Yeter Bıktım Bi Bakın Ya ! Ne Telefonmus

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şaka yapıyor zaten.

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
bos bos isler icin bide saka yapiyo :)

muzo52

muzo52

Üye
selam bu millete halkıma bende aynı derdi ve sıkıntıyı yaşayan biri olarak 5800 modelin biz millete en iyi atılan kazık olarak görüyorum..çünkü bana göre garantili satış fiyatının çıktığı günde bile en fazla 300 tl yi geçmemesi gerekirken faiş fiyatla pazara sürüldüğünü ve kullanıcının kandırıldığını düşünüyorum..Bazıları diyorki eski teknoloji yani 100 yıl öncemii imalatı yapıldı altı üstü 3-4 yıl oldu...tamam makinanın özellikleri böyle imal edilmiş olabilir ama niye bu kadar yüksek fiyatla piyasaya sürerlerki birileri bunu sormalı millet parayı bukadar kolaymı kazanıyor...lütfen biraz vicdan ya bu nedir çok para az hizmet polikatısı...

elit444

elit444

Üye
    Konu Sahibi
muzo kardesim iyi dolmus :)

musivya

Üye
Merhaba öncelikle telefonda oyun oynamak istiyorsanız android bir telefon almanız gerekir. 5800 gibi vasat bir telefonla bırak oyun oynamayı Skype kullanırken bile sıkıntı yaşarsın. Peki ne yapıcam bu telefonla diye sorarsan; küçük ve mobil destekleri web sayfalarında gezinti yapabilirsin, güzel müzik sistemi ile müzik dinleyebilirsin ve resim-video kaydı yaparsın. Ben şuan bu telefonu aldım diye başımı taşlara vurasım geliyor, elime bi android aldıktan sonra...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Merhaba öncelikle telefonda oyun oynamak istiyorsanız android bir telefon almanız gerekir. 5800 gibi vasat bir telefonla bırak oyun oynamayı Skype kullanırken bile sıkıntı yaşarsın. Peki ne yapıcam bu telefonla diye sorarsan; küçük ve mobil destekleri web sayfalarında gezinti yapabilirsin, güzel müzik sistemi ile müzik dinleyebilirsin ve resim-video kaydı yaparsın. Ben şuan bu telefonu aldım diye başımı taşlara vurasım geliyor, elime bi android aldıktan sonra...

Aynı şey her Android için geçerli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt