Telefon Alacagım.. İyi Anlayanlar Bakabilir mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
l920 herseyi iyi ama uygulama yol destek var donanim olarak ancak uygulama sikintisi var :D ben one x+urbeats hediyesi varken ona ve s3 bak derim nedenlerini yukarda yazdim , s3 4s ten ustun neleri ustum belirtsel furkan kardesim arkadas bilgili olur

bahsettiğiniz telefon one x s720e midir?

dedereis123

dedereis123

Üye

Eyvallah kardeşim sağol sende bilgilisin de artık öyle uzun uzun yorum yapmaktan sıkıldım çünkü zihniyet aynı olunca hiçbir şekilde değişmiyor.Şimdi ben yazacağım birisi gelip yok böyle böyle diyecek boşu boşuna lafı uzatacak.Ben ne kadar anlatsam boş sadece ellerim yorulur.
olsun arkadasimiz anlar kimi ne zihniyette oldugu sende haklisim tabi

- - - Eklendi - - -

bahsettiğiniz telefon one x s720e midir?

one x plus ve one x+ olaral gecer kodlara cok takilma :D

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
suanda aklımda iPhone 4s veya Nokia Lumia var
Not: Lumia da Gps özelliğini [dükkanların vb isimlerini gösterme] çok sevdim benim işime yarar. Kamerası ve çözünürlüğüde SIII den geri kalır bir yanı yok gördügüm kadarıyla. Tek soru işaretim oyun ve uygulama kısmında kalıyor. iOs - Android de oldugu gibi Lumia 920 de kaliteli oyun uygulama varmıdır

dedereis123

dedereis123

Üye
Not: Lumia da Gps özelliğini [dükkanların vb isimlerini gösterme] çok sevdim benim işime yarar. Kamerası ve çözünürlüğüde SIII den geri kalır bir yanı yok gördügüm kadarıyla. Tek soru işaretim oyun ve uygulama kısmında kalıyor. iOs - Android de oldugu gibi Lumia 920 de kaliteli oyun uygulama varmıdır

kardesim kamera l920 yaninda s3 kiyaslaman sektore hakarettir :D s3 foto cekiyor ancak l920veya i5 gibi degil , o is kapsamli ancak sunu bil l920 s3 kiyaslancak gibi degil baya ustun :D oyun kalitesi derken sikinti su l920de uyguluma az :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kamera ve çözünürlükte geri kalır yanı yok çünkü daha iyi.

Uygulama'da problemi yok ama oyun konusunda App Store kadar değil çünkü marketi yeni. Ama bazı oyun firmaları Wp8 platformu için yeni uygulamalar veriyor. Mesela GameLoft ile anlaşma yapıldı.Arada bir oyun oynarım diyorsan mükemmel bir alet. Kamerası , ekran kalitesi , stabilite , City lens , Dual Carrier , İnternet , ses kalitesi , tasarımı...
Geriye kalan kullanıcının ne amaçla kullanacağı.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Ben de s3 ile 4s arasında kalmıştım 1 ay öncesinde. iPhone aldım ve çok memnunum. iOS donanım açığını kapatıyor.Bence 2-3 yıl götürür gibime geliyor. Lumia'a gelince, ara sıra pişmanlık duygusu geliyor, bazende neyse ya iphone iyidir diyorum içimden. %50 gibi kaldım diyim. Fakat lumianın marketi şuan gelişme aşamasında. Eğer alıcaksan bunu göz önünde bulundur.

gkcll

gkcll

Üye

lumia 920 de uygulama sıkıntısı yok
yok oyun var biraz onuda bir ay içinde 35 yakın oyun ma, mağaza da yerini alacakmış

buradan tarafsız inceleme yapabilir sin

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
Peki cevaplarınız için herkese teşekkürler.. Herhalde Lumia 920 alacagım nedense daha güzel geldi. Ama daha kesin seçim yapmadım

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ne amaçla kullanacaksın bilmiyorum ama şimdiden hayırlı olsun.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şimdi seçim sana kalıyor.

Kamera için her türlü Lumia 920

Oyun dersen ya Android ya da Ios. Ama wp8 alıp beklerim sabrederim diyorsan oyun adına da gelişmeler var ve devamı da gelecek.

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
aslında iPhone 4s bana yeter gibi geliyor. Ama Lumia 920 nin özellikleri 4s den daha ileri seviyede gözüküyor hız - ram vb
lumianın 1.5 gHz ve 1 GB ram var iPhone 4s de 1 GHz ve 512 Mb ram var. Bunun dısında Lumianın ekran çözünürlüğü iPhone 4s den daha iyi. Sizce GHz ve Ram beni oyun - uygulama veya normal şartlarda çok etkilermi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Etkiler tabiki ama Gpu daha önemli. Bunun dışında işletim sisteminin de farkı var.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
aslında iPhone 4s bana yeter gibi geliyor. Ama Lumia 920 nin özellikleri 4s den daha ileri seviyede gözüküyor hız - ram vb
lumianın 1.5 gHz ve 1 GB ram var iPhone 4s de 1 GHz ve 512 Mb ram var. Bunun dısında Lumianın ekran çözünürlüğü iPhone 4s den daha iyi. Sizce GHz ve Ram beni oyun - uygulama veya normal şartlarda çok etkilermi

illa ki sıkıntılar olacaktır ama WP'da oyun sıkıntısı var, İphone 4S'te bu sıkıntıyı çekmezsiniz :) ;)

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
benim önceliğim hız [internette , menülerde vb ] sonra görüntü sonra oyun ve uygulama :) suanda Lumia 920 de oyun yaklasık ne kadar var?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
GameLoft ile anlaşma yapıldı wp8 için 13 tane oyun üretecek.

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
GameLoft ile anlaşma yapıldı wp8 için 13 tane oyun üretecek.
hm anladım yani kaliteli oyunlar gelicek. Peki oyunlar ücretsizmi olucak yoksa ücretlimi ?

- - - Eklendi - - -

Hepinize Cevaplarınız için teşekkür ederim. iPhone 4s Almayı düşünüyorum Herhalde siyah alacagım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...