Telefon Alacagım.. İyi Anlayanlar Bakabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Alacagım.. İyi Anlayanlar Bakabilir mi ?
Merhaba Arkadaslar..
Yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. Bütçem en fazla 1500 TL civarı
Aslında aklımda iPhone 5 vardı. Ama ucuzlaması çok uzun zaman sürer diye seçeneklerimin arasından çıkardım..
Suanda aklımda iPhone 4S ve Samsung Galaxy SIII var. iPhone almayı düşünüyorum ama SIII özellikleri bakımından 4S den
daha ileri durumda. Sizce 4S alsam memnun kalır mıyım ?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
telefonu hangi amaç için kullanacaksınız

*oyun
*uygulama
*kamera

hangi amaçla kullanacaksınız acaba?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
ikisi arasında s3 öneririm. donanımı oldukça iyi. uygulama ve oyunda bol. s3 derim.

ByKatre

ByKatre

Üye
Lumia 920 Iyi Bir Tercih Olur Kardeşim

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Kamera açıkcası pek kullanmıyorum ama arada bir çekerim. Uygulama da pek kullanmam ama arada zaman geçirmek için oyun yüklerim..

Kerim.

Kerim.

Üye
s3:oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
S3 tavsiye ederim ama S4 çıkacak!
4S tavsiye ederim ama İphone 5S vs vs

hangisi cazip geliyorsa onu tavsiye ederim ama S3-4S ikisi de hoş cihazlar yalnız Apple'ın ekranı küçük :ünlem:

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
apple ın ekranı küçük ama bana küçük geleceğini pek sanmam çünkü daha önce büyük ekranlı bi telefon kullanmadım. Ama SIII de çok büyük gelir gibi duruyor. Ama fiziki açıdan nedense iPhone 4s alasım geliyor.

Kerim.

Kerim.

Üye
o ekran sana ilerde kucuk gelecek soyliyeyim:D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
apple ın ekranı küçük ama bana küçük geleceğini pek sanmam çünkü daha önce büyük ekranlı bi telefon kullanmadım. Ama SIII de çok büyük gelir gibi duruyor. Ama fiziki açıdan nedense iPhone 4s alasım geliyor.

hah işte burda olay kapanıyor ! İş gönül meselesi gibidir 2 kız var, birinin yüzü güzel boyu uzun ama içi kötü, diğerinin dışı kötü boyu kısa ama içi güzel :tebessüm: kısacası olay içinizde çözülmüş fiziki açıdan 4S alasınız geliyorsa ki bana 'Hayırlı uğurlu olsun' demek düşer, 4S ki işinizi fazlasıyla görecektir :tebessüm:

Not: yukardaki benzetmem yanlış anlaşılmaya neden olduysa özür dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: can9999
CENKCETİN1

CENKCETİN1

Üye
Kardeş çok büyük geliyosa Samsung Galaxy SIII Mini al.

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
hah işte burda olay kapanıyor ! İş gönül meselesi gibidir 2 kız var, birinin yüzü güzel boyu uzun ama içi kötü, diğerinin dışı kötü boyu kısa ama içi güzel :tebessüm: kısacası olay içinizde çözülmüş fiziki açıdan 4S alasınız geliyorsa ki bana 'Hayırlı uğurlu olsun' demek düşer, 4S ki işinizi fazlasıyla görecektir :tebessüm:

Not: yukardaki benzetmem yanlış anlaşılmaya neden olduysa özür dilerim :)

Cevaplarınız için teşekkür ederim:) SIII un özellikleri 4S den daha iyi olsada 4S almaya karar verdim. Hem 4s in özellikleri SIII e göre geride olabilir ama diğer telefonlarda üstünlüğü var diye düşünüuorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Cevaplarınız için teşekkür ederim:) SIII un özellikleri 4S den daha iyi olsada 4S almaya karar verdim. Hem 4s in özellikleri SIII e göre geride olabilir ama diğer telefonlarda üstünlüğü var diye düşünüuorum

