lumia 900 baglantı?

Sponsorlu Bağlantılar

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
lumia 900 baglantı?
arkadaslar. 1 saat once n8 ımı satıp lumıa 900 aldım. ama sanırım 30 dakıka ıcınde telefondan sıkıldım. bu telefonu normal pc suıte ıle pc ye baglayamıyormuyuz? degısık bır suıte mı lazm nasıl pc ye baglıyacaz . hıc bısey ındıremıyorm marketten . we are sorry but we cant complate request righr now error code 805a0193 dıe hata alıyorm bu telefonu kısaca nasıl pc ye baglar nasıl guncellerız bı yardımcı olun lumıa kullanan arkadaslar

- - - Eklendi - - -

artı bu ne alaka? [h=1]Can't buy app[/h]Sorry, you can't get apps in this region. Please check the Store in your region

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
zuneyı pc ye nerden ındırebılırım?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
zuneyı pc ye nerden ındırebılırım?

adım adım anlatmalıyım galiba. google amcaya gir oraya zune indir yaz sonra bulursun ve indirirsin.270 mb civarında bir uygulama.
buda link;

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
zune

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
öncelikle gecerli bir microsoft live id ile telefona kurulum yapmalısın. Tercihen outlook.com hesabini kullan. Zaten live id ile kurulum yapinca telefon otomatik olarak butun yapilandirma ayarlsrini yapiyor. Kurulumdan sonra zune kurduysan pc ye bagla zne otomatik acilir acilmazsa kendin ac muhtemelen acilişta guncelleme uyarisi vericektir. Telefonun şarji tam dolu degilse guncellemeyi başlatma. Guncelleme biraz uzun surer bu süre icinde kesinlikle bilgisayarin kapanmamali ve telefonun kablo baglantisini kesmemelisin.

ecel54

ecel54

Üye
buradan direk indirebilir

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
900 e flahs atıp turkce dıl paketı yuklenmesı gıbı bı ımkan varmı? rusyadan aldıgım ıcın turkce yok. ıngılızce yapıyorm dılı ama ynede bı cok ekran rusca acılıyor

ecel54

ecel54

Üye
telefonu güncellemeden bootloader kilidine bak

- - - Eklendi - - -

link veremiyorum mobil geçtim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
900 e flahs atıp turkce dıl paketı yuklenmesı gıbı bı ımkan varmı? rusyadan aldıgım ıcın turkce yok. ıngılızce yapıyorm dılı ama ynede bı cok ekran rusca acılıyor

cihazin buyuk ihtimalle rm823. o cihaza avrupadaki herhangi bir country varyant romu flashlayabilirsin. O rusca yazilar ve operator reklamlarindan da kurtulmuş olursun. Hem bu sayede arayuzu de wp8 arayuzu yapan wp7.8 surumu yuklemiş olursun.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
bunu yapmamda yardımcı olabılırsen buyuk duacın olurum :)

- - - Eklendi - - -

bırde n8 uzernden nokıa suıt de kı rehberımı lumıa 900 e kopyalayabılırmıyım? nokıa suıte lumayı gormuyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunu yapmamda yardımcı olabılırsen buyuk duacın olurum :)

- - - Eklendi - - -

bırde n8 uzernden nokıa suıt de kı rehberımı lumıa 900 e kopyalayabılırmıyım? nokıa suıte lumayı gormuyor

marketten uygulamasini indir. Bluetooth ile n8'den butun rehberini alsin telefon.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
n8 artık yok n95 8gb uzernde var farkedermı?

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
suan zune uzerınden update yapıyorm. telefon rehberıne gırdıgım zaman face ve hotmaıldekı kısılerde gorunuyor. sadece telefon rehberını nasıl goruntuleyebılırım? yanı face ve hotmaıl kısılerını nasıl rehberden kaldırabılırım?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
suan zune uzerınden update yapıyorm. telefon rehberıne gırdıgım zaman face ve hotmaıldekı kısılerde gorunuyor. sadece telefon rehberını nasıl goruntuleyebılırım? yanı face ve hotmaıl kısılerını nasıl rehberden kaldırabılırım?

kişilere girip ... İşaretine basarak filter my contact list sekmesine tikla oradan hangi hesabindaki kişilerin gorunmesini istemiyorsan o kutucugu işaretle.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
pardon kutucuktaki işareti kaldir diyecektim yanliş yazdim.