Yeni Telefon Alacagım Önerilerinizi Alabilir miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Telefon Alacagım Önerilerinizi Alabilir miyim?
Merhaba Arkadaslar,

Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Fiyat sınırlamam en fazla 1500 TL civarı.
Aklımda iPhone 4S var . Aslında SIII almayı düşünüyordum ama 4S daha şık geldi gözüme. Nokia Luma 920 de ise
menü gösterimi vb güzel gelmedi. Yani şu anda %75 ihtimalle 4S %25 ihtimalle SIII alacagım.
Sizce hangi telefonu ne renk alayım. neden?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
4S tavsiyemdir :) + bu telefonu ne için kullanacağınıza da bağlı :tebessüm:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S III , 4S'ten üstün bir cihaz bence S III alırsan daha iyi olur.

dejavu178

dejavu178

Üye
renk, görünüş vb. özelliklere bakarak değilde telefonla ne yapacağınıza bakarak almanız daha iyi.

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplarınız için teşekkürler ama benim çevremde 4-5 kişide SIII var o kadar dikkatimi çekmiyor . Ama iPhone 4S dizayn olarak çok güzel geliyor gözüme. Bu arada kullanma amacım internet , oyun- uygulama ve bazen kamera

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tasarım istiyorsan iPhone alabilirsin onun dışında S III çok daha üstün bir cihaz.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
ya s3 al yada 920 4s i sil bence

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Dedikleriniz çok doğru şeyler. Ama nedense içimde bir iPhone 4S sevdası var :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Dedikleriniz çok doğru şeyler. Ama nedense içimde bir iPhone 4S sevdası var :)

Valla kardeşim bu sevdadan vazgecersen iyi olur :ehe daha iyi telefonlar varken göz göre göre bu aleti alırsan ileride pişmanlık duyarsın ama yine de tercih senin. Aslında 4s hâlâ çoğu cihazdan üstün bir alet. Şimdiden hayırlı olsun.

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi

Valla kardeşim bu sevdadan vazgecersen iyi olur :ehe daha iyi telefonlar varken göz göre göre bu aleti alırsan ileride pişmanlık duyarsın ama yine de tercih senin. Aslında 4s hâlâ çoğu cihazdan üstün bir alet. Şimdiden hayırlı olsun.

hm cevabınız için teşekkürler.. Aslında herkez bana aynı şeyi söylüyor ama nedense iPhone 4S alasım geliyor. Yinede bi arkadasımdan 1 günlüğüne SIII ü isticem iyice bir bakayım telefona

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tarafsız olarak söylemek gerekirse bence de iPhone 4S'in tasarımı en iyisi.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
4s şuan eskidi gibi duruyor çünkü 5 çıktı ama android cihazlarda en iyisi s3 one x'le karşılaştırılabilir tabi note 2 ayrı bir olay onu saymıyorum yani androidin en iyiai s3 gibi tavsiyem odur bence tasarımı 4s'ten güzel 4s kutu gibi duruyor çok sıradan tabi güzellik göreceli :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle 4s s3 el kadar telefon cebine sığmaz iphone 4 şık tasarım ufak boyutlar ama canavar gibi telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...