Nokia Belle Refresh'teki Tarayıcı 8.3'teki Donma Arızası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şimdiye kadar hiçbir telefon işletim sistemi destek kaymetmedi symbian hariç symbianı farklı şirket alabilir ve geliştirebilir unutmayın.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Arkadaşlar şimdiye kadar hiçbir telefon işletim sistemi destek kaymetmedi symbian hariç symbianı farklı şirket alabilir ve geliştirebilir unutmayın.

Çoğumuzun içi karardı bu konuda,inancın varsa korumaya devam et :) Symbian kullanıcıları yeni telefon almak için uygun zamanı kolladıklarını düşünüyorum.

Slapper33

Slapper33

Üye
bu sorun arada bende de oluyor ve bataryayı çıkarmam gerekiyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Çoğumuzun içi karardı bu konuda,inancın varsa korumaya devam et :) Symbian kullanıcıları yeni telefon almak için uygun zamanı kolladıklarını düşünüyorum.

aynen biri de benim :) lumia 920 yeni göz bebeğim :)

pRime.

pRime.

Üye
sorunsuz bir sürüm yayınlamalarını beklemeyin symbian tarayıcısı tuşlu cihazlar için yapılmış bir tarayıcıdır. 2006'da n95 için yapılan tarayıcının birazcık değişikliğe uğramış halini kullanıyorsunuz hala. bu donma sorununun tek çözümü sıfırdan tarayıcı gelmesidir, onun da bu saatten sonra pek gelme ihtimali yok.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve erdianobjk
Umut

Umut

Üye
Hız bakımından Anna'daki tarayıcı çok iyiydi. Bana göre tek olumsuz yanı, aynı anda 3'ten fazla sekme açılmamasıydı. Belle ve Belle Refresh'teki tarayıcılarda ben de çok donma yaşadım. Artık Opera Mobile kullanıyorum.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Lumis çok iyi

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
arkadaşlar donma sorunumu telefona önce soft sonra hard format çekerek kurtuldum şmdi maşallah bişeysi yok :) :D

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
arkadaş anlamıyorum şu nokiayı madem desteği çektin bari aç önümüzüde yapalım kendimiz yolla kaynak kodları abilerimiz yapsın bu kadarda rezillik olmaz ki html 5 diyo m.facebook a giriyorum donuyor pili çıkartmak zorunda kalıyoruz rezillik vallahi rezillik :Ç

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar donma sorunumu telefona önce soft sonra hard format çekerek kurtuldum şmdi maşallah bişeysi yok :) :D
Onu bende denemiştim ama sitelerde biraz gezince yine donmalar olmuştu,sende bir dene bence

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Taayici onbellegini temizlersen biraz daha hizlanir

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ya da tarayıcı önbelleğini hafıza kartına alın.onunla ilgili bir mod vardı

ekstraa

Üye
Bende de soyle birsey var,Önceden Normal facebook'a rahatça girip mesajlardan fotoğraf gönderebiliyordum,güncellemen sonra mesaj sayfası bile açılmıyor,var mi Bunun bir çözümü,touch facebook'un sol tarafında açılan sekme filan da açılmıyor...

MaxipmaN

Üye
hack yapınca iyice batırıyo bilginize

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
hack yapınca iyice batırıyo bilginize
Hack yapıncada aynı artık arakadaşlar bu donmanın çözümünü bulalım.Nokia online destek'e hep tarayıcı donuyor diye hergün söyleyelim artık bir şey yapsınlar böyle hiçbir şey kullanılamıyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
Hack yapıncada aynı artık arakadaşlar bu donmanın çözümünü bulalım.Nokia online destek'e hep tarayıcı donuyor diye hergün söyleyelim artık bir şey yapsınlar böyle hiçbir şey kullanılamıyor.
söyle bakalım Nokia destek teki tuğbaK mıydı neydi ne diyecek sana. aynı şeyleri defalarca kez söyledim kadına. hatta sözde elinde telefon varken aynı anda tarif ettim. Google da arama yaparken klavye açık ise arama butonuna basarsanız farklı yerleri algılıyo falan dedim. ama hata yok dedi :D:D istersen bu konunun linkini ver bi okusun önce. bak, herkeste sorun var dersin. eminim sana yapacağı tek şey; servise gidip yazılım yükletin diyecek. ben kendim phoenix ten yükledim falan dersen iş daha da karışacak. :D Nokia suite ile yapmalısınız ve şu adımları uygulayın diyecek.. denemesi bedava.. eğer konuşursan kadınla bana özelden mesaj at ne diyeceğini merak ediyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

söyle bakalım Nokia destek teki tuğbaK mıydı neydi ne diyecek sana. aynı şeyleri defalarca kez söyledim kadına. hatta sözde elinde telefon varken aynı anda tarif ettim. Google da arama yaparken klavye açık ise arama butonuna basarsanız farklı yerleri algılıyo falan dedim. ama hata yok dedi :D:D istersen bu konunun linkini ver bi okusun önce. bak, herkeste sorun var dersin. eminim sana yapacağı tek şey; servise gidip yazılım yükletin diyecek. ben kendim phoenix ten yükledim falan dersen iş daha da karışacak. :D Nokia suite ile yapmalısınız ve şu adımları uygulayın diyecek.. denemesi bedava.. eğer konuşursan kadınla bana özelden mesaj at ne diyeceğini merak ediyorum

orada herkes ayrı telden çalıyor zaten..o koltuklara bizler otursak yemin ediyorum çok daha farklı yerlere getiririz şirketi :)

ekstraa

Üye
Tarayıcı gün geçtikçe insanı daha da Deli ediyor...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadaşlar telefonu anneme verdim ama annemde web de takılan biri facebooku kullanıyor yani donma sorunununda muzdarip di o da ben kullanırken bende öyle öncelikle cfw yükleyin cfwler cidden telefona iyi geliyor misal ben hakan üstadın kini kurdum telefon hızlı ve tarayıcı biraz daha gelişmiş 2.altarnetif olarakda opera lardan birini yükleyin mobil next farketmez cidden etkisini göreceksiniz. uzun kullanımlari için opera bire bir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt