lumia ile ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
lumia ile ilgili..
n8 kullanıyorm yaklaşık 1 yıldır telefondan memnunum ama lumia 900 almayı dusunuyorm.. daha once hıc kullanmadım kullanan arkadaşların goruşlerini tavsıyelerını artıları eksılerı duymak ısterım
n8 ı bırakıp lumıa 900 alınırmı? alınmaz dıyorsanız nedenlerınıde duymak ısterım

ecel54

ecel54

Üye
kamera senin için çok önemli değilse alınır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
alınır tabi bence bunu size n8 ini satıp 900 alan Ali abi deneyimleriyle daha iyi anlatır :)

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
kamerasına bakdım okadarda kotu durmuodu ekranda hatta daha net gıbı geldı ama yanı menu olaarak kullanıs olarak nasıl hıc bılmıyorm oyun ve uygulama yonunden nasıl.. mumsms gıbı programları varmı.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
dire L920 ye geç daha iyi olur

komando04

komando04

Üye
kamerasına bakdım okadarda kotu durmuodu ekranda hatta daha net gıbı geldı ama yanı menu olaarak kullanıs olarak nasıl hıc bılmıyorm oyun ve uygulama yonunden nasıl.. mumsms gıbı programları varmı.

hangi ülkedesin kardeşim bide direk 920 alsana

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
900 u cok uyguna buldum hele lumıa 800 adam n8 ın uzerıne 150 tl ıstıor lumıa 900 ıcın 250 tl ıstıyor 920 suan daha pahalı burada

komando04

komando04

Üye
valla iyimiş kardeşim uygunmuş o zaman kaçırma zaten unclokta olmuş

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
unlock mu deılmı bılmıyorum. rusyadayım 920 cıkınca fıyatlar dustu bıraz 900 de ama su unlock muhabbetı ne sımdı :) yanı tr de kullanamıcakmıyız anlamına gelıo )

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
unlock mu deılmı bılmıyorum. rusyadayım 920 cıkınca fıyatlar dustu bıraz 900 de ama su unlock muhabbetı ne sımdı :) yanı tr de kullanamıcakmıyız anlamına gelıo )

cihazda her simi kullanabiliyor muyuz diye sorarsınız unlocktur zaten rusya da sim kilit cihaz yok.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
aynen sımkılıt muhabbetı yok burda aldıgım bı n95 8gb da vodafon hattımı kullanıorm sorn yok yanı. oyun uygulama yonunden nasıl yanı androıd gıbımı yoksa daha mı kotu yıne ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
uygulama olarak sıkıntı yok ama oyunlarda eksiği var ve android gibi paralı oyunlar bedava yüklenmiyor şimdilik

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
alıcam sanırım ısallah sıkılmayız menusu tuhaf geldı bana bıraz ama degısıklk sart artık n8 bayaı bı gerı kaldı pıyasada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...