gdb888
Üye
Telefonunu Satmak İsteyenler FP2 Yükleyebilir
Tavsiyem, Telefonunuzu FP2ye Yüklemeyin..
sebebini de belirtme lütunda bulunup bu fakiri de mesut edersen bahtiyar kalırım.
Telefonunu Satmak İsteyenler FP2 Yükleyebilir
Tavsiyem, Telefonunuzu FP2ye Yüklemeyin..
sebebini de belirtme lütunda bulunup bu fakiri de mesut edersen bahtiyar kalırım.
başla 170. sayfadan okumaya 200. Sayfaya kadar oku
böyle bir yanıt olmaz. Bir şey söylüyorsan arkasında durmalısın bence. OOsca yazılan hihbar sıkıntıyı yaşamıyorum.
böyle bir yanıt olmaz. Bir şey söylüyorsan arkasında durmalısın bence. OOsca yazılan hihbar sıkıntıyı yaşamıyorum.
ölü flaş at telefonuna forumda ara nasil atilacağini bulursunen son artık dayanamadım bugün 603 telefonumu güncellemeye kalktım, telefon resetlenicek yazısı çıktı ve bir daha açılmadı, tuşlar işlemio batarya çıkarıp taktım yine yok
anlatayım
kamera çıkış tuşu yok dokunmatik olarak şimdiye kadar duruyordu şimdi niye yok çok mu ram harcıyor du sanki ve ön kamera özelliğini kaldırmışlar ne karışıyorlar benim ön kamerayı açmama bu yenilik değil de özellik çalma
galeride toptan işaretle me gönderme vardı şimdi o özelliği de çalmışlar
resim düzenlemenin özellikleri kısıtlanmış bumu yenilik
alfasayısal tuş klavye ile resmen çin işkencesi olmuş
anna da klasör içine klasör açarken şimdi mod kullanılarak yapılıyor klasör oluşturmak telefonun stabil çalışmasını sağlıyor bunu kendileri de biliyor ve kısıtlıyorlar bumu yenilik
web tarayıcı üzerinde hiç söylenecek birşey yok zaten iğrenç allah tan opera var
fotoğraf kalitesi var birde güzel fotoğraf çekiyor fakat yakınlaştırınca resim berbat
fotoğraf çekerken kamera ayarların da fotoğraf isim ayarları vardı şimdi yok sadece tarih zorunlu olmuş
daha neler neler...
alfasayısal tuş takımı daha önce de belirttiğim gibi sezgisel çalışıyor. Yani sen "nasılsın " yazdıktan sonra "iyi misin "yazarsan sözlükl bir daha nasılsın yazdığında iyi misin kelimesini sana ilk öneri olarak getiriyor. Yapmayın bu mu kötü piyasada şu anda tek. Kameradan çıkma konusunda da no tuşuna basmakla ekranda bir yere dokunmak arasında ne fark var? Vicdansızlık yapmayın. Galeri ve ön kamera konusunda haklısın ama telefondan soğutacak bir özellik mi sence? Tarayıcı konusunda da haklısın ama opera varken zaten diğer tarayıcının tercihi pek mantıklı değil. Ama lütfen 700 lira verdiğiniz (701 kullanıyorum) fiyat performansından bu kadar mı memnuniyetsizsiniz?
üstelik hacklı ve garantisi devam ediyor sen bi anket aç fp2 den memnun musunuz değilmisiniz diye çoğunluk ne derse saygı duyacağımArkadaşlar ne yapalım hep birlikte nokia mail mi atsak eski yazılımı istiyoruz diye
nedersiniz böyle bişey olabilirmi ?
çok hoşuna gidiyorsa sana göndereyim 701 i 700 tl versen yeter bak piyasada böyle temiz fp2 cihaz bulamazsınüstelik hacklı ve garantisi devam ediyor sen bi anket aç fp2 den memnun musunuz değilmisiniz diye çoğunluk ne derse saygı duyacağım
- - - Eklendi - - -
ben 3 telefon aldım ilk çıktığı zamanlar aldım ilk bekleyi kullandım ve belle çok çok iyiydi bunların yanında
701 2 adet ve 603 1 adet 2400 tl verdim sen bana hala fiyat performansı diyorsun
mesajım silinmiş neyse sağlık olsun. En başından bir şeyleri ifade etmeye çalışmak hataydı zaten. Ben sana şu kadarını söyleyeyim. Adamlar iphone u 1600 5 ini e 3000 liraya satarken 700 liraya 701 'i öp de başına koy. Yoksa senin verdiğin parayla benim ne derdim olur? 2400 lira verdim diye kaşe yapma yani. Her türlü karlısın, tartışmanın da bi adabı var doğru ama ticaretin de bi adabı yok mu sıfırı 700 lira olan bir şeyin 2. Elini 700 liraya al demen de hoş değil.senin amacın ne tartışma çıkarmak mı istiyorsun yazdığın mesajlar fazlasıyla kırıcı oluyor artık tartışmanın da bi usulü var
mesajım silinmiş neyse sağlık olsun. En başından bir şeyleri ifade etmeye çalışmak hataydı zaten. Ben sana şu kadarını söyleyeyim. Adamlar iphone u 1600 5 ini e 3000 liraya satarken 700 liraya 701 'i öp de başına koy.