One X+ ve URBEATS kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
One X+ ve URBEATS kulaklık
arkadaşlar note 2 alıcaktım aslında ama herkeste olması ve camı çok hassas olması nedeni ile htc nin kalitesi ve müzik açısından verdiği şeylerden dolayı one X+ almaya karar verdim ancak umarım 1950tl ye değer , aldığıma pişman etmez inşallah , sizinde bu cihaz hakkında fikrinizi alabilirmiyim

- - - Eklendi - - -

vay arkadaş one x+ da ne kadar sorunluymuş yok cihaz dowland kesliyor yoksa gunde 5 10 kez kapanıp açılıyor bu ne ya

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Her cihazda sorun olacaktır. One X'te çok sorunlu deniyordu ama ben memnunum. Önemli olan genel durum.

saruman_me

saruman_me

Üye
kardeş günde 10 kez kapanıp açılması derken artı bu dowloand kesilmesi deken ben de one x+ var bu söylediklerinle 1 defa dahi olsun karşılaşmadım artı sana tavsiyem kadeş o cihazı al ve kullan emin ol çoğu kişi daha cihazın ne olduğunu bilmeden youm yapar özetle uzanamadığı ciğere mundar demek.. elektonik cihazlarda pk hala sorunla olucak ama bu söylenenler bana biraz saçma geldi..

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
ya bilmiyorum aslında müzikden dolayı almak istiyorum ancak ilerde ıps ekran olduğu için sarar ma yapıcaktır ve ekolayzır ayarı fln yok deniyor shiftdelete tanıtım videosunda , baska muzik programı kullanmam beats sistemini kullanmamı engeller mi , batarya nasıl gidiyor peki ısınması fln

saruman_me

saruman_me

Üye
ya bilmiyorum aslında müzikden dolayı almak istiyorum ancak ilerde ıps ekran olduğu için sarar ma yapıcaktır ve ekolayzır ayarı fln yok deniyor shiftdelete tanıtım videosunda , baska muzik programı kullanmam beats sistemini kullanmamı engeller mi , batarya nasıl gidiyor peki ısınması fln

ısınma olayı var hemde baya ısınıyor cihaz mesela yeni çıkan oyunlarda beirli bir müddet sonra çok ısınıyor kılıf kulanmıyorum ısı içerde kalmaması için bu seferde eli rahatsız ediyor şarzıda tüm android cihazları gibi 1 gün gidiyor bu tür bir tlf alıpta cepte gezdiiricek değilim kurcalıyoruz nihayetin de

- - - Eklendi - - -

bu arada seste bass mı istiyorsun kardeş bende orjinal beast kulaklığı var onu taktığım da varya oy oy oy adalar harbi yapmış ya

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
aslında beats bass ağırlıklı biliyorumda ben austik kullanıyorum ama yine sesi net veren bir sistemi var o iligimi çekiyor ama şuan harelde en sorunsuz note 2 duruyor yani fiyat olarak 1670 tl mağaza fiyatı gördum en son arada var baya one x+ ile note 2 ısınma pek duymadım ama bilmiyorum tabi kafam çok karısık çok cihaz var yani bu kadar vericem madem adam gibi olsun istiyorum iphone 5 de mi baksam diyorum :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
one X+ urbeast kulaklık vermiyor ki türkiyede

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
avea hediye olarak veriyor , gittim baktim cunku hatta telefon kutusundan bile buyuk :D

saruman_me

saruman_me

Üye
avea hediye olarak veriyor , gittim baktim cunku hatta telefon kutusundan bile buyuk :D

iphone 5 alıcağına htc one x al emin ol çok çok üstün bir isme sadece o kadar para vermek çok yersiz olur kardeşim ama tercih yinede senin dün gece one xmi günceledim ve şunu gördüm onex+ ile aasındaki tüm fark gitti bire bir aynı artık sadece pc ye bağladığım da klasörler atık eskisi gibi görünmüyor ki buda bir sorun değil zamanla alışır insan sana tavsiyem 2 bin tl one x+ vericeğine one x alman hiç bir fark yok artık güncelemeden sonra uçak moduna cidden girdi tlf:D

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
one x 1700 fln sanirim magaza fiyati one x + 1950 yaninda urbeats kulaklikda hediyesi var birde batarya biraz daha iyi gibi alirsam plus alirim ancal note 2 ve i5 kafa mi karistiriyor i5 16 fiyat ucuk degil aslinda cunku 4s beyazi zamaninda herkes 2200 2400 arasinda aldi i5 suan islemci grafik olarak en iyisi olaral geciyor stabil zaten ama ekran ufak geliyor o biraz kafami karistiriyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt