Uygulama Android veya iOS Telefonunuzdan Para Kazanın

Sponsorlu Bağlantılar

Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
Android veya iOS Telefonunuzdan Para Kazanın
Programımızın adı : WinAt9
Market Linki :

Uygulama aynı hesapla 5 cihaza kadar destekliyor.Günde 3 sefer (saat 11-14-17) de 2 adet reklam geliyor.
Toplam 6 saat 9 a kadar reklamları izleyip reklam bitiminde sorulan 2 soruya cevap verdiğiniz taktide gece 12 ye kadar paranız hesabınıza yatıyor.Toplam 6 reklamdan 90 kuruş geliyor.Reklamlar bildiğiniz televizyon reklamlarıdır.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710

phasan

phasan

Üye
İlla paypal gesabimi lazim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
peki paypaldan paramızı nasıl alıyoruz benim kredi kartım yok

The East

The East

Üye
Nasil oluyor yapayim :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Paypal olmadan para al olmaz. Uluslar,arası kazanc ve ticaret paypal ve benzeri sistem ile oluyor. Sırf bu yüzden kart nelasina buluşmak istiyorum.

PriZm

PriZm

Üye
Paypal hesabım ve kredi kartım var ama güvenemedim açıkçası.. :hmmm

Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi
Paypal hesabım ve kredi kartım var ama güvenemedim açıkçası.. :hmmm
niye ki sadece email verecen gün taş çatlasa 15 reklam çıkar öyle dakka başı reklam olmuyor 5-6 reklam çıkıyor günde genellikle

PriZm

PriZm

Üye
niye ki sadece email verecen gün taş çatlasa 15 reklam çıkar öyle dakka başı reklam olmuyor 5-6 reklam çıkıyor günde genellikle
Play Store'a bile kredi kartımı kaydederken endişelenmiştim.sonuçta kredi kartı bu.ne olacağı belli değil.

her önümüze gelene güvenip kredi kartımızı verirsek yandık :ah

Strange

Strange

Üye
    Konu Sahibi

Play Store'a bile kredi kartımı kaydederken endişelenmiştim.sonuçta kredi kartı bu.ne olacağı belli değil.

her önümüze gelene güvenip kredi kartımızı verirsek yandık :ah

Kardeşim uygulamaya kredi kartı vermiyeceksin PAYPALA kredi kartı vereceksin adamlar paranı PAYPALA yollıycak.

Paypalda en güvenli sistemdir google, facebook gibi

PriZm

PriZm

Üye
Kardeşim uygulamaya kredi kartı vermiyeceksin PAYPALA kredi kartı vereceksin adamlar paranı PAYPALA yollıycak.

Paypalda en güvenli sistemdir google, facebook gibi
Yahu kardeşim paypalı anladık.Kullanıyorum zaten.
ben o para veren siteye güvenmiyorum.

loley00

Üye
Sanirim paypalda hesabina para gelmesi.icin kredi.karti tanimli olmasi gerekiyo degilmi ?

blacktalon

blacktalon

Üye
Bırakın bu işleri hepsi dolandırıcı kullanacak insan arıyor onlar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Paypal cok güvenilir site beyler korkmayin :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Dostum sen buraya paypal şifrenı girmiyorusnkı hadi girsen dolandırclık derim arkdaşın dedıgıne göre para paybala geliyor

esokmen

esokmen

Üye
Abiler ben simdi saat 9 bekliyorum. Bir sorum var ben bu uygulamayada paypala da ayni adresi verdim direkt mi gececek gecis islemi nasil olacak

calypso16

calypso16

Üye
ben bugün denedim 0.40usd yazıyor hesabımda

hakan_710

hakan_710

Üye
benim 0.90 tl de yüklenmiş hesabıma mail geldi 30dk önce

Üst Alt