wpstore'u tartışalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
arkadaşlar maxicep uygulaması konusunda yönetimin bazı projeleri var fakat şu anda bir bilgi veremem. Yapılacak değişikliklerle yakın zamanda çok daha güzel ve zevkli bir site kullanımı sunacagımızın garantisini verebilirim.

:aha: :eller:

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Ben Chrome'dan Ziyade Mozilla Firefoc'u Gormek Isterim Magazada .. Nede Olsa Chrome Google'in Tarayicisi ..

Ve Bence Firefox Son Haliyle Chrome'dan Daha Iyi ..

Ve Bence Acilen Oyunlarin Gelmesi Gerekk .. Arkadaslarim IPhone'da Bir Suru Savas, Aksiyon, Macera Oyunlari Oynarken ..

Ben Oyunun Yarisina Geldigimde Oyun Demodur .. Yenisini Parayla Alin Demesi Beni Cildirtiyorr ..

Ve Uygulamalarda Cok Cok Cok Eksik Var ..

Facebook Uygulamasi Berbat Mesela .. Ben Mesajlara Giriyorum .. Bana Hic Mesajiniz Yok Diye Uyari Veriyorr ..

MicroSoft'un Facebook Uzerinde Cok Calismasi Gerek .. IPhone Facebook Uygulamasinda Sohbeti Gorebiliyor, Sohbet Edebiliyorsun ..

Ama WP'un Facebook Uygulamasinda Yok ..

Twitter Ayni Sekilde Oyle ..

Bence Sosyal Aglarin Yeniden 'Duzgun' Bir Sekilde Kodlanmasi Gerekk ..

Ayrica Uygulamalarin Hepsi Neredeyse Parali ..

Ucretsiz Olanlar Sadece Nokia'nin Kendi Uygulamalari Galiba .. =]

Digerleride En Fazla 4 MB Boyutunda, Ise Yaramayan Uygulamalar ..

Acilen Hemde Acilen Yeni Oyun Ve Uygulamalarin Cogalmasi Gerek ..

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Ben Chrome'dan Ziyade Mozilla Firefoc'u Gormek Isterim Magazada .. Nede Olsa Chrome Google'in Tarayicisi ..

Ve Bence Acilen Oyunlarin Gelmesi Gerekk .. Arkadaslarim IPhone'da Bir Suru Savas, Aksiyon, Macera Oyunlari Oynarken ..

Ben Oyunun Yarisina Geldigimde Oyun Demodur .. Yenisini Parayla Alin Demesi Beni Cildirtiyorr ..

Facebook Uygulamasi Berbat Mesela .. Ben Mesajlara Giriyorum .. Bana Hic Mesajiniz Yok Diye Uyari Veriyorr ..

MicroSoft'un Facebook Uzerinde Cok Calismasi Gerek .. IPhone Facebook Uygulamasinda Sohbeti Gorebiliyor, Sohbet Edebiliyorsun ..

Firefox zaten gelir :)

- - - Eklendi - - -

lite o canım lite

evet flash lite

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sohbet bölümünde kurallar çerçevesinde sohbet edebilirsiniz.Usluba dikkat ediniz.

blacktalon

blacktalon

Üye
şu wp8 apple hiç olmadı androidi bi yakalasa market olarak başka fazla şeye ihtiyacı olmaz belki fiyatıda az inerse tam aranan telefon olur

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
Benim istediğim şifreleme uygulaması. Symbianda kullanıyorduk ADLock tu galiba adı. inşallah bu tarz bi uygulama yazılır.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Benim istediğim şifreleme uygulaması. Symbianda kullanıyorduk ADLock tu galiba adı. inşallah bu tarz bi uygulama yazılır.

şifreleme derken nasil bir şeyden bahsediyorsun. Media dosyalarini şifreleyen uygulamalar zaten var.

IVI-Elia

Üye
Uygulama olarak Opera, Chrome ve bazı diğer yerel uyg.

- - - Eklendi - - -

Oyun olarak ise Boost 2, Temple Run, Jetpack Joyride, Cut The Rope ..... Modern Combat 4 (Gerçi Gameloft söz verdi ama) Fruit Ninja'nın yeni sürümleri gelmeli bi de daha uygun fiyatlı olursa sevinirim :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Uygulama olarak Opera, Chrome ve bazı diğer yerel uyg.

- - - Eklendi - - -

Oyun olarak ise Boost 2, Temple Run, Jetpack Joyride, Cut The Rope ..... Modern Combat 4 (Gerçi Gameloft söz verdi ama) Fruit Ninja'nın yeni sürümleri gelmeli bi de daha uygun fiyatlı olursa sevinirim :D

cut The rope mağazada var zaten:D temple Run jetpack joyride da gelicekleri açıklanan oyunlar.

seydi53

Üye

Eğer gerçekten lumia 900 kullanıyorsan. Twitter facebook gibi uygulama yuklemene gerek yok. Telefonu facebook ile eşitlersen, hem tüm facebook kişilerin hemde facebook ana sayfan artık telefonunda olur. Ayrıca mesajlar kısmına girdiğinde online olan tum facebook kullanıcılarını gorebilir ve anında facebook chat yapabilirsin. WP nin farkı bunları yapabilmek için başka bir programa ihtiyacının olmamasıdır.

- - - Eklendi - - -

Eğer gerçekten lumia 900 kullanıyorsan. Twitter facebook gibi uygulama yuklemene gerek yok. Telefonu facebook ile eşitlersen, hem tüm facebook kişilerin hemde facebook ana sayfan artık telefonunda olur. Ayrıca mesajlar kısmına girdiğinde online olan tum facebook kullanıcılarını gorebilir ve anında facebook chat yapabilirsin. WP nin farkı bunları yapabilmek için başka bir programa ihtiyacının olmamasıdır.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Vlc player, teamviewer, opera mobile ve chrome gibi uygulamaları sabırsızlıkla bekliyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
sahibinden.com uygulaması cok yakında magazada yayında olucakmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...