Nokia symbian FP2 den memnun musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Fp2 güncellemesi sizce nasıl

• ÇOK KÖTÜ

Kullanılan: 2 6.5%
  • KÖTÜ

Kullanılan: 7 22.6%
  • ÇOK İYİ

Kullanılan: 8 25.8%
  • İYİ

Kullanılan: 14 45.2%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akondd

akondd

Üye
klavyesi berbat mesaj yazmaktan soğutuyo insanı resmen

belleplus

belleplus

Üye
galeriden direk işaretleyip gönderiyoduk şimdi m sd den ara bul işaretle gönder bir de benim 603 ümde fp2 güncellemesinden sonra telefonu kapatıp açınca kamera ilk açılmıyo(önce kırmızıdan kapatıp sonra açmak zorunda kalıyorum...anlayanlar bi el atın çözelim kardeşlerim::(((

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
telefonu yan çevir kamerayı öyle aç

ferhat burak

ferhat burak

Üye
tabiki fp2 çok güzel. Hızlı ve stabil. Rahat, kolay. Eski sürümlere göre daha görsel.

- - - Eklendi - - -

genel olarak fp1 e gore baya iyi ama galeride isaret ekleleme kaldirlmasi iyi olmadi bide tarayici biraz daha gelistirilse daha iyi olur

galerideki sağ tuş seçenekler olup çöp kutusu yani silme tuşu ortada olacaktı. Böyle olsaydı işaretleme olacaktı. Saygılar.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
ben memnunum.

erolustun

Üye
Ben mobilden oy kullanamadim. Cevabim cok iyi olacakti. Anketin seceneklerinin ciktigi alanda secenekler isaretlenemiyor ya da ben beceremedim. Onayla butonu calisiyor ama secenekler isaretlenemediginden tek basina ise yaramiyor. Opera Mobile kullaniyorum bu arada. Belki tarayiciyla ilgilidir.

2sb

Üye
Menü geçişleri fp1 de daha güzeldi ayrıca alt menü nün gri olması beni öldürdü :S . Onun haricinde beğendim^^

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bence Gayet Güzel Performans İyileştirilmiş Efekler Filan Gelişmiş Özellikle Kameraya Getirilen Özellikler Mükemmel.Ben 701 Kullanıcısıyım Gayette Güzel Yani S2 S3 I Phone 4S 5 Deki Bazi Ekran Döndürme Gibi Şeyleri Yapınca Nasil Efekli Olarak Yapılıyorsa Aynı Şekilde Nokıadada Yapabiliyorsunuz Gayet Başarili Devami Gelir İnş

osmanaslan1060

osmanaslan1060

Üye
kilit ekranı android gibi süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt