INGRESS - DEVRİM NİTELİĞİNDE OYUN!!! HAYATI OYUNA ÇEVİRİN! (v1.08.0 Kapalı Beta ) Yeni Sürüm!!

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
INGRESS - DEVRİM NİTELİĞİNDE OYUN!!! HAYATI OYUNA ÇEVİRİN! (v1.08.0 Kapalı Beta ) Yeni Sürüm!!

Google, duyurduğu yeni oyunu Ingress ile arttırılmış gerçeklik teknolojisine duyduğu ilgiyi bir kez daha gözler önüne seriyor.Android üzerinden oynanabilen Ingress, oyuncuların akıllı telefonlarıyla belirli bölgelerdeki XM’leri toplayıp bunları başka yerlerdeki görevlerin kilidini açmak üzere kullanması üzerine kurulmuş bir oyun.Oyunda aydınlar ve direnişçiler olmak üzere iki grup yer alıyor. Kullanıcı bu gruplardan birine dahil olarak mücadeleye başlıyor. World of Warcraft benzeri oyun, dünyanın her yerinden insanların aynı oyunu oynayabilmesine imkan tanıyor.Google’ın Niantic Labs adlı biriminden John Hanke, oyun ile ilgili olarak oyuncuların dışarıda labirent içindeki bir fare gibi akıllı telefonlarıyla iz süreceklerini, evlerinde döndüklerinde ise yaptıkları tüm bu arayışları gözden geçirme fırsatı da bulacaklarını dile getiriyor.Halihazırda beta sürecindeki oyun, davet usulü üyelikle test edilebiliyor. Oyunun ne zaman kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor.

Kendi Yorumum: Googlenin kendi çıkardığı ilk oyun olan ingress oyunu ile oyundaki karakter siz oluyorsunuz. Gps üzerinden oynanıyor. Belli mekanlarda enerji santrali gibi yerler var (Portallar) bunları ele geçirmek için belli bir alan büyüklüğü var o alanın içinde olmanız gerekmekte. Atıyorum büyük bi puan veren portal var ve bu Afyonda siz Afyona gitmek zorundasınız. Tam benim istediğim düzeyde bir oyun cidden. Fark lazım fark. Google piyasaya fena girdi :)

INGRESS İLE İLGİLİ VİDEOLAR

TANITIM VİDEOSU
[video=youtube;92rYjlxqypM]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=92rYjlxqypM[/video]
GAMEPLAY VİDEOSU
[video=youtube;MyvRHScZ5pg]http://www.youtube.com/watch?v=MyvRHScZ5pg[/video]

Gerekli Android Sürümü:2.3 ve üzeri
Market linki:
İndirme linkleri:
YapımcıNiantic Project - Google
Market FiyatıÜcretsiz

Önemli!!!

Oyunu oynayabilmek için bir aktivasyon koduna ihtiyacınız var. Aktivasyon kodunu alabilmek için email adresiniz ile siteden invite yani Davet gelmesini bekleyeceksiniz.

Buyrun siteyi vereyim :

Sağ alt kısımda emaili girip aktivasyon kodunu bekleyeceksiniz. Ben 2 gündür bekliyorum :)

Devrim olacak bu oyun resmen devrim :)

• Beğen
Tepkiler: LightMirroR, lazzow ve CanKartaL

guro123456

Üye
Bise anlamadim

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Abi şimdi telefon elinde. Normalde navigasyonun var elinde yürüyorsun değilmi. Nereye geldin Atatürk caddesine. Hah şimdi bu navigasyonu modifiye etmişler belli yerlere portallar konmuş. Sen bu portalları hacklemen lazım. Hacklemek için o mavi alanda yani orda olman lazım. İzmirde Faşakfoşak sokakta bi portal var navigasyon öyle gösteriyor telefondan. Faşakfoşak sokağa gidiyorsun bi yandanda oyunda ilerliyorsun gps ile sonra o mavi alana girince hacking yapıyorsun portalı. Yani bi anlamda gerçek hayatta gidip oraları ele geçiriyorsun ve böylece puan kazanıyorsun :D

baskurt85

Üye
başkasıda ele geçiriyomuz bizim mahalleyi. ne kavga ederiz ha :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
61semih

61semih

Üye

Abi şimdi telefon elinde. Normalde navigasyonun var elinde yürüyorsun değilmi. Nereye geldin Atatürk caddesine. Hah şimdi bu navigasyonu modifiye etmişler belli yerlere portallar konmuş. Sen bu portalları hacklemen lazım. Hacklemek için o mavi alanda yani orda olman lazım. İzmirde Faşakfoşak sokakta bi portal var navigasyon öyle gösteriyor telefondan. Faşakfoşak sokağa gidiyorsun bi yandanda oyunda ilerliyorsun gps ile sonra o mavi alana girince hacking yapıyorsun portalı. Yani bi anlamda gerçek hayatta gidip oraları ele geçiriyorsun ve böylece puan kazanıyorsun :D
peki ya sonrası?puan kazanınca ne oluyor.tek amacı haritada gösterilen yere gidip puan toplamak olmamalı yoksa spordan başka birşeye yaramaz :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
başkasıda ele geçiriyomuz bizim mahalleyi. ne kavga ederiz ha :D

Aynen :D mahalle kavgası var :D

- - - Eklendi - - -

peki ya sonrası?puan kazanınca ne oluyor.tek amacı haritada gösterilen yere gidip puan toplamak olmamalı yoksa spordan başka birşeye yaramaz :D
Bilmiyorum artık bi bakarsın ilerde mahalleler toplanmaya başlıyor kavga için.

-La olum eşşek kadar adam oldun geldn 18 yaşına işin gücün yok telefunlamı oynuyong gak kız bul kendine !!

-Alo Dürdane . Kızım senin evi ele geçirmişler portalı hackinglemişler .

-Neee evimi hacklemişler ? Kurtar beni hayatım

-Aloo Remzi topla adamları yarın karşı mahalleye baskın yapıyoruz . Kodumun herifleri logar kapağına kadar hacklemişler anasını satayım

-Tamam abi yarın adamları toplayıp döküyorum mahalleye :oke: :bigstar:

:d:

• Beğen
Tepkiler: manyak_adam, ZaZuM, musatan ve 2 diğerleri
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Oyun güzel ama o kızla erkeğin yan yana gelip bakışmasına benzemez bu işler. Millet sakız için birbirini vuracak neredeyse. Bu oyun da ödüllü olursa neler olur neler :S

Bu arada hack yapmak için portallara gitmeye ne gerek var :D Eğer gerçekten hack yapabiliyorsan gerek olmamalı :D:D

• Beğen
Tepkiler: furcin
juristokrat

juristokrat

Üye
10 gün oldu şifre bekliyorum bakalım ne olacak

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Oyun güzel ama o kızla erkeğin yan yana gelip bakışmasına benzemez bu işler. Millet sakız için birbirini vuracak neredeyse. Bu oyun da ödüllü olursa neler olur neler :S

Bu arada hack yapmak için portallara gitmeye ne gerek var :D Eğer gerçekten hack yapabiliyorsan gerek olmamalı :D:D

:ehe

Kendi kendine en iyi gelistirici sececek google :D

Samet.25

gonderdin sifreyi bekliyorum bakalim

Samet.25

hic umidim yokta insallah gelir zevkli oyuna benziyo film gibi

Remember Me

Remember Me

Üye
Te$ekkürler hackless

- - - Eklendi - - -

Te$ekkürler hackless