Arkadaşlar şimdiye kadar hiçbir telefon işletim sistemi destek kaymetmedi symbian hariç symbianı farklı şirket alabilir ve geliştirebilir unutmayın.
Symbian kullanıcıları yeni telefon almak için uygun zamanı kolladıklarını düşünüyorum.Çoğumuzun içi karardı bu konuda,inancın varsa korumaya devam etSymbian kullanıcıları yeni telefon almak için uygun zamanı kolladıklarını düşünüyorum.
lumia 920 yeni göz bebeğim 
arkadaşlar donma sorunumu telefona önce soft sonra hard format çekerek kurtuldum şmdi maşallah bişeysi yok![]()
![]()
Onu bende denemiştim ama sitelerde biraz gezince yine donmalar olmuştu,sende bir dene bencearkadaşlar donma sorunumu telefona önce soft sonra hard format çekerek kurtuldum şmdi maşallah bişeysi yok![]()
![]()
Hack yapıncada aynı artık arakadaşlar bu donmanın çözümünü bulalım.Nokia online destek'e hep tarayıcı donuyor diye hergün söyleyelim artık bir şey yapsınlar böyle hiçbir şey kullanılamıyor.hack yapınca iyice batırıyo bilginize
söyle bakalım Nokia destek teki tuğbaK mıydı neydi ne diyecek sana. aynı şeyleri defalarca kez söyledim kadına. hatta sözde elinde telefon varken aynı anda tarif ettim. Google da arama yaparken klavye açık ise arama butonuna basarsanız farklı yerleri algılıyo falan dedim. ama hata yok dediHack yapıncada aynı artık arakadaşlar bu donmanın çözümünü bulalım.Nokia online destek'e hep tarayıcı donuyor diye hergün söyleyelim artık bir şey yapsınlar böyle hiçbir şey kullanılamıyor.

istersen bu konunun linkini ver bi okusun önce. bak, herkeste sorun var dersin. eminim sana yapacağı tek şey; servise gidip yazılım yükletin diyecek. ben kendim phoenix ten yükledim falan dersen iş daha da karışacak.
Nokia suite ile yapmalısınız ve şu adımları uygulayın diyecek.. denemesi bedava.. eğer konuşursan kadınla bana özelden mesaj at ne diyeceğini merak ediyorum
söyle bakalım Nokia destek teki tuğbaK mıydı neydi ne diyecek sana. aynı şeyleri defalarca kez söyledim kadına. hatta sözde elinde telefon varken aynı anda tarif ettim. Google da arama yaparken klavye açık ise arama butonuna basarsanız farklı yerleri algılıyo falan dedim. ama hata yok dediistersen bu konunun linkini ver bi okusun önce. bak, herkeste sorun var dersin. eminim sana yapacağı tek şey; servise gidip yazılım yükletin diyecek. ben kendim phoenix ten yükledim falan dersen iş daha da karışacak.
Nokia suite ile yapmalısınız ve şu adımları uygulayın diyecek.. denemesi bedava.. eğer konuşursan kadınla bana özelden mesaj at ne diyeceğini merak ediyorum