim smdi

alical33

alical33

Üye
değişim talep et kamera iyi çekmiyor diye bence

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
yarın yapıyorum arkadaşlar bi kaç deneme daha yaoatım önce

komando04

komando04

Üye
kardeşim bazı problemler var ama senin anlattığın kadar problem yok bizim cihazlarda

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Loş ortamlarda mecbur kalmadıkça flaşlı olarak kullanma.
Flaşlı çekimler genelde çoğu makinede parlamaya sebep olur.

Lumia 920'nin fotoğraf ve video çekiminde "bazı ortamlarda" odaklanma ve beyaz dengesi sorunu var şuan.
Bu zaten Nokia tarafından da kabul ediliyor.
Büyük kısmı güncelleme ile giderilecek.

Bazense gerçekten muhteşem çekiyor ama her ortamda o muhteşemliği yakalayamıyor.
Telefonunu öyle kolay harcama hemen.
Güncellemeler gelene kadar iyice alış, özelliklerini iyice öğrenmeye bak.
Gün geçtikçe daha çok alışacak ve seveceksin.

Kullanıcıyla bu kadar etkileşim kuran bir sistemi ve arayüzü, diğerlerinde göremezsin.
Güncellemelerle ve gelecek özelliklerle bu sistem ileride gerçekten kendini iyice ispatlayacak.
Ama biraz zaman ve şans tanı olmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt