Artık son karar , büyük yardım :/ !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Artık son karar , büyük yardım :/ !
Ya şimdi bu kaçıncı kıyaslama dicekler biliyorum öncelikle açtığım konulara baktım lumia 920 vs note , note 2 vs i5 , l920 vs i5 kamera tavsiyelerini hakkında konu açtım , şimdiden 2 3 gun içersinde alıcağım için ya i5 buyuk ihtimalle l920 arasında çok fiyat farkı olmıcak bana taahhütlü olarak 200tl oynar en fazla , şimdi çok kararsız kaldım çoğu kişiye bu 2 cihaz hakkında önerilerde bulundum ancak kendime gelince bulunamıyorum , kamera için l920 fln filan gibi yorumlara gerek yok :D

En çok müzik önem veririm , ses çıkışı ve verdiği kulaklık
İnternet kullanırım , face fln nadir , tw kullanmıyorum zaten
Telefon hep elimdedir ve aşırı çok kullanırım ( özellikle mesaj , whatsapp )
Oyun bazen oynarım ancak oynamak isteyincede sağlam oyunlar canımı çeker :D dengesizlik diceksiniz ama napalım böyle bir huyumuz var
Kişileştirme severim hani arka plan resmi , widget tarzı fln kısayolları çok severim
Slaty gibi şeyleri arada kullanırım ( ekran netliği çok önemli )
Tek elle kullanmamda sıkıntı çıkarmamasıni isterim :D
Uyguluma olarak sayısı önemli değilde oyunların fln guzel olmasıni isterim ücretli kullanmam :D
Kamera arada kullanırım

Şimdi çok şey istiyorum biliyorum ancak o kadar para vericeksem en az 2 sene götürmesi lazım , En çok müziğe önem veririm hem aşırı derece , şimdi tarafsız ve o kadar parayı bu hak etmiyor gibi cevaplar dışında yorumlarınızı bekliyorum :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Oyun istiyorsun ama sağlam oyunlar tartışmasız İphone 5 gerisi de zaten fazlasıyla halledersin, + şu varkiii WP'a gameloft'tan 13 oyun gelecek yeni yılda bunuda göz önünde bulundur :ünlem:

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Oyun istiyorsun ama sağlam oyunlar tartışmasız İphone 5 gerisi de zaten fazlasıyla halledersin, + şu varkiii WP'a gameloft'tan 13 oyun gelecek yeni yılda bunuda göz önünde bulundur :ünlem:

sağol kardeşim ilk senden yorum geliceğini tahmin etmiştim :D

jetpackjoyride

Üye
Kisisellestirme ve bu cihazlar oda iyiymis. Ama ikisi arasinda ip5 ziplatir

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bu samsung galaxy note2 de 4g lte varmı ? acil cevaplarsanız sevinirim :hmmm
bu arada iphone 5 al daha iyi :) nokia da iyi ama uyglama açısından sıkıntılı. ilerde uygulama artarsa çok süper telefon olur.

The East

The East

Üye
Alıyorsan ios alma bence bide uygulamalara para ödemek var gidin android alın apk ile yükleyin :) iphone 5 yerine note 2 al geri kalan parayı arkaya at :D

MrExpert

MrExpert

Üye
" Sağlam oyun " için iphone5 ...

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Alıyorsan ios alma bence bide uygulamalara para ödemek var gidin android alın apk ile yükleyin :) iphone 5 yerine note 2 al geri kalan parayı arkaya at :D

android almak istemiyorum nedeni çok hızlı cihaz çıkarıyorlar androidde yani yetişilmiyor onu alıcam sonra yenisi çıkıyor fln o yuzden i5 yada l920 alıcam

- - - Eklendi - - -

Birde ios 6 için jail çıkar mı ya da yeni aldığı hackerlar bunu engeller mi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
İOS 6 için JB çıktı diye biliyorum :allalla: + ama yine de İphone 5 tavsiyemdir :oke:

- - - Eklendi - - -

Bakıver bi ingilizce ama neyse :kıskıs:

Link:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Fiyat farkını göz önünde bulundurmak gerekirse Lumia 920 daha uygun olur çünkü 2 cihaz da birbirine yakın ama fiyat farkı var. Hem GameLoft 13 tane sağlam oyun geliyor ve aralarında Nova 3 bile var. Şimdiden hayırlı olsun.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat farkını göz önünde bulundurmak gerekirse Lumia 920 daha uygun olur çünkü 2 cihaz da birbirine yakın ama fiyat farkı var. Hem GameLoft 13 tane sağlam oyun geliyor ve aralarında Nova 3 bile var. Şimdiden hayırlı olsun.

fiyat farkı olmıcak çok fazla benim alıcağım sekille max 200tl oynıcak aralarında o yuzden bu konuyu açtım 200 tl için değerse i5 alıcam yoksa wp8

- - - Eklendi - - -

fiyat farkı olmıcak çok fazla benim alıcağım sekille max 200tl oynıcak aralarında o yuzden bu konuyu açtım 200 tl için değerse i5 alıcam yoksa wp8

birde oyun dışında hangisi daha iyi olur mesaj olsun , En önemlisi müzik aslında

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2 cihaz da olabilir ikiside senin isteklerini karşılar.

jetpackjoyride

Üye
kulaklikda ipodphone

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
gerçi hesapladımda detaylı olarak alcagım sekilde vade farkı var çunku bonus card ın ekspres limit kredisin kullanarak alıcam lumia 2.550 i5 2850 ye geliyor

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Aslında tek sorun hangi işletim sistemini kullanmak istediğinde bitiyor. Wp ve iOS'u ilk defa kullanıcaksın.Herk ikisinin eksi ve artıları var kısaca bahsedeyim iOS kullanıcısı olarak.
iOs çok tembel bir işletim sistemi.Aşırı basitleştirilmiş ve kişiselleştirmeye kapalı bir sistem.Mesela bir uygulamayı kapatmak istediğinde uygulamada çarpı seçeneği veya exit seçeneği yok. Direk home tuşu ile uygulamayı aşağı alıyor.Çok rahat bir kullanım sağlıyor.iOS donanıma bakmadan uygulamaları kasmadan açma-ayakta tutma özelliğine sahip. 1 aydır 4s kullanıcısı olarak rahatlıkla söyleyebilirim.Fakat arayüzü ,teması , tema geçişleri çok başarılı ve lüks gözüküyor benim gözümde.
Bunlar iOS un özellikleri. WP kullanmadığım için bir yorum yapamıyacağım.

Telefonların kendilerine geldiğimde senin istediğin özellikler iPhone'da mevcut. Eminim Luma920 de de mevcuttur ama iphone deneyimlerimi yazacağım. Müzik dinleme konusunda çok başarılı.Kulaklık çıkışı çok kuvvetli ve kaliteli. Ekrana gelince retina ekran kalitesi ile çok daha net görüntüler sunuyor. Oyun ve uygulamalara gelince AppStore'de yok yok bildiğin gibi.Tek elle kulanıma gelince, i5 reklamını görmüşsündür. Elde kullanım kolaylığından bahsediyor reklamın %90'ında.
Bunlar iphone5 ve iOS hakkındaki düşüncelerim.2 telefonda harika. Seni baya götürüceğine inanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: aaxx11
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Telefonu alırken o 300 liralık farkı düşün eğer 300 lira için değecek birşey görürsen al.

hakan_710

hakan_710

Üye
benim de sana tavsiye etmek istediğim bir şey var. umarım az çok yardımcı olabilirim. şimdi kafanda 2 cihaz var birisi Windows phone 8 diğeri ios. anladığım kadarıyla sistemle çok uğraşacaksın. özgür olmak istiyosan bu iki cihazı da düşünme bana kalırsa neredeyse aynı fiyata Note II alabilirsin. herneyse bu iki cihazdan birini alacaksan sana tavsiyem forumları bir dolaş. mesela ben geçenlerde iphone bölümüne girdim arkadaşın biri ne yaptıysa yapsın bluetooth ile dosya gönderememiş, jailbreak olmasına rağmen programın ücretlisini alması lazımmış falan filan. o kadar para verip eski model Nokia tellerde bile olan 'bluetooth ile dosya gönderme' olayını kullanmayacağım dersen o da senin bileceğin iş tabi. öte yandan wp8 de de bluetooth paylaşımı ile ilgili buna benzer bir durum varmış. tabi bunlar aşılmayacak bir şey değil ama sisteme yabancı olacağın için ilk başlarda zorluk çekeceksin. bir süre arkadaşımın ipad 2'sini kullandım ve ios bana göre değil. bence kullanma imkanın varsa bu telleri bir süre kullan. yada mağazaya git iyice inceleyip ona göre karar ver. sonuçta vereceğin para az olmayacak. ben olsam note 2 ye bakardım. ama sen illa bu iki telden biri diyorsan git Lumia al. malzeme kalitesi piyasadaki her telefondan iyi. umarım kafan daha da karışmamıştır.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için çok teşekkür ederim öncelikle , çevremde i5 kullanan çok arkadaşım var , 4s ,s3 ,note 2 zaten sayamadıgım kadar arkadaşımda var buda beni biraz geri çekiyor note 2 den ve ekran canlı duruyor ancak garip renkliliği var yani hoşuma gitmedi açıkcası ve root rom işiyle pek ilgilenmedim bu işlerede pek girmek istemiyorum garanti olayından dolayı , iosda herşey var evet oyunları cidden çok guzel ve ekranı ile çok farklı güzellik katıyor tek suphem hani herkesde iphone var bu biraz beni geri itiyor, l920de ekran parlaklık ve ya farklılığı hoşuma gitti ancak dediğimiz gibi uygulama olarak biraz az çunku bazen oyun oynamasamda bazen sırf oyun oynayabilirim

Ben ilk tercihim müzik için olucak kredi kartı direkt bulursam 2200 l920 internet 1gb sınırsız , 2520 i5 500gb turbo paket alabilirim , nokia alırsam belki monster ın özel yaptıgı wh-920 kulaklıgını almayı dusunuyorum 210 tl belki müzik için farklı bir lezzet katar gibime geliyor ancak i5 yeni kulaklığıda çok iyiye benziyor arkadaşlarım memnunmuş ama deneme sansım olmadı . Açıkcası kafam her turlu karısıyor neden dersen çok cihaz var ve çok işletim sistemi var :D eskiden s40 s60 alda ne olursa olsundu ama artık yok öyle birşey :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Androide bulasma iphone 5 al derim ben ama lumiada guzel ama 4S cok tatmin ediciydi ses bakimindan 5 i dusunemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt