Telefon Tavsiyesi S3 , Note II , Nexus 4 ? Bir bakın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
S3 , Note II , Nexus 4 ? Bir bakın lütfen
Nexus 4 ün özelliklere baktımda fiyat fln kafam karıştı tam olarak ne kadar mal olcak bize 892 tl gibi birşey gördum tam anlamadım neden bahsettiğini , note 2 ya da s3 mü alıyım yoksa bu nexus u bekliyim mi , ekran sorun olmaz onu söyliyim hani buyukluk açısında hatta işimide görür sanırım Lumia dan vazgeçicem gibi duruyor

BlaCkMaGiC05

Üye
yurt dışından getirtme şansın varsa f/p bakarsan kesinlikle nexus 4, hem güncellemeleri de rahat alırsın

foreverthe

foreverthe

Üye
Note II

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışından getirtme şansın varsa f/p bakarsan kesinlikle nexus 4, hem güncellemeleri de rahat alırsın

aralıkta türkiye de deniyor ama 892 tl ye ne kadar doğru ve ya kampanyalar vs için mi geçerli onu çözemedim

BlaCkMaGiC05

Üye
aralıkta türkiye de deniyor ama 892 tl ye ne kadar doğru ve ya kampanyalar vs için mi geçerli onu çözemedim

fiyat bende bilmiyorum belli değil daha ama 1200 diyenler var 1500den aşağı gelmez diyenler var benim tahminimde 1200-1500 aralığında olur alt üst pek sanmıyorum, yurtdışında 349$'mış simkilitsizler bence acil ihtiyacın yoksa bekle biraz daha veya elimde alıyorum en iyi telefon olsun gibi bi takıntın yoksa eğer s3'te güzel bence carrefourda da 1399 TL imiş

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
fiyat bende bilmiyorum belli değil daha ama 1200 diyenler var 1500den aşağı gelmez diyenler var benim tahminimde 1200-1500 aralığında olur alt üst pek sanmıyorum, yurtdışında 349$'mış simkilitsizler bence acil ihtiyacın yoksa bekle biraz daha veya elimde alıyorum en iyi telefon olsun gibi bi takıntın yoksa eğer s3'te güzel bence carrefourda da 1399 TL imiş

verceğim rakam zaten çoğu telefonu alabailcek bir rakam o yuzden o parayı hakeden birşey olması lazım

amcalu1

amcalu1

Üye
Fiyatı 1200 den aşağı olmaz ve performans dışında hiçbir artısı yok araştırdım biraz; dokunmatik ekrani, ses kalitesi,kamerasi falan çok kötüymüş tavsiye etmem yani fakat 1100-1200 tl fiyat aralığında gelirse alınabilir yoksa 1200 ü hak etmez

BlaCkMaGiC05

Üye
Fiyatı 1200 den aşağı olmaz ve performans dışında hiçbir artısı yok araştırdım biraz; dokunmatik ekrani, ses kalitesi,kamerasi falan çok kötüymüş tavsiye etmem yani fakat 1100-1200 tl fiyat aralığında gelirse alınabilir yoksa 1200 ü hak etmez

ozaman s3 en iyi ihtimal, ekran sıkıntı değil diyosan note2 de olabilir ama note2 için biraz daha beklemen lazım fiyatın uygun seviyelere düşmesi için, iphone5 hiç düşünmüyo musun

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
peki note 2 mi alsam bazen aklım lumia kayıyor ama :D aslında o kadar para vericem iyi birşey olsun istiyorum sıkmasın beni kullandıkça rahat kullanmak istiyorum , müzik çok önem verdiğim şeylerden biri , aklımda acaba note 2 cebimde yamulup kırılır mı :D

BlaCkMaGiC05

Üye
peki note 2 mi alsam bazen aklım lumia kayıyor ama :D aslında o kadar para vericem iyi birşey olsun istiyorum sıkmasın beni kullandıkça rahat kullanmak istiyorum , müzik çok önem verdiğim şeylerden biri , aklımda acaba note 2 cebimde yamulup kırılır mı :D

para sıkıntın yoksa rahat etmek istiyosan iphone 5 beyaz al

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Nexus 4 tavsiye ederim. Hem güncellemeleri diğer cihazlara göre daha seri ve hızlı alıcak hemde özellik bakımından s3 ve note II karşısında daha avantajlı. Tabi dezavantajıda var nexus 4'ün. Hafıza arttırılamıyor en büyük sorun o. 8 ve 16gb depolama alanlı 2 cihazı var. Fiyat bakımından 1400-1600 arası olucağını düşünüyorum çünkü ilk nexus cihazlarıda türkiyeye geldiginde bu fiyat aralığında gelmişti. Eğer yurt dışından getirebilme şansı varsa daha avantajlı olur.

- - - Eklendi - - -

Bu arada nexus 4 "4 aralık" da türkiyeye gelecek.

Türe

Türe

Üye
Nexus 4

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
o kadar çıkamam yukarı sanırım ve nerden baksan 2.500 geçer

- - - Eklendi - - -

Nexus 4 tavsiye ederim. Hem güncellemeleri diğer cihazlara göre daha seri ve hızlı alıcak hemde özellik bakımından s3 ve note II karşısında daha avantajlı. Tabi dezavantajıda var nexus 4'ün. Hafıza arttırılamıyor en büyük sorun o. 8 ve 16gb depolama alanlı 2 cihazı var. Fiyat bakımından 1400-1600 arası olucağını düşünüyorum çünkü ilk nexus cihazlarıda türkiyeye geldiginde bu fiyat aralığında gelmişti. Eğer yurt dışından getirebilme şansı varsa daha avantajlı olur.

- - - Eklendi - - -

Bu arada nexus 4 "4 aralık" da türkiyeye gelecek.

Turkcell e mi gelicek ve kesin mi bu tarih ? Ekranı fln kötü dendi ama

caglar b

caglar b

Üye
nexus 4 e 1200tl derlerse buralardan uzak diyarlara göçecem. paran varsa s3 al hatta amerikadan s3 lte getirt yada hiç ugraşma 4s al namın yürüsün :)

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
nexus 4 e 1200tl derlerse buralardan uzak diyarlara göçecem. paran varsa s3 al hatta amerikadan s3 lte getirt yada hiç ugraşma 4s al namın yürüsün :)

4s çokdan eledim ekran ufak herkesde var fln aşırı çok var hatta , yurt dısı getirme sansım pek yok o yuzden Türkiye içi birşeyler lazım :D

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
o kadar çıkamam yukarı sanırım ve nerden baksan 2.500 geçer

- - - Eklendi - - -

Turkcell e mi gelicek ve kesin mi bu tarih ? Ekranı fln kötü dendi ama

evet kesin tarih 4 kasım. Turkcell ile anlaşip anlaşmadığını bilmiyorum.
(Kaynak - ) Bu arada ekranı kötü derken parlaklıktan mı söz ediyorsun?
youtubede S3 ile ekran karşılaştirması var istersen bi bak

[video=youtube;WOazrbNq-F8]http://www.youtube.com/watch?v=WOazrbNq-F8[/video]

caglar b

caglar b

Üye
4s çokdan eledim ekran ufak herkesde var fln aşırı çok var hatta , yurt dısı getirme sansım pek yok o yuzden Türkiye içi birşeyler lazım :D

eger derdin buysa (aynı benim kafa :) ) htc one x ,sony acro s yada lumia 920 alabilirsin ,bu telefonlar ben buradayım der hele beyaz one x mükemmel bişey

Astrosman

Astrosman

Üye
Note 2

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
HTC DNA ve One x+ gelcek mi bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt