İşlem tamamsanırım iki sürüm olduğu için programlar çakışıyordu. İkisini de sildim bir önceki sürümü yükledim ve işlem tamam
![]()
![]()

Hocam bu açılıştaki hazan edition nasıl degiştirebiliriz ayrıca kapatma dügmesine bastıgımda telefon yeniden başlatılıyor onu nasıl degiştirebiliriz ?
bende olmadı öyle cfw gayet güzel valla bi hatasını görmedim şu zamana kadar![]()

kurdugumdan bugune hiç sorun yaşamadım kesinlikle harika elerine saglık pc dert gormesın vürüs buşalmasın)

sorunsuz kullanmana sevindim.
ancak pc dert gormesin demissin. Nerden duydun benim pc'yi dun servise yolladim;(
Hazirladigim minor guncelleme yarim kaldi.
Allahtan N603 var![]()
kardeşim benim tel de 603 ve dün gece tele temiz bi flash attım.şimdi bu attıığım flashla cwf yükleyebilir miyim.eğer yükleniyosa hemen senin hazan cwf sini yüklicem

CFW dosyalarini ayni klasore at (once digerlerini silmelisin) sonra flashla. Tamamdir![]()
gerçekten bilmiyordum geçmiş olsun
sorunsuz kullanmana sevindim.
ancak pc dert gormesin demissin. Nerden duydun benim pc'yi dun servise yolladim;(
Hazirladigim minor guncelleme yarim kaldi.
Allahtan N603 var![]()
ama işallah en kısa zamanda gelır
budefada temellı gocmesın ben dua edıyorum ama tersı oluyor
ALLAH EKSIKLIGNI VERMESIN 
cüneyt sen 2 sinide indiraynı klasör dediğin şu mu C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-779 burdaki orjnal dosyaları silip sadece senin cwf dosyalarını mı atıcam dizine.ayrıca senin verdiğin 2 dosya mı vardı ikisinide indircez mi yani şunları diyorum 'Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynen babacan dosyaları ıstersen sılme yedekle daha ıyı olurbıdaha ındırme gereği duymazsın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız' ikisinide indirip dediğin dizine bu ikisin mi flashlıcaz tele?

aynı klasör dediğin şu mu C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-779 burdaki orjnal dosyaları silip sadece senin cwf dosyalarını mı atıcam dizine.ayrıca senin verdiğin 2 dosya mı vardı ikisinide indircez mi yani şunları diyorum 'Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız' ikisinide indirip dediğin dizine bu ikisin mi flashlıcaz tele?
gerçekten bilmiyordum geçmiş olsunama işallah en kısa zamanda gelır
budefada temellı gocmesın ben dua edıyorum ama tersı oluyor
ALLAH EKSIKLIGNI VERMESIN
![]()
. Yazilimsal sorunlar zaten problem degil. 
Hocam v4 sürümünü bekiyoruz umarım kısa zamanda çıkarırsın.
elinize sağlık güzel olmuş gerçekten![]()

Dosyalari dogru dizine koydugundan eminsin, E yi formatladiktan sonra telefona hard format at. (hafiza kartini cikartmayi unutma)
Hard format attiktan sonra phoenixi calistir, telefonu usb ye tak( nokia suiti modunda) sonrasini biliyorsun sanirim.![]()
Şimdi de şöyle bir hata aldım ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar bu hatanın aynısı aldım lütfen yardım edin napmam gerekiyo
- - - Eklendi - - -
arkadşlar bu hatanın aynısı aldım lütfen yardım edinn
- - - Eklendi - - -
yaaa yardım edicek bir kişi mi yok