Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar önerisi yapabilecekler?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derdervis
Üye
Konu Sahibi
Bilgisayar önerisi yapabilecekler?
Merhaba.Yeni dizüstü almayı düşünüyorum.Aklımda Lenovo z580 (win8 nvidia 635m çıkan) ve lenovo y580 (Nvidia GTX660M)
birde ati 7670 2gb lı birkaç model var.
Oyun ve Grafik Amaçlı alacağım.
Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
ANIL
Admin
Öncelikle 3 ekran kartıda son çıkan oyunları açabilecek seviyede. 635M ve 7670M için eş diye diyebiliriz. GTX660M ise daha üstün bir kart. Win8 düşünüyorsanız 635M modelini tercih edebilirsiniz. Sonradan da yükleyebilirim derseniz GTX660M ekran kartlı modeli tercih etmelisin
GSalazar
Üye
oyun grafik demiş win8 daha desteklemiyor bi çok oyun ve programı fiyat ne kadar sınırın var ve oynayacağın oyunlar hangi tarz olucak dostum bunları yaz ona göre yazalım bi kaç tavsiye
derdervis
Üye
Konu Sahibi
Grafik şuan kullanmıyacağım daha gelecek seneye autocad le çalışacağız.
Oyun olarak örneğin Max Payne 3 , yeni çıkacak olan GTA 5 yüksek kalite oynamak istiyorum fiyat olarak da 1500 2500 arası düşünüyorum. Teşekkürler
GSalazar
Üye
peki dostum monsterlara baktın mi ben 2.400e gtx670m ekran kartlı ki bu kart 192 bit onu aldım sırf bu oyun merakım yüzünden sende yeni çıkan oyunları seviyorsun anladığım kadarıyla monsterların kötü yani sipariş üzerine olduğu için bekliyorsun sadece ama beklemeyeyim dersen lenovo y580 veya asus n56vz alabilirsin ancak bu iki pc ile monsterin arasında baya fark var monster dediğim pcnin modeli q61ms 16f34 gtx670m ekran kartlı olanı
derdervis
Üye
Konu Sahibi
evet monsteri de araştırdım ordaki ekran kartları 1gb 1.5gb olmasına rağmen fiyatı çok yüksek fakat y580 daha uygun gibi fiyat-performans olarak.Y580 de şu an çoğu mağazada stokta yok bitmiş
GSalazar
Üye
dostum evet ekran kartının belleğide önemli ancak oyunlarda esas önemli olan bittir lenovodaki ekran kartı 128 benim önerdiğim monster ekran kartı 192 bit ve monster toplama masaüstü pc gibi içini ab temizle istediğin parçayı değiştir garantisi bozulmuyor ekran kartı belleğini ram windows 7lerde destekliyor zaten
KKIVANCC
Üye
1.si maximum tutarın nedir ?
2.si oyun ve grafik demişsin grafik olarak ne demek istedin nasıl grafik iş için mi yoksa öyle photoshop falan mı ?
Bunlara tam olarak cevap