dna alinmaz bence note2 dururken
10 liralik kulaklik bile costu resmenNote2 nin özellikleri hangi telefonda var?cok kullanisli telefon hele o s pen icin bile alinir. Muzik isini abartmayin senin kulakligin studyo kalitesinde degilse bi fark anlamazsin. Onuda gectim xda da beats driveri var gercek manada yapilmis fake degil ve onlarin hepsini bir hic yapan poweramp var10 liralik kulaklik bile costu resmen
Ben beats kulaklık driver ini yükledim cok deli. Zaten benim kulaklikta normal bir bütçe ve müziği seven herslkesin alabileceği fiyatta. 170Note2 nin özellikleri hangi telefonda var?cok kullanisli telefon hele o s pen icin bile alinir. Muzik isini abartmayin senin kulakligin studyo kalitesinde degilse bi fark anlamazsin. Onuda gectim xda da beats driveri var gercek manada yapilmis fake degil ve onlarin hepsini bir hic yapan poweramp var10 liralik kulaklik bile costu resmen
50 60 liralık kulaklık ile de beats kavramını hissedemezsiniz zaten.
Ben beats kulaklık driver ini yükledim cok deli. Zaten benim kulaklikta normal bir bütçe ve müziği seven herslkesin alabileceği fiyatta. 17050 60 liralık kulaklık ile de beats kavramını hissedemezsiniz zaten.
Bende beats stüdyo kulaklık var htc 8x de denedim süper ses veriyor dna de aynı teknoloji var s3 te falan da denedim ama 8x teki bir başkaydi
Senin kulakligi bana tak bendende ses cikar studyo beats yani

16 gb arttırılamayan hafıza... Üstelik android için. Nexus 4 eşe bence. Ya note 2 yada l920
ben nexus için dedim.
Bu mesaj tapatalk aracılığıyla Lumia 920'den gönderilmiştir.
eşe yazmışsında