bir aşk hikayesi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bir aşk hikayesi :)
bugün ilk defa yüz yüze geldik onunla. onun yüzünden işe iki saat geç gittim. patronda azar yedim. ama içimdeki bi ses sürekli değdi be olum dedi. o incelik şıklık baska bişeyde gerçekten yok. yanınızdayken kendinizi farklı hissettiriyor.
sizi gören imrenerek bakıyor....
ama ayrılık vakti gelince insan çok fena koyuyor :):):)

arkadaşlar şaka bi yana tek olumsuz yanı video çekiminde gerçekten bariz sorun gördüm. fotograftaki çok belli değildi ama vide kötüydü. ses çıkışı beni çok tatmin etti.
öncelikle nokia shopa gittim teşhir cihazı gelmemişti bi tane beyaz lumia açtırdım onu inceledim orda ki incelemem kısa sürdü bu sırada sadece lumia 920 için eğitimden gelen biriyle sohbette bulundum stereo ses kaydını sordum eğitimde hem stereo hem mono ses kaydı yapılabiliyor demişler. ayrıca fotoğrafta sıkıştırma yöntemi kullanıyormus bu şekilde boyut düşük oluyormus fakat video esnasında bu söz konusu deil :) kırmızı lumia 920 sürdüm kadın cevap verdi bişey bildiği yok iki ay dedi..
neyse çıktım 50 metre yukarda kafamı soldan saga dogru çevirirken işte onu gördüm sarısın bişeydi :) direk döndüm ve ne göreyim aradıgım şey orda ama o maketmiş altındaki cihaza baktım ne göreyim beyaz lumia 920 direk aldım incelerken bayana sordum kırmızıyı o da bekleyin sorayım dedi ben orada dalmışım cihaza bi baktım saat geç olmuş :) he bi de nokia shopda satışlar nasıl dediğimde biz bu kadarını beklemiyorduk çok iyi dedi evet turkcellde stoklar bitmiş dedim adam zaten üçer tane gönderildi dedi. pek inanmadım ama neyse.
kasaya gidip kadına varmıymış deyince oranın müdürü ordaydı eğitimden gelmiş o da elinde sarı lumia 920 teşhir cihazı olarak vermişler ona kırmızı şuan yok ama bi iki haftaya gelir dedi numaramı aldı arıcak beni.
sitenizde var dediğimde sadece bölgesel olarak gelmiştir.bursada şuanda yok diye cevap verdi. adamın bilgisi bayagı iydi işlemci o bu falan o arada bi telefon çaldı bi çıkardı siyah lumia 920 gerçi beyuaz daha çekici duruyor onun yanında ve bana sarı verelim deyip sarıyı çıkardığında neden sarı rengin bu kadar raabet gördüğünü o an anladım ki arkamdaki kadın telefonu alı verdi :) onunla biraz sohbet ettikten sonra çıktım dükkana geldim eger cihazın bizim stoklara girmesini beklersem çok ucuza alcam ama dayanamıyorum ne yapsam ki ?

sonerrap

sonerrap

Üye
bende hala sarısının neden bu kadar satıldıgını merak edenlerdenim canlı görmek lazım ama bende kırmızı istiyorum

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hoş cihaz gerçekten. Bence bekleyin ve tam olarak istediğiniz rengi alın.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben sarı veya beyaz diyordum video ve resimlerden gördüğüm kadarı ile ama real olarak beyaz ve sarıyı görünce kırmızıya döndüm
onuda canlı canlı görim karar vercem

nanotex

nanotex

Üye
Ben de beyaz sipariş verdim oradan geldi diye aradılar 2 kez ama kredi kartı hala gelmedi banka dan o yüzden alamıyorum :) Ben turkcell den alıcam sanırım nokia shop çok vade farkı koyuyor. Beyaz almak istiyorum :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
sarı cidden çok şık duruyo fakat kırmızıyı bekliyorum bende :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
turklere rusya taraflarindan gelen bi aliskanlik:naughty:

• Beğen
Tepkiler: nanotex
jdmsaint

jdmsaint

Üye
zaten arka kapak değişmiyormu ?

jdmsaint

jdmsaint

Üye
900 demi değişiyordu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt