Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
kardeşim çok sağol çok kolay bi şekilde flaslasdım :)yaptığın cwf hoşuma gitti şeffaf widgetler falan ve mesajlaşmadaki baloncuklar da dğişmiş güzel olmuş emeğine sağlık :alkis

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeşim çok sağol çok kolay bi şekilde flaslasdım :)yaptığın cwf hoşuma gitti şeffaf widgetler falan ve mesajlaşmadaki baloncuklar da dğişmiş güzel olmuş emeğine sağlık :alkis

Rica ederim. Begenmene sevindim. :oke:

yunus5498

yunus5498

Üye
Ben bu CFW'yi indirmek istiyorum fakat tek istemediğim şu şeffaf widgetlar.Onlar dışında çok güzel bir cfw elinize sağlık.Ben bu cfw'yi o şeffaf widgetler olmadan flashlayamazmıyım?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben bu CFW'yi indirmek istiyorum fakat tek istemediğim şu şeffaf widgetlar.Onlar dışında çok güzel bir cfw elinize sağlık.Ben bu cfw'yi o şeffaf widgetler olmadan flashlayamazmıyım?

Elbette flashlarsin. ROFS3 icinde resource\apps klasoru icinde hepsi. Silersin olur biter. ;)
Daha rahat kisisellestirebilmeniz icin butun modlari ROFS icinde topladim. :oke:

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
kardeşim ben bu cwf yi beğendim 3 gündür kullanıyorum ama müzükçaların parçaları okumadığını farkettim kütüphaneyi güncelliyorum ama müzik gelmiyor okumuyor neen acaba ?aynı sorunu yaşayan var mı

EmreSalman

Üye
kardeş Depo (E) deki music klasörüne at ondan sonra kütüphaneyi yenile öyle dene ;)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Duvar kağıtlarını aldım :D

• Beğen
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

Gule gule kullan ;)

- - - Eklendi - - -

Bildigim kadariyla FP2 olarak yok. Fakat yil basinda ustadlar cikarir elbet :oke:

inş çıkarırlar ya forumda hep n8 yada c6 c7 için çalışmalar yapılıyo.603 için yapılması lazım çünkü forumda o kadar 603 kullanan var ki :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
inş çıkarırlar ya forumda hep n8 yada c6 c7 için çalışmalar yapılıyo.603 için yapılması lazım çünkü forumda o kadar 603 kullanan var ki :)

Dogrudur. Elbet Hakan usta gibi CFW ustadlari yapar surpriz ;) Yeter ki 603 severler ciglik atsin :D

• Beğen
Tepkiler: cuneytttttt
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

Dogrudur. Elbet Hakan usta gibi CFW ustadlari yapar surpriz ;) Yeter ki 603 severler ciglik atsin :D

çok doğru

- - - Eklendi - - -

bişey sorcam sistem modlama bölümünde belle için bisürü mod var onları nasıl uygularım?onu paylaşana sordum onları uygulayıp flashlıcaksın dedi rica etsem sen ayrıntılı anlatır mısın benim telimde zaten senin cwf var?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
çok doğru

- - - Eklendi - - -

bişey sorcam sistem modlama bölümünde belle için bisürü mod var onları nasıl uygularım?onu paylaşana sordum onları uygulayıp flashlıcaksın dedi rica etsem sen ayrıntılı anlatır mısın benim telimde zaten senin cwf var?

Var olan bir cok modu (Hakan, Dustojnik gibi ustadlarin paylastigi, bilinen yabanci forumlardan) topladim ve karsilastirdim. Bazilari FP2 de calismadi.

Calisan modlarda ROFS3 icinde zaten. Nokia Cooker ile ROFS3 u acip icinden istedigini alabilirsin. Yalniz sunu unutma H.E v3.0 da CFW de C surucusunun (UDA) boyutunu uzatmak icin islem yaptigimdan direkt olarak CFW dosyalarinin icerigini kopyalayip kendi CFW dosyalarinin icine yapistirirsan flashlama sirasinda yada sonrasinda hata alabilirsin.

Bu hatayi almak istemiyorsan;

-Rofs2 deki kullanmayacagin dilleri cikar, istemedigin zil seslerini cikar
-Core kilidini ac
-Rofs3 e yeterli buyuklugu birakmayi unutma( eger tum modlari ve duzenlemeri burada tutacaksan)
vs.
Sonra asagidaki linkteki gibi islemi uygula.

Ben Rofs2, Core icindeki gerekli duzenlemeleri yaptiktan sonra C surucusunun boyutunu yukseltiyorum.

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/nokia-cooker-v3-2-beta2-ile-c-surucusu-uzatma-725572.html

Modlari nasil uygulayacagina gelince;

Zaten paylasan arkadaslar genel olarak nerelere atilacagini belirtmisler fakat ben hepsini Rofs3 te toplamaya calistim ki isteyen istedigi gibi modlara dosyalara bir seferde ulassin. Fakat bazi mod/uygulamalar Rofs3' e atinca olmuyormus. Illa Core/Uda icine gomulmesi gerekiyormus. Mesela CPU-GPU performans modu atacaksin (Rofs2 yada Rofs3)

10283344 uzantili dosyayi Rofs2\Private\10202be9\ yada Rofs3\Private\10202be9\ icine atacaksin. Zaten paylasan arkadaslar klasor olarak paylastiklari icin direk ilgili klasoru bulundugu dizine surukle birak kafidir. Varolani ile degistirilsin mi diye sorarsa degistireceksin.

Klasorleri ile hazir olarak verilmemis dosyayi ilgili CFW dosyasini NC ile actiktan sonra arayip bulursun ve hangi dizine koyman gerektigini anlayabilirsin yada forumda, internette arastirirsan bir yigin bilgiye ulasabilirsin.

imkanin varsa forumumuzdaki ustadlarin yaptiklari CFW leri indir ve NC ile acarak incele. :oke:

Ne nereye atilmis konulmus bak. Sana cok fikir verecek. :)

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye

Var olan bir cok modu (Hakan, Dustojnik gibi ustadlarin paylastigi, bilinen yabanci forumlardan) topladim ve karsilastirdim. Bazilari FP2 de calismadi.

Calisan modlarda ROFS3 icinde zaten. Nokia Cooker ile ROFS3 u acip icinden istedigini alabilirsin. Yalniz sunu unutma H.E v3.0 da CFW de C surucusunun (UDA) boyutunu uzatmak icin islem yaptigimdan direkt olarak CFW dosyalarinin icerigini kopyalayip kendi CFW dosyalarinin icine yapistirirsan flashlama sirasinda yada sonrasinda hata alabilirsin.

Bu hatayi almak istemiyorsan;

-Rofs2 deki kullanmayacagin dilleri cikar, istemedigin zil seslerini cikar
-Core kilidini ac
-Rofs3 e yeterli buyuklugu birakmayi unutma( eger tum modlari ve duzenlemeri burada tutacaksan)
vs.
Sonra asagidaki linkteki gibi islemi uygula.

Ben Rofs2, Core icindeki gerekli duzenlemeleri yaptiktan sonra C surucusunun boyutunu yukseltiyorum.

http://www.maxicep.com/modifikasyon...-v3-2-beta2-ile-c-surucusu-uzatma-725572.html

Modlari nasil uygulayacagina gelince;

Zaten paylasan arkadaslar genel olarak nerelere atilacagini belirtmisler fakat ben hepsini Rofs3 te toplamaya calistim ki isteyen istedigi gibi modlara dosyalara bir seferde ulassin. Fakat bazi mod/uygulamalar Rofs3' e atinca olmuyormus. Illa Core/Uda icine gomulmesi gerekiyormus. Mesela CPU-GPU performans modu atacaksin (Rofs2 yada Rofs3)

10283344 uzantili dosyayi Rofs2\Private\10202be9\ yada Rofs3\Private\10202be9\ icine atacaksin. Zaten paylasan arkadaslar klasor olarak paylastiklari icin direk ilgili klasoru bulundugu dizine surukle birak kafidir. Varolani ile degistirilsin mi diye sorarsa degistireceksin.

Klasorleri ile hazir olarak verilmemis dosyayi ilgili CFW dosyasini NC ile actiktan sonra arayip bulursun ve hangi dizine koyman gerektigini anlayabilirsin yada forumda, internette arastirirsan bir yigin bilgiye ulasabilirsin.

imkanin varsa forumumuzdaki ustadlarin yaptiklari CFW leri indir ve NC ile acarak incele. :oke:

Ne nereye atilmis konulmus bak. Sana cok fikir verecek. :)
kardeşim bu konular beni aşar çok karışık şeyler :) bu arada senin yaptığın cwf de core kilidi açık mı ?bunun açık olması ne sağlar bize

Starboys.ibo

Starboys.ibo

Üye
usta bana bı yardımcı olabılır mısın ben bus senın dosyalarını ındırdım dırek phoenix programıyla telefonuma flashlasam olurmu?
ve telefonum black bu dosyalar whıte nın sanırım ?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeşim bu konular beni aşar çok karışık şeyler :) bu arada senin yaptığın cwf de core kilidi açık mı ?bunun açık olması ne sağlar bize

Cok karisik degil, biraz okuman, arastirman ve uygulama yapman gerekli. CORE kilidi elbette acik, acik olmadan CFW yi kullanamazsin zaten ;)

- - - Eklendi - - -

usta bana bı yardımcı olabılır mısın ben bus senın dosyalarını ındırdım dırek phoenix programıyla telefonuma flashlasam olurmu?
ve telefonum black bu dosyalar whıte nın sanırım ?

Telefonun Black/White yada baska bir renk olmasi CFW de problem olmaz. Phoenix ile flashlarsin. Linkteki konuyu okudun mu bilmiyorum fakat yine de linki verdim. Phoenix ile Normal Flash ve Dead flashi arkadasimiz ayrintili bicimde anlatmis. :oke:

http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/c6-01-dead-phone-ve-flash-resimli-anlatim-rm-718-uzerinden-anlatilmistir-582808.html

__wacky__

__wacky__

Üye
dostum senin bu v3 te haritalar uygulamasını bulamadım ben :/

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
dostum senin bu v3 te haritalar uygulamasını bulamadım ben :/

Konuda da belirttim, telefon hafizasi 516 mb.(acilista) C surucusunu uzatma islemi uyguladigim icin bombos. Nokia Magazadan Diledigini yukleyebilirsin. :oke:

Üst Alt