Ben teşekkür ederim :tebessüm: şimdiden hayırlı uğurlu olsun, telefonda öyle pek oyun oynamaz-uygulamalarla pek uğraşmam dediniz gerçi oyun-uygulama konusunda da 4S hemen hemen S3 kadar iyidir sıkıntı yaşamazsınız :)

dedereis123

dedereis123

Üye

hayirli olsun oncelike ama bana gore 4s moda gibi oldugu icin biraz eskidi ve herkesin elinde var yani bir guzel tarafi kalmadi o butceye cogu cihaz zaten hizli , s3 cok var gerci ama en azindan ekrandan dolayi oneririm , farkli tarzlar denemek istrrsen one x+ batarya sorunuda pek kalmamis ve farkli bir cihaz onemli farki beats destegi bazi arkadaslar note 2 rootladik rom attik beats yaptik diyor ama deli sacmasi o :D donanim olmadan yazilim olmaz olsada bos yani :D 4s ile s3 arasindan bana gore s3 dur 4s den iyi oldugu icin degil sadece daha yeni oldugu icin

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
hayirli olsun oncelike ama bana gore 4s moda gibi oldugu icin biraz eskidi ve herkesin elinde var yani bir guzel tarafi kalmadi o butceye cogu cihaz zaten hizli , s3 cok var gerci ama en azindan ekrandan dolayi oneririm , farkli tarzlar denemek istrrsen one x+ batarya sorunuda pek kalmamis ve farkli bir cihaz onemli farki beats destegi bazi arkadaslar note 2 rootladik rom attik beats yaptik diyor ama deli sacmasi o :D donanim olmadan yazilim olmaz olsada bos yani :D 4s ile s3 arasindan bana gore s3 dur 4s den iyi oldugu icin degil sadece daha yeni oldugu icin

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim :) ama benim telefon alma nedenlerimin arasında modalı , havalı vb yok.. Ben telefonun fiziğine ve özelliklerine baktım ve iPhone 4S almaya karar verdim. Ama 1-2 gün daha arastırma yapacagım. SIII de alabilirim

dedereis123

dedereis123

Üye
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim :) ama benim telefon alma nedenlerimin arasında modalı , havalı vb yok.. Ben telefonun fiziğine ve özelliklerine baktım ve iPhone 4S almaya karar verdim. Ama 1-2 gün daha arastırma yapacagım. SIII de alabilirim

moda derken seni kastetmedim o cihaz birazoda gibi gelisen bir sey o yuzden aparatlari fln o yuzden ama iyi karar ver bence :)

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar az önce Nokia Lumia 920 ye baktım Görünüş bakımından güzel duruyor ama sanki biraz karısık geldi. Hız , çözünürlük , oyun - uygulama kapasitesi iyimidir?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S III , 4S'ten üstün bir cihaz. Bence S III al.

dedereis123

dedereis123

Üye
l920 herseyi iyi ama uygulama yol destek var donanim olarak ancak uygulama sikintisi var :D ben one x+urbeats hediyesi varken ona ve s3 bak derim nedenlerini yukarda yazdim , s3 4s ten ustun neleri ustum belirtsel furkan kardesim arkadas bilgili olur

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
l920 herseyi iyi ama uygulama yol destek var donanim olarak ancak uygulama sikintisi var :D ben one x+urbeats hediyesi varken ona ve s3 bak derim nedenlerini yukarda yazdim , s3 4s ten ustun neleri ustum belirtsel furkan kardesim arkadas bilgili olur

Eyvallah kardeşim sağol sende bilgilisin de artık öyle uzun uzun yorum yapmaktan sıkıldım çünkü zihniyet aynı olunca hiçbir şekilde değişmiyor.Şimdi ben yazacağım birisi gelip yok böyle böyle diyecek boşu boşuna lafı uzatacak.Ben ne kadar anlatsam boş sadece ellerim yorulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...