M.U.S.E. v1.0.1 Apk -yeni versiyonuyla RPG oyunu-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
M.U.S.E. v1.0.1 Apk -yeni versiyonuyla RPG oyunu-
Google translate çeviri:

Arcade aksiyon ve RPG benzeri tesviye patlayıcı tetikçi MUSE birleştirmekMUSE *** İÇİN *** ÖVGÜ* "MUSE iyi orada yer alıyor, bir aferin tetikçi." -
* "... gerçekten inkar edilemez rakipleri ile arasındaki farkı bu oyun setleri o kadar çok şey var ki ne kadar eğlenceli oyunudur. "-
* "... RPG ve tetikçi elemanları kazanan kombinasyonu" bir ödüllendirme ve ilgi çekici bir deneyim için yapmak -
RPG tarzı karakter özelleştirme, yüksek oktanlı kapak çekim, yok edilebilir ortamlar, ve hızlı öldürür ve zincirleme imha ödüllendiren bir hızlı tempolu combo skorlama sistemi ile rekabet üzerinde yükselir tetikçi oyna.Sid Tripp, devlet kurumu MUSE ve çılgın kötü, Psikoz ve dünya egemenliği cyborg ordusu arasında duran tek şey için belalı ajan vardır.Oyun Özellikleri
• PowerA, ödülü Machinima en "E3 2012 En İyi Donanım" kazanan tarafından geliştirilen MOGA Mobil Oyun Sistemi için optimize edilmiş;. MUSE gerçek düğmeleri ve hassas kontrol sopalarla, oynanan olması gerekiyordu şekilde oynamaya
• Episodik tek oyuncu Bir hikayesi olan kampanya. çizgi roman tarzı cutscenes anlatılıyor
• Arcade tarzı puanlama sistemi bu açılan öldürür ve kitlesel imha için ödüller oyuncular puan.
• Yükseltme ve Sid sağlığı, hız, açılan penceresi, silahları artırmak için kredi dönüştürülmesinde puan Sid özelleştirmek ve daha, nihai ölüm makinesi haline onu dönüm.
• Adrenalin modu oyun size gelişmiş duyular, yıkıcı yetenekleri artmış ve kitlesel puan verir.
maksimum yıkım ve piroteknik kargaşa için hileli • yıkılabilir ortamlar.
• Dinamik Crouch ve çok yönlü dalış Eğer düşman ateşinden kaçmak için izin.
Eğer sibernetik düşman ordusuna karşı savaşmak gibi • yüksek teknoloji silahların çeşitli donatın.

Kurulum aşamaları:

• APK'yi kurun
  • SD datayı çıkarıp ‘sdcard/Android/obb‘ klasörünün içine kopyalayın 'com.ayopagames.museandroid‘ klasörünü
  • Oyunu çalıştırın.İyi oyunlar :)

[video=youtube;1a-QttTYjAA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1a-QttTYjAA[/video]

-vermiş olduğum bu adrese turbobit linklerini yapıştırın ve generate tuşuna basın çıkan linke tıklayıp maximum hızda turbobitten indirme yapın siz de çok şaşıracaksınız :) -

Android 2.3.3 ve üzeri

PriZm

PriZm

Üye
:tşk:

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

POKE

Üye
nedense beklenmedik biçimde durdu diyo

LeqendSwat

Üye
wonderda çalışırmı kardeşim????

LeqendSwat

Üye
Benim net çok yavaş oyunlara torrent lazım...................

isa2055

Üye
Beyler S5830i de Çalışırmı

alwayshardcore

Üye
kardeşim Xperia arc kullanıyorum bende çalışmadı ve kurulunca google ayar diye bir uygulama da kurmuş oldu neden olmadı bilmiyorum...

sercan42_

Üye
Sagol

konun

Üye
bide ben deneyeyim tel lg optimus 3dmax p725 bakalım ne sıkıntı varmış yazarım buraya...saol paylaşım için

- - - Eklendi - - -

kardeş saol oyun çok güzel bir şekilde çalışıyor çalıştıramayan arkadaşlar ya yanlış yüklüyor yada telefon sistemleri yetmiyor olabilir...

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim

- - - Eklendi - - -

bide ben deneyeyim tel lg optimus 3dmax p725 bakalım ne sıkıntı varmış yazarım buraya...saol paylaşım için

- - - Eklendi - - -

kardeş saol oyun çok güzel bir şekilde çalışıyor çalıştıramayan arkadaşlar ya yanlış yüklüyor yada telefon sistemleri yetmiyor olabilir...

ilk teşekkürün için ve oyunu denedikten sonra da yaptığın yorum için çok çok teşekkürler kardeşim oyuna bakan arkadaşlar en azından yaptığımız paylaşımların fake olmadığını görürler teşekkürler.İyi forumlar :)

konun

Üye

Rica ederim

- - - Eklendi - - -

ilk teşekkürün için ve oyunu denedikten sonra da yaptığın yorum için çok çok teşekkürler kardeşim oyuna bakan arkadaşlar en azından yaptığımız paylaşımların fake olmadığını görürler teşekkürler.İyi forumlar :)

rica ederim kardeşim ben yıllardır bu forumdayım daha bozuk çıkan oyuna rastlamadım nede virüslü oyun cidden güzel olmuş şarj çok yediği için cihazım 5 dk takıldım çıktım ama etkileyici bırakmıyor :D

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim ben yıllardır bu forumdayım daha bozuk çıkan oyuna rastlamadım nede virüslü oyun cidden güzel olmuş şarj çok yediği için cihazım 5 dk takıldım çıktım ama etkileyici bırakmıyor :D

Eyvallah kardeşim teşekkürler güzel yorumun için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt