Nokia Belle Refresh'ten Memnun Musunuz? Hatalı Gördüğünüz Yerleri Neresidir? (Anket)

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia Belle Refresh'ten Memnun Musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Belle Refresh'ten Memnun Musunuz? Hatalı Gördüğünüz Yerleri Neresidir? (Anket)
Nokia Belle Refresh'ten Memnun Musunuz? Hatalı gördüğünüz yerleri nedir?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia Belle Refresh'ten Memnun Musunuz? Hatalı gördüğünüz yerleri nedir?

Ben n8 kullanıyorum bu donanımdaki vede symbian lı bir cihazdan çok fazla bişiy beklemiyorum.tarayıcıyı halletseler yeter bence.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Henüz refresh kurmadım. Konu için teşekkürler, refresh e geçişte tereddüt edenler için iyi olur.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Fazla Menmun Değilim Şarj ı az Gidiyor Ve Kamera Kalitesi Düşmüş :kotu:

faruk26kuraf

Üye
gayet güzel kullanışlı belle y0klu iken haftada bir flas atıyodum simdi oyle degil

MaxipmaN

Üye
tarayıcı ve sarj tutmuyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bana kalırsa tek sorun tarayıcı ama bu saatten sonra da düzeltme gelir mi bilemiyorum..

akinorta

Üye
aslında sistemde sorun yok bizim tek derdimiz bence artık uygulama ve oyunların kalitesi ki bu da gittikçe düşüyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Silinen Üye 2149105
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Symbian bitti arkadaşlar. Sorunları ise saymakla bitmez. Bir telefonda sorun arıyorsanız rakip firmalarla kıyaslayın..

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Dumbledore

Dumbledore

Üye
Tarayıcı hariç bir sorun yaşamadım.Onun için de tarayıcı güncellemesi gelip kapatsınlar Symbianı.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Yeni yazılım çıkması lazım yada birisi başka bir tarayıcı portlamalı yazılıma 7.4 gibi belledeki tarayıcının aynısını.

• Beğen
Tepkiler: carbon_o7
carbon_o7

carbon_o7

Üye
Kesinlikle tarayıcıdaki donmalar. Performans yönüyle Belleden ne hızlı ne yavaş. Zaten CWFler ile telefon mükemmel oluyor ama tarayıcı gerçekten kötü.

0343434

0343434

Üye
Radyodan müzik kayıt özelliğini getirseler klavyeyi iyileştirseler bir de tema efektleri iyileşmiş olsa bence çok iyi olur

egemenciki

egemenciki

Üye
arkadaslar hepiniz nokia ya yukleniyor ama bn symbian android ios kullandim bunlara gore iyi diyil tabiki ama samsung un bada si olsun yada ne biliyim baska diger butun sisteiyi whatsapp viber nimbuzz bu uygulamalara erisebilceginiz en ucuz yol.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
arkadaslar hepiniz nokia ya yukleniyor ama bn symbian android ios kullandim bunlara gore iyi diyil tabiki ama samsung un bada si olsun yada ne biliyim baska diger butun sisteiyi whatsapp viber nimbuzz bu uygulamalara erisebilceginiz en ucuz yol.

Hocam eyvallah,ama bu verdikleri tarayıcı bize söver gibi.Ben mecbur muyum donduğunda batarya çıkarıp takmaya ? Tamam parasına göre iyi bir şey diyemem.Ama bu sistem güncellemeleri onlarda bitiyor.

egemenciki

egemenciki

Üye
Hocam eyvallah,ama bu verdikleri tarayıcı bize söver gibi.Ben mecbur muyum donduğunda batarya çıkarıp takmaya ? Tamam parasına göre iyi bir şey diyemem.Ama bu sistem güncellemeleri onlarda bitiyor.

telefondan telefona degisir ama o sen kalkip c6 da donuyo diye suclayamazsin nokia yi 800 mhz islemci var ne bekliyosun. Bence bu islemciyle hd video cektigi icn nokia yi kutluyorum. Sen bu c6 nin donanimlarina sahip bi android telfon bul bakalm kamerasi 2 mpx den fazla dyildir. Sonuc olarak ztn bu bi telfn daha bes yil evveline kadar laptolar vardi pentyum 4 islemcili sadece yazi yaziliyordu unutmayalim bunlari.

tavbiy

tavbiy

Üye
tarayıcı kesinlikle sorunlu bir önceki versiyonda tarayıcıda ki dokunma hassasiyeti daha iyidi. simdi bunda söyle bir sorunu çok yasıyorum mesela google da bir terim giriyorum ara tusuna bastıgım halde o bir alttaki linki tıklıyor. ve tarayıcıda klavyede sıkıntı yasıyorum. tıkladıgm linkin hep bir altındaki linki algılıyor. onun haricinde pek bir sıkıntı yok gibi ama bir arkadasımın dedidigi gibi kamerada da sanki biraz kalite dususu var gibi geldi banada gece cekimlerinde. diger halleri on numara olmuş gibi

- - - Eklendi - - -

sonuç itibari ile yorumlara baktıgımda hepimizin şikayeti tarayıcı... ewet bir önceki versiyonda tarayıcıda donma ve kafasına göre link tıklma ve klavye sorunu yoktu ama masesef bunda hat safhada gibi

MaxipmaN

Üye
işlemci 680 mhz

erhanred

Üye
rakip kıyaslarsan nokia amatör bu konuda ben artık androidi tercih ediyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
orjinali kullanmadım hiç tek fark tarayıcı bir de ufak tefek şeyler o da tarayıcı daha kötü yeniden başlatmak gerekebiliyor bazen donuyor ama cfw olarak kullanıyorum memnunum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt