dedereis123
Üye
Artık son karar , büyük yardım :/ !
Ya şimdi bu kaçıncı kıyaslama dicekler biliyorum öncelikle açtığım konulara baktım lumia 920 vs note , note 2 vs i5 , l920 vs i5 kamera tavsiyelerini hakkında konu açtım , şimdiden 2 3 gun içersinde alıcağım için ya i5 buyuk ihtimalle l920 arasında çok fiyat farkı olmıcak bana taahhütlü olarak 200tl oynar en fazla , şimdi çok kararsız kaldım çoğu kişiye bu 2 cihaz hakkında önerilerde bulundum ancak kendime gelince bulunamıyorum , kamera için l920 fln filan gibi yorumlara gerek yok
En çok müzik önem veririm , ses çıkışı ve verdiği kulaklık
İnternet kullanırım , face fln nadir , tw kullanmıyorum zaten
Telefon hep elimdedir ve aşırı çok kullanırım ( özellikle mesaj , whatsapp )
Oyun bazen oynarım ancak oynamak isteyincede sağlam oyunlar canımı çeker
dengesizlik diceksiniz ama napalım böyle bir huyumuz var
Kişileştirme severim hani arka plan resmi , widget tarzı fln kısayolları çok severim
Slaty gibi şeyleri arada kullanırım ( ekran netliği çok önemli )
Tek elle kullanmamda sıkıntı çıkarmamasıni isterim
Uyguluma olarak sayısı önemli değilde oyunların fln guzel olmasıni isterim ücretli kullanmam
Kamera arada kullanırım
Şimdi çok şey istiyorum biliyorum ancak o kadar para vericeksem en az 2 sene götürmesi lazım , En çok müziğe önem veririm hem aşırı derece , şimdi tarafsız ve o kadar parayı bu hak etmiyor gibi cevaplar dışında yorumlarınızı bekliyorum
En çok müzik önem veririm , ses çıkışı ve verdiği kulaklık
İnternet kullanırım , face fln nadir , tw kullanmıyorum zaten
Telefon hep elimdedir ve aşırı çok kullanırım ( özellikle mesaj , whatsapp )
Oyun bazen oynarım ancak oynamak isteyincede sağlam oyunlar canımı çeker
dengesizlik diceksiniz ama napalım böyle bir huyumuz varKişileştirme severim hani arka plan resmi , widget tarzı fln kısayolları çok severim
Slaty gibi şeyleri arada kullanırım ( ekran netliği çok önemli )
Tek elle kullanmamda sıkıntı çıkarmamasıni isterim

Uyguluma olarak sayısı önemli değilde oyunların fln guzel olmasıni isterim ücretli kullanmam

Kamera arada kullanırım
Şimdi çok şey istiyorum biliyorum ancak o kadar para vericeksem en az 2 sene götürmesi lazım , En çok müziğe önem veririm hem aşırı derece , şimdi tarafsız ve o kadar parayı bu hak etmiyor gibi cevaplar dışında yorumlarınızı bekliyorum

nokia da iyi ama uyglama açısından sıkıntılı. ilerde uygulama artarsa çok süper telefon olur.
+ ama yine de İphone 5 tavsiyemdir