guncelleme yaptıgı ıcın suan kullanamıyorm telefonu guncelleme bıtsın fıltrelıycem. bı cok sorumda olacak muhtemelen konuyu takıp edersenız sevınırım yardımlarınızı esırgemeyın![]()

cihazin buyuk ihtimalle rm823. o cihaza avrupadaki herhangi bir country varyant romu flashlayabilirsin. O rusca yazilar ve operator reklamlarindan da kurtulmuş olursun. Hem bu sayede arayuzu de wp8 arayuzu yapan wp7.8 surumu yuklemiş olursun.
guncellemeden sonra kamerayi tekrar kontrol et. Lumia900'lerde ilk başta kamera performansi iyi degildi şu anda yaptigin guncellemeden sonra cok farkedicek. Bu arada guncellemeden sonra suitei tekrar dene gormesi lazim.
wp 7.8 microsoft tarafindan yayinlandi mi avrupada ? Bide benim telefin guncellemeyi gorurmu bilmiyorum cunku benim cihazda mango yuklu tango degil...

microsoft yayinlamadi nokia navifirme koydu wp7.8'i. Mango yuklu olmasi farketmez sadece wp7.8 guncellemesi geldiginde guncelleme daha uzun surer. Once 8773 tango guncellemesini yapar sonra 8779 tango refresh en sonunda 8835 wp.7.8'i yapar tabi bunlar iki üc saat surer.![]()
tsk ederim, peki bu guncelleme geldigi zaman pc ye gerek duymadan, cihaz guncelleme geldigine dair bildirim verir mi ? Daha sonra tabi pc ile guncelliycem ama demek istedigim mango yuklu oldugu icin 7.8 in geldigini cihaz bildirim yoluyla bana iletirmi bunu ? Tekrar tşk ediyorum verdiginiz bilgiler icin
settings/phone update kısmından güncellemeleri takip edebilirsin.
şu andaki yazilim surumun kac gozukuyor.
8773.12220
cihazin operator cihazi. Ve zaten tango yuklu telefonunda. Mangonun son surumu 8107 idi. Operatorun 8779 guncellemesini vermedigi icin guncelleme gozukmuyor.
evet operator cihazi.. Polonyanin operatoru plus adinda.. Anladim yani onlarin guncelleme vermesi gerek daha sonra 7.8 geldigi zaman gorebilirim.. Yani bu durumda benim yapabilecegim bisey yok herhalde... Tsk ederim yardimci oldugun icin..