Nokia 603 FP2 HAZAN EDITION™ v4.3.1 [113.010.1506] GÜNCELLENDİ!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

LordSeco35

Üye
teşekkürler teoman kardeş

Starboys.ibo

Starboys.ibo

Üye
USTA SENDEN " ALLAH " RAGZI OLSUN BUKADAR EMEK HARCAMISSIN SİSTEM GERCEKDEN COK GUZEL CALISIYOR BENDE ÜZERİNE MOD EKLEDIM IZININ OLURSA DOSYAYI PAYLASMAK ISTIYORUM BENIMDE BIR KATKIM BULUNSUN

EKLEDIGIM MODLAR 7 TANE MOD EKLDIM
1 - 12MPX KAMERA ÖZELLİGİ
2 - EXTRA ZOOM ÖZELLİGİ
3 - ARAMA SESLERİ ARTIŞI
4 - Heap Boyut & Azaltılmış App kapanma gecikmesi artırma
5 - PİL SEVİYESİNİ GELİŞTİRME
6 - VİDEO PLEAYER UP HACMI
7 - VİDEO DÜZGÜNLÜGÜ GELİŞTİRİLMESİ

Not: Şuan Telefonun İnterntinden baglantı yapıyorum eger dosyanın paylaşılması ıstenırse rofs3 dosyasını yarın aksam paylaşıcagım...

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
USTA SENDEN " ALLAH " RAGZI OLSUN BUKADAR EMEK HARCAMISSIN SİSTEM GERCEKDEN COK GUZEL CALISIYOR BENDE ÜZERİNE MOD EKLEDIM IZININ OLURSA DOSYAYI PAYLASMAK ISTIYORUM BENIMDE BIR KATKIM BULUNSUN

EKLEDIGIM MODLAR 14 TANE MOD EKLDİM

1 - 12MPX CAMERA ÖZELLİGİ
2 - Extra Zoom Kamera
3 - ARAMA SESLERİ ARTIŞI
4 - Heap Boyut & Azaltılmış App kapanma gecikmesi artırırma
5 - Music player vol 100 heap 32mb
6 - VARSAYILAN ARAMA SESLERİNİ YÜKSELTME
7 - VARSAYILAN KULAKLIK HACMİNİ YÜKSELTME
8 - VARSAYILAN SES KANALLARINI STEREO YAPMA
9 - Video düzgünlüğü Geliştirilmesi
10 - Video Oynatıcı Up Hacmi
11 - PİL SEVİYESİNİ GELİŞTİRME
12 - UYGULAMALARIN SENSÖRLE DÖNMESİNİ GELİŞTİRME
13 - SENSÖR EKRAN DÖNÜŞ HIZINI GELİŞTİRME
14 - XCAP ÖN BELLEĞİNİ ARTIRMA

Not: Şuan Telefonun İnterntinden baglantı yapıyorum eger dosyanın paylaşılması ıstenırse rofs3 dosyasını yarın aksam paylaşıcagım...

Rica ederim kardesim. Begenmene sevindim. Bahsettigin modlardan bazilarini eklemistim. Sen ekledigin modlarla tam bir deneme yapip her hangi bir problem olusmadigina eminsen elbette paylasabilirsin. Zaten burada paylasim icin variz. :oke:

Sunu unutma ayri bir Rofs3 dosyasi paylasacaksan Hazan Editionda problem cikarir. Cunku Nokia Cooker ile C surucusu uzatma islemi uygulandi. HE_v3.1 in Rofs3 undeki 10283344.txt uzantili dosyayi duzenler ve diger olmayan modlarida eklersen istedigin sonuca ulasabilirsin derim. ilgine ve emegine simdiden tesekkur ederim.

- - - Eklendi - - -

teşekkürler teoman kardeş

Rica ederim kardesim. :oke:

Starboys.ibo

Starboys.ibo

Üye
USTA KUSURABAKMA VAR OLAN BAZI OZELLIKLERE DIKKAT EDEMEMISIM :s Düzelltim hmn ve modları ayarladım yeniden hazan editiona göre ayarladım boyutu :)
bugun bazı aksılıklerden dolayı yukleyedım ve yarın kesın yukleyecegım nete gıdıp sunku telefonu modem olarak kulllanıorm onun hızıylada o dosya 2saatte yuklenır :D Kusura bakmayın tekrardan .

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
USTA KUSURABAKMA VAR OLAN BAZI OZELLIKLERE DIKKAT EDEMEMISIM :s Düzelltim hmn ve modları ayarladım yeniden hazan editiona göre ayarladım boyutu :)
bugun bazı aksılıklerden dolayı yukleyedım ve yarın kesın yukleyecegım nete gıdıp sunku telefonu modem olarak kulllanıorm onun hızıylada o dosya 2saatte yuklenır :D Kusura bakmayın tekrardan .

:oke:

Starboys.ibo

Starboys.ibo

Üye
Buyrun bıraz gec oldu ama kusra bakmayın işgüç :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Mr.ED

Mr.ED

Üye
Cfw için teşekkürler fakat birkaç sorum var.
İlk sayfada C: hafızasının boşaltıldığını söylemişsin ama hafıza sadece çok az artmış. Ayrıca bazı programlar hala yüklü olarak durmakta(shazam,cnn vs). Cfwde kullandığın duvar kağıtları çok iyi fakat klasör simgelerini pek beğenmedim. Uygulamaları da keşke klasörler altında toplamasaydın.
Aklımdayken cpu ve gpu 100% kullanım modunda mı?
Son olarak hocam kaldırılanlar arasında telefonu modem olarak kulmanmayı da kaldırmışsın. Bu hotspot özelliği mi yoksa telefon netini usb ile bilgisayara aktarma özelliği mi?
Biraz lafı uzattım ama kusura bakma

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cfw için teşekkürler fakat birkaç sorum var.
İlk sayfada C: hafızasının boşaltıldığını söylemişsin ama hafıza sadece çok az artmış. Ayrıca bazı programlar hala yüklü olarak durmakta(shazam,cnn vs). Cfwde kullandığın duvar kağıtları çok iyi fakat klasör simgelerini pek beğenmedim. Uygulamaları da keşke klasörler altında toplamasaydın.
Aklımdayken cpu ve gpu 100% kullanım modunda mı?
Son olarak hocam kaldırılanlar arasında telefonu modem olarak kulmanmayı da kaldırmışsın. Bu hotspot özelliği mi yoksa telefon netini usb ile bilgisayara aktarma özelliği mi?
Biraz lafı uzattım ama kusura bakma

Rica ederim. Elbette soracaksin. Fakat C surucusu hakkindaki gozlemlerin yanlis. Bahsettigin programlarin hicbiri kurulumdan sonra telefonda yok. (Shazam, CNN vb.) Dogru CFW'yi indirdigine emin misin?

Su ana kadar 1500 kisi civari indirmis ve bu bahsettigin konularda sorun bildiren olmadi.

Uygulamalari klasorler altinda toplamamin sebebi;
-Kullanim / erisim kolayligini saglamak ve symbianin menu kalabaliklastikca ortaya cikan yavaslama rahatsizligini en aza indirgemek cabasidir.

Klasor simgelerini ve matrixmenu duzenini begenmediysen yada kullanmak istemiyorsan ROFS3 icindeki resourceIcons klasorunu ve private\200113dd klasorunu sildikten sonra flashlarsan orjinal menu duzenine kavusursun. ;)

Telefonu bilgisayarin internet erisimi icin cevirmeli baglanti (dial up) yapmasi yani klasik modem gibi kullanmasini saglar. (hic kullanmadigim icin tam olarak bilmiyorum fakat boyleolduguna eminim.)

JoikuSpot ile telefonunu wifi hotspot olarak kullanmani saglar.

%100 Cpu/Gpu modu problem yarattigi icin uygulanmis mod en iyi performansi veren modlardan biridir.

Umarim sorularina cevap olabilmisimdir.

Starboys.ibo

Starboys.ibo

Üye
EKLEDIGIM MODLAR 7 TANE MOD EKLDIM 1 - 12MPX KAMERA ÖZELLİGİ
2 - EXTRA ZOOM ÖZELLİGİ
3 - ARAMA SESLERİ ARTIŞI
4 - Heap Boyut & Azaltılmış App kapanma gecikmesi artırma
5 - PİL SEVİYESİNİ GELİŞTİRME
6 - VİDEO PLEAYER UP HACMI
7 - VİDEO DÜZGÜNLÜGÜ GELİŞTİRİLMESİ

Mr.ED

Mr.ED

Üye

Rica ederim. Elbette soracaksin. Fakat C surucusu hakkindaki gozlemlerin yanlis. Bahsettigin programlarin hicbiri kurulumdan sonra telefonda yok. (Shazam, CNN vb.) Dogru CFW'yi indirdigine emin misin?

Su ana kadar 1500 kisi civari indirmis ve bu bahsettigin konularda sorun bildiren olmadi.

Uygulamalari klasorler altinda toplamamin sebebi;
-Kullanim / erisim kolayligini saglamak ve symbianin menu kalabaliklastikca ortaya cikan yavaslama rahatsizligini en aza indirgemek cabasidir.

Klasor simgelerini ve matrixmenu duzenini begenmediysen yada kullanmak istemiyorsan ROFS3 icindeki resourceIcons klasorunu ve private\200113dd klasorunu sildikten sonra flashlarsan orjinal menu duzenine kavusursun. ;)

Telefonu bilgisayarin internet erisimi icin cevirmeli baglanti (dial up) yapmasi yani klasik modem gibi kullanmasini saglar. (hic kullanmadigim icin tam olarak bilmiyorum fakat boyleolduguna eminim.)

JoikuSpot ile telefonunu wifi hotspot olarak kullanmani saglar.

%100 Cpu/Gpu modu problem yarattigi icin uygulanmis mod en iyi performansi veren modlardan biridir.

Umarim sorularina cevap olabilmisimdir.

Klasörleri kendime göre ayarladım fakat birkaç klasör silinmiyordu. Onlarında isimlerini ve simgelerini değiştirerek istediğim şekilde ayarladım. Fakat tek beğenmediğim yan e–posta widgeti ve rehber widgetleri çok şeffaf yazılanlar pek okunmuyor ama diğer widgetler iyi.
C konusuna da gelirsem format atıktan sonra final sürümünü kurdum. C` 197 mb boş gözüküyordu. Ayrıca shazam, cnn ve microsoft apps hala kuruluydu. Ama yüklü uygulamalara baktığımda ise telefonda neredeyse hiçbir uygulama kurulu olarak gözükmüyor.
Bu birkaç şey dışında çok memnunum zaten pekte önemli değil ama sadece ilk sayfadaki gibi değerlere ulaşamayınca bildireyim dedim.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Klasörleri kendime göre ayarladım fakat birkaç klasör silinmiyordu. Onlarında isimlerini ve simgelerini değiştirerek istediğim şekilde ayarladım. Fakat tek beğenmediğim yan e–posta widgeti ve rehber widgetleri çok şeffaf yazılanlar pek okunmuyor ama diğer widgetler iyi.
C konusuna da gelirsem format atıktan sonra final sürümünü kurdum. C` 197 mb boş gözüküyordu. Ayrıca shazam, cnn ve microsoft apps hala kuruluydu. Ama yüklü uygulamalara baktığımda ise telefonda neredeyse hiçbir uygulama kurulu olarak gözükmüyor.
Bu birkaç şey dışında çok memnunum zaten pekte önemli değil ama sadece ilk sayfadaki gibi değerlere ulaşamayınca bildireyim dedim.

Bakalim diger kuran arkadaslardan nasil yorumlar gelecek. Sende PM den ulasabildiklerine bir sor istersen. Ben boyle bir problem yasamiyorum. Kurulumda emmc.fpx uzantili dosyayida kullanarak mi flashliyorsun?

Widgetlar konusunda arastiriyorum bakalim daha guzel bir widget paketi bulabilirsem eklerim.

Mr.ED

Mr.ED

Üye

Bakalim diger kuran arkadaslardan nasil yorumlar gelecek. Sende PM den ulasabildiklerine bir sor istersen. Ben boyle bir problem yasamiyorum. Kurulumda emmc.fpx uzantili dosyayida kullanarak mi flashliyorsun?

Widgetlar konusunda arastiriyorum bakalim daha guzel bir widget paketi bulabilirsem eklerim.

Final sürümünü indirdikten sonra RM–799 klasöründe ne varsa direk phoneix ile fw update yaptım. Hatta düzgün atamadığımı sandığımdan dead flash olarakta güncelledim. Ama bir değişen olmadı.
Şu ara ise bir daha cfw atma şansım yok. Pc arızalı teknik servisten gelmesini bekliyorum.
Bu arada hocam ilgilendiğin için sağol.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Final sürümünü indirdikten sonra RM–799 klasöründe ne varsa direk phoneix ile fw update yaptım. Hatta düzgün atamadığımı sandığımdan dead flash olarakta güncelledim. Ama bir değişen olmadı.
Şu ara ise bir daha cfw atma şansım yok. Pc arızalı teknik servisten gelmesini bekliyorum.
Bu arada hocam ilgilendiğin için sağol.

Rica ederim, yaptigim paylasimin arkasind durmak ve ilgilenmek benim gorevim. Anlayamadigim ben niye bahsettigin problemleri yasamiyorum. Bakalim bir sekilde cozecegiz. :oke:

Mr.ED

Mr.ED

Üye
Hocam geçen hafta yazacaktım. Yazmayı unuttum. CFW de bahsettigin 510 mb değerine ulaştım. Sorun phoenix ile cfw atarken update firmware dememmiş. İkinci seçenek ile tekrardan yükleyince sorunum düzeldi.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hocam geçen hafta yazacaktım. Yazmayı unuttum. CFW de bahsettigin 510 mb değerine ulaştım. Sorun phoenix ile cfw atarken update firmware dememmiş. İkinci seçenek ile tekrardan yükleyince sorunum düzeldi.

Cevap icin tesekkur ederim.:oke:

OmerulFarukTurk

OmerulFarukTurk

Üye
Bu Tarayıcıdaki klavyeyi bana cfw dosyası olarak verebilir misiniz acaba ?
e7 ye gömicem aradığım klavye bu hep arıyodum :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bu Tarayıcıdaki klavyeyi bana cfw dosyası olarak verebilir misiniz acaba ?
e7 ye gömicem aradığım klavye bu hep arıyodum :)

CFW den nasil cikaracagimi bilmiyorum. Cunku modlu yada sonradan eklenmis birsey degil. Forumda arastirirsan bulabilirsin sanirim. Yardimci olamadagim icin uzgunum.

OmerulFarukTurk

OmerulFarukTurk

Üye
orjinal fw içinde mevcut mu ? önemli değil yahu :D

Üst Alt