Beyaz Lumia 920 ile İlk Buluşmam ve Sizce Ne Yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz Lumia 920 ile İlk Buluşmam ve Sizce Ne Yapmalıyım?
Merhaba, ben daha önce Lumia 920'nin siyahını çok kısa da olsa görmüştüm. Bugün Konya'da Nokia Shop ve Türkcell e gittim ve inceledim baya bi. Beyazını ilk defa gördüm inanılmaz güzel. İlk başta siyah almak istiyordum ama sonra kırmızıya dönmüştüm. Kırmızının kendisini görmedim ama beyaz çok hoşuma gitti. Belki yılbaşında babamı ikna edip alabilirim.Sizce o zaman Lumia 920 almalı mı beklemeli mi? Gerçeğini görmeden beklerim diyordum ama dayanamıyorum mükemmel bir cihaz yaa... Sizce ne yapayım? Lumia kullanıcıları beni bilgilendirin ve renklerinizi de yazarsanız sevinirim.

SheFy

SheFy

Üye
siyah sahsen hosuma gitmiyor. cunku cerceve de siyah olunca heryeri siyah olacak bu sefer o tasarimin guzelligi ortadan kaybolacak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yılbaşında alma imkanın varsa hiç düşünme al. Lumia920'nin üst modeli bütün dünyada bu kadar talep varken nisan mayıs ayından önce çıkmaz. Renk konusunda ise bütün renklerini incelemiş birisi olarak beyaz veya sarı derim.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bende alacak olsam beyazını alırdım. gerçekten iyi bir seçim yapmışsın.:good: bu arada hayırlı olsun :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet beyaz çok hoş duruyor.

komando04

komando04

Üye
al imkanın varsa cihaz süper

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısıyla alıyım.

metrix355

metrix355

Üye
Bende dün nokia shopa gittim beyazı inceledim gerçekten çok güzel ama aklımda sarı vardı sizce hangisi_??

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün Nokia Shopa gittik ama maalesef Bonus olmadığı için 12 taksit yapamadık. Babam da 6 taksiti kabul etmedi. İnşallah İlerleyen günlerde beyaz Lumia 920 alacağım :D Sizce kırmızı mı beyaz mı?

- - - Eklendi - - -

Bende alacak olsam beyazını alırdım. gerçekten iyi bir seçim yapmışsın.:good: bu arada hayırlı olsun :)
:tşk:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Beyaz:oke:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Kırmızı Renk Nasıl Sizce Bende Kırmızı Düsünüyorumda

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Herkesin kendi zevki var kardeşim hangisini beğeniyorsan onu al.

Kırmızı da çok güzel.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Önemli bir soru soracağım simdi biz haftasonu Konya'daydık. Tam olarak olay şöyle: Şimdi fen lisesinin dersleri biraz ağır olduğu için babam derslerime çalışmam diye Lumia 920 almıyor.Ben de halamı ikna ettim O bana alacaktı haftasonu. Fakat onda Bonus kart yok tu. Ondaki karta 4 taksit yapıyorlardı .O da yeni ev filan aldı onu zorlamak istemedim. Biraz ertelettim. Ama hızlıal da Lumia 920 1699 TL ve Maximum a 12 taksit yapıyor.Normalde internetten biz Hızlıal ve hepsiburadadan alışveriş yaparız.O yüzden hızlıala güveniyorum. Ama Konyada (internetten değil) Teknosa , Bimex vs. gittiğimizde hep Türkcell ile satıyorlar. Sizce ben Hızlıal'dan beyazı sipariş edeyim mi Lütfen yardım edin. Şimdi bu Türkiye çıkışlıdır demi.Nokia Shop'tan aldığımızın aynısıdır demi.Sakata gelmeyelim...

komando04

komando04

Üye
Önemli bir soru soracağım simdi biz haftasonu Konya'daydık. Tam olarak olay şöyle: Şimdi fen lisesinin dersleri biraz ağır olduğu için babam derslerime çalışmam diye Lumia 920 almıyor.Ben de halamı ikna ettim O bana alacaktı haftasonu. Fakat onda Bonus kart yok tu. Ondaki karta 4 taksit yapıyorlardı .O da yeni ev filan aldı onu zorlamak istemedim. Biraz ertelettim. Ama hızlıal da Lumia 920 1699 TL ve Maximum a 12 taksit yapıyor.Normalde internetten biz Hızlıal ve hepsiburadadan alışveriş yaparız.O yüzden hızlıala güveniyorum. Ama Konyada (internetten değil) Teknosa , Bimex vs. gittiğimizde hep Türkcell ile satıyorlar. Sizce ben Hızlıal'dan beyazı sipariş edeyim mi Lütfen yardım edin. Şimdi bu Türkiye çıkışlıdır demi.Nokia Shop'tan aldığımızın aynısıdır demi.Sakata gelmeyelim...

valla kardeşim ufak tefek siparişlerden bir şey olmaz ama genelde site üzerinden siparişlere pek güvenmem yurdışı çıkışlı olsa bile pasaport kaydı yapılmıştır.zaten iki yıl garantisi olmaz Türkiye çıkışlı değilse

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hızlıal, hepsiburada gibi sitelerde yurtdışı mal bulunmaz.
Bu siteler genellikle distribütör garantili ürün satarlar.
Paralel ihtalat ve yurtdışı olayına girmezler.

Diğer küçük çaplı alışveriş sitelerinde ise paralel ithalat ürünleri bulunabiliyor.
Ayrıca KVK, Genpa garantili için de ayrı (paralel ith.'dan daha yüksek) fiyat veriyorlar.

IVI-Elia

Üye
    Konu Sahibi
Hızlıal, hepsiburada gibi sitelerde yurtdışı mal bulunmaz.
Bu siteler genellikle distribütör garantili ürün satarlar.
Paralel ihtalat ve yurtdışı olayına girmezler.

Diğer küçük çaplı alışveriş sitelerinde ise paralel ithalat ürünleri bulunabiliyor.
Ayrıca KVK, Genpa garantili için de ayrı (paralel ith.'dan daha yüksek) fiyat veriyorlar.

Ya acele etmeyim galiba yılbaşına ertelendi neysen 20-25 gün daha sabrederim. Allah'ın izniyle yeni deneyimlerimi sizle paylaşırım.Maalesef bu hafta alamıycam acele etmeye gerek yok. Bu arada bilgi için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...