Telefon Tavsiyesi S3 , Note II , Nexus 4 ? Bir bakın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amcalu1

amcalu1

Üye
Dna farklı bir isimle gelecek

Bihterziyagil

Üye
dna alinmaz bence note2 dururken

meme4

meme4

Üye
samsung galaxy s3 al ekran normal büyüklükte note 2 ekran abartılı bence benim tavsiyem

samsung galaxy s3 veya lumia 920 ikiside iyi cihaz ama lumia uygulalma açısından zayıf kalıyor 1 yıl 1,5 yıl gelişmesi gerekiyor sen en iyisi s3 al

amcalu1

amcalu1

Üye
dna alinmaz bence note2 dururken

Note 2 nin artıları ekranın büyük olması ve multitasking olayını daha başarıli yapması
Dna bence daha ideal çünkü kamera,ses gibi yönlerde daha iyi ve ekran boyutu daha uygun performans olarak dna de fullhd ekran olmasına rağmen performans testlerinde daha üstün puan alıyor sonuç olarak iş adamı isen note 2 alırsın
dna daha cazip bir telefon bence

aleranol

aleranol

Üye
Oyun öncelikli ise nexus4 dna falan al değilse işine katkısı olacaksa Not2 al.

Bihterziyagil

Üye
Note2 nin özellikleri hangi telefonda var?cok kullanisli telefon hele o s pen icin bile alinir. Muzik isini abartmayin senin kulakligin studyo kalitesinde degilse bi fark anlamazsin. Onuda gectim xda da beats driveri var gercek manada yapilmis fake degil ve onlarin hepsini bir hic yapan poweramp var :) 10 liralik kulaklik bile costu resmen

amcalu1

amcalu1

Üye
Note2 nin özellikleri hangi telefonda var?cok kullanisli telefon hele o s pen icin bile alinir. Muzik isini abartmayin senin kulakligin studyo kalitesinde degilse bi fark anlamazsin. Onuda gectim xda da beats driveri var gercek manada yapilmis fake degil ve onlarin hepsini bir hic yapan poweramp var :) 10 liralik kulaklik bile costu resmen

Tamam ben ne dedim multitasking olayı guzel ve ekran büyük dna de beats için sadece yazılım desteği yok içinde dahili amfi var kamera için özel imaj çipi var tasarım falan beni dna e itiyor sen note 2 yi beğenirsin orası ayrı mesele

aleranol

aleranol

Üye
Ben beats kulaklık driver ini yükledim cok deli. Zaten benim kulaklikta normal bir bütçe ve müziği seven herslkesin alabileceği fiyatta. 170 :) 50 60 liralık kulaklık ile de beats kavramını hissedemezsiniz zaten.

Bihterziyagil

Üye

Ben beats kulaklık driver ini yükledim cok deli. Zaten benim kulaklikta normal bir bütçe ve müziği seven herslkesin alabileceği fiyatta. 170 :) 50 60 liralık kulaklık ile de beats kavramını hissedemezsiniz zaten.

o amfiymis filan hepsi bos is onlarin en iyilerini xda da filan yapiyolar zaten senin cok saglam bi kulakligin olcak ben pek dinlemem muzik creative var 10 liralik degil tabi ep li biseydi xloud + beats+dsp manager+poweramp o bile cosuyo yani herseyin basi adam gibi bir kulaklik google playde cok ise yarar gercekten farki hissettiren managerler playerler var

aleranol

aleranol

Üye
Tabikide KATILIYORUM

amcalu1

amcalu1

Üye
Bende beats stüdyo kulaklık var htc 8x de denedim süper ses veriyor dna de aynı teknoloji var s3 te falan da denedim ama 8x teki bir başkaydi

Bihterziyagil

Üye
Bende beats stüdyo kulaklık var htc 8x de denedim süper ses veriyor dna de aynı teknoloji var s3 te falan da denedim ama 8x teki bir başkaydi

Senin kulakligi bana tak bendende ses cikar studyo beats yani

BaTiqoN

Üye
Lumia 920 gerçekten iyi cihaz ama 1.5 yıl sonra falan yenileri çıkarsa alınabilir. Şuan en ideal olan telefon bence Note 2 dir. Büyüklüğü sorun olmuyorsa.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
HTC one x+ beklesem mi acaba ? gayet saglam bir seye benziyor rami az geldi ama müzik için super gibi

Placebo-

Placebo-

Üye
16 gb arttırılamayan hafıza... Üstelik android için. Nexus 4 eşe bence. Ya note 2 yada l920

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
16 gb arttırılamayan hafıza... Üstelik android için. Nexus 4 eşe bence. Ya note 2 yada l920

HTC’nin Ekim ayında duyurduğu One X+ modeli, One serisi içinde yer alan en yüksek profilli model olarak göze çarpıyor. 1.7 GHz hızında çalışan dört çekirdekli NVIDIA Tegra 3 işlemciden güç alan cihaz, 64GB dahili hafızaya sahip. One X’teki en büyük sıkıntılardan biri olan düşük pil gücünü HTC One X+’ta 2100 mAh batarya ile çözülmüş gibi görünüyor.

burda 64 gb denmiş ama

Placebo-

Placebo-

Üye
ben nexus için dedim. :)
Bu mesaj tapatalk aracılığıyla Lumia 920'den gönderilmiştir.

Placebo-

Placebo-

Üye
Ele yazacaktım. :D
Bu mesaj tapatalk aracılığıyla Lumia 920'den gönderilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt