Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiS3 , Note II , Nexus 4 ? Bir bakın lütfen
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe
Üye
Rom-root uğraşırım dersen her türlü nexus 4 yineliyorum
dedereis123
Üye
Konu Sahibi
yok ya onlarla pek uğraşmamda one x+ daki tegra 3 note 2 deki mali 400den iyimidir
Türe
Üye
Grafik kalitesi olarak evet ama performansta uyumsuzluk yüzünden sıkıntılı oluyor
ancak avrupa ya verilmiyecek gibi söylentiler var ne kadar doğru?
aleranol
Üye
Valla not2nin ekranı güneşte pekde iyi değil. Ama ben sana şöyle söyleyeyim. Turkiye orjinal romu henüz dagitilmadigi icin sadece kernel ve modlar kurdum. Kernelim su an redpill v0.9 ve antutu bech de orjinal 0ken cihaz 13.500 çekti. Ama redpill ile 17700 yaptım hemde hic oc falan yapmadan. Güç tasarrufunda bile 13000 çekiyorum bilesin.ekran parlaklığına donersem mod yükledim sıkıntı 0. Zaten stock da cok kotu değildi ama olsun daha iyi su an aynı anda 2 uygulama olayinda ise şöyle bir mod yükledim: istediğin her uygulamayı ayni anda yapabiliyorsunuz. Shadowgun oynayip most wanted da oynayabiliyorum hemde kasmadan. Ama dokunmatikte sorun oluyor biraz yan algılıyor. Beats audio driverı yükledim hayvan gibi oldu oldu poweramp+ses kartı+veats ile beraber. Daha ne diyebilirim en iyi cihaz. Birde sadexe rom yükleyerek 17000 yapanlar. Kernel+rom ile galiba 20000 puanı geçerim çünkü kernellerde gpu performansi artarken romlarda islemci io cs artiyor buda demekki 20000 puani vuracagim. Herşey bu imzam silinmediyse de yazıyor hertürlü soru ve sorunlariniz pm ile diye