Nokia Belle Refresh'teki Tarayıcı 8.3'teki Donma Arızası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Refresh'teki Tarayıcı 8.3'teki Donma Arızası
Nokia Belle Refresh'teki Tarayıcı 8.3'teki Donma Arızası herkeste var bildiğim kadarıyla bu sorunu nokiaya bildirelim.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben feedback attım ama tarayıcı güncellemesi yayınlanırsa ne ala

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Sorun genel.Sorunsuz bir tarayıcı yayınlamalarını bekliyoruz.

.Murat.

.Murat.

Üye
bu güncellemeleri test yapmadanmı yayınlıyorlar hep bir aksilik çıkıyor

MaxipmaN

Üye
hacksiz donmuyo bende

Esendağlı

Esendağlı

Üye
hacksiz donmuyo bende

ofw mi kullanıyorsun,ben birkaçkez refresh cfw kullandom ama memnun kalmadım şuan belle cfw kullanıyorum.tarayıcı olarak da opera mini kendi tarayıcısı çok donuyor.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Şikayet edeceğiz topluca.

anadolumm

Üye
bende de donuyor, normalde opera mini ve mobile kullanırım ama facebook paketi için telefonun kendi tarayıcısını kullanmak durumundayım ve bazen donduğu oluyor. pili çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. umarım bu işlem telefona bir zarar vermez.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Ben 1-2 kere mail atmıştım.Ama tam bir cevap alamadım.İşin garibi Anna'nın tarayıcısı bile bu kadar sorunlu değil.Refreshden maxicep kasıyor.Annada çok hızlı.Ayrıca çoğu kişide donma sorunu yaşamış.Ben devamlı değil ama 3-4 kere yaşadım.Bu yüzden tereddütle webde geziyorum.Bir mailde siz atın.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Bende online destekte söyledim yok yazılımı tekrar yükleyin geçer yok metin saati widgeti İngilizce ya yeniden yükleyin metin saati widgeti Türkçe olur.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bende söyledim geçenlerde yapabilecegimiz birşey yok nokia suiteden yazılımı tekrar yükleyin diyorlar düzelmezse birkaçkez daha deneyin dediler..Bende fp2 ye düzeltme için güncelleme gelecekmi dedim şuanda fp2 sürümüne herhangi bir güncelleme çalısmamız bulunmamaktadır dediler..Bende peki olacakmı ihtiyaç duyuldugu taktirde tabiki olacak dediler ben şahsen düzeltme bekliyorum gelecegini umuyorum inşallah yanılmam :S

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Benim opera donuyor

MaxipmaN

Üye
güncelleme verirler birkaç aya bence tarayıcı için

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
inşallah dediğin gibi olur ama hiç sanmıyorum.artık yeni lumialar'da piyasaya sürülüyor.symbian'ı iyice unuturlar

.Murat.

.Murat.

Üye
nokia unutsun benim n8 geberdiğinde bende nokiayı unutacağım
anna,ya döneceğim bu donma yüzünden

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hafızalarından da sildiler bence :) symbian çocukluk aşkı gibi bişe oldu :)

​şu an bütün şirket windows'a fixlenmiş durumda..symbian'ın hali ne olacak bilemiyorum..ters köşe de yapabilirler belli olmaz..bekliyoruz

anlamamki

Üye
kendi browserini kullanmiyorum bu yuzden
opera da sikinti yok

• Beğen
Tepkiler: erdianobjk
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
bence ya android e geçme zamanı geldi şahzen hiç adroid i fazla kurcalamadım deneyecem bir kaç ay daha kullanıyım tamamdır symbian benim için bitmiştir

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
bence ya android e geçme zamanı geldi şahzen hiç adroid i fazla kurcalamadım deneyecem bir kaç ay daha kullanıyım tamamdır symbian benim için bitmiştir

Lumia denemelisin.artık symbian dan hayır gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt