Nokia Belle Refresh'ten Memnun Musunuz? Hatalı Gördüğünüz Yerleri Neresidir? (Anket)

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Belle Refresh'ten Memnun Musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
herkes diyor ya donuyor tarayıcı bataryayı çıkarıp takmak zorunda kalıyorum... Bende ne donma var ne de başka bir şey hakan_710un cfwsi yüklü:oke:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ya aslında nokianın yazılımları iyi zaten bu işlemciye uydurabilemek için yeteri kadar optimize edildi de işte belki daha miniminnacık rötuşlar gerekebilir asıl sorun tellerin donanımında hep düşük donanım kaynaklı sorunlar bunlar sonra kastı resetledi falan gidiyor sorunlar donanım az bi kere 680 mhz neye yetsin menüyü açıyorsun işlemci 100 de 100 dayanıyor ram zaten 256 mb sisteme zaten yarısı veriliyor oda sistemin önemli bölümleri için geriye yarısı kalıyor oda zaten 5 10 uygulama açtın mı başlıyor kasmaya sisteme daha fazla aktarılsa bu sefer kullanıcıya birşeyler kalmıyor e herşey boyut ta değil onun aktarım hızı da boyut kadar önemli oda düşük olunca ondan sonra kasıyor kasar tabi nokianın batmasının nedeni bu zaten Allahtan wp8 e geçti de microsoft belli şartlar koştu donanımınz bundan düşük olmaz diye seçenekleriniz budur diye zorladı yoksa nokia o kafayla microsfotu bile batırırdı :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
AHMED...

AHMED...

Üye
herkes tarayici tarayici demiş ben sürekli mobil kullanıyorum daha nokianin kendi tarayıcısına ihtiyaç duymadım donsa da önemli değil stabil çalışsada önemli değil bi sevemedim gitti

ekstraa

Üye
Tarayıcı artık dayanılmaz hale geldi,saçma sapan linklere tıklamalar,donmalarin dışında sayfa görüntülerinde filan da bozulmalar oluyor...Ayrıca eskiden yapabildiğimiz şeyleri yapamıyoruz,facebook'un masaüstü haline girdiğimizde bildirim,mesaj sekmeleri açılmıyor,mesaj bölümüne direk linkle girdiğimde yukarıdaki mavi facebook yazan yer Geliyor ama sayfanın içi bembeyaz ekran olara Geliyor..

hbwolf

Üye
Çok iyi çalışıyor bence fakat mesaj gönderirken anlık beyaz ekran sorunu insanın canını sıkıyor. Tek eksi yöne mesaj gönderirken görünen tüm mesajlar kaybolup yeni mesaj eklenerek tekrar geri geliyor. Bu durum android'deki gibi direk ekleme şeklinde olabilirdi.

komando04

komando04

Üye
idare ediyor

gkcll

gkcll

Üye
herkes tarayici tarayici demiş ben sürekli mobil kullanıyorum daha nokianin kendi tarayıcısına ihtiyaç duymadım donsa da önemli değil stabil çalışsada önemli değil bi sevemedim gitti

aynen 2004 ten beri nokia internet kullanıyorum daha hiç kendi tarayıcı sını kullanmadım

paşa06.40

paşa06.40

Üye
nokianin en güzel tarafi navigasyonu. Android kullaniyorum ama nokia kadar stabil bi navigasyonu yok. Bu arada iphone daki navigasyonuda nokia yapiyomus.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia bir güncelleme çıkarmalı.

mkkozanmk

Üye
nokianin en güzel tarafi navigasyonu. Android kullaniyorum ama nokia kadar stabil bi navigasyonu yok. Bu arada iphone daki navigasyonuda nokia yapiyomus.

şimdi yıktın ortalığı paşa. . Nokia mi yapıyormuş ???

rssc19

Üye
şimdi yıktın ortalığı paşa. . Nokia mi yapıyormuş ???

iPhone görüntülü aramayı bile ancak kendi içinde yapıyor yani iPhone dan nokia yı görüntülü arayamıyor bunu yapmıyor değiller yapamıyorlar ayrıca iPhone nun Şebeke sorununuda yine bir türk mühendis yapıyor

umutku123

Üye
Tarayıcı çok donuyor. Bu yüzden Opera Mobile kullanıyorum.

MaxipmaN

Üye
tarayıcıya lanet girsin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
tarayıcıya lanet girsin
Bu forumda paylaşılmış tüm cfw leri denemiş biriyim ama hepsinde benim hoşuma gitmeyen birşeyler vardı o yüzden ofw kullanmaya karar verdim yaklaşık 2 haftadır ofw kullanıyorum kendi tarayıcı şuanakadar hiç donmadı.ama daha önce yine ofw kullanıyorken donuyordu oysa.

emre 1994

emre 1994

Üye
Nokıanın bu sürü kapansa yeridir bence. Mağazasında o gereksiz uygulamalar varki. Olsa bile çoğu internet gerektiriyo. Bence SAMSUNG IPHONE HTC LG nin tırnağı olamaz bu nokıa.

- - - Eklendi - - -

Nokıanın bu sürü kapansa yeridir bence. Mağazasında o gereksiz uygulamalar varki. Olsa bile çoğu internet gerektiriyo. Bence SAMSUNG IPHONE HTC LG nin tırnağı olamaz bu nokıa.

ozimozi

ozimozi

Üye
Nokia 603 kullanıyorum FP2 yüklediğimden beri telefonun kendi tarayıcısından facebook a giremiyorum. operayı kullanmak zorunda kalıyorum

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
internette dolaşırken kasma ve donmalar oluyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Bu forumda paylaşılmış tüm cfw leri denemiş biriyim ama hepsinde benim hoşuma gitmeyen birşeyler vardı o yüzden ofw kullanmaya karar verdim yaklaşık 2 haftadır ofw kullanıyorum kendi tarayıcı şuanakadar hiç donmadı.ama daha önce yine ofw kullanıyorken donuyordu oysa.

​en güzeli kendi cfwni yapacaksın :) el emeği göz nuru.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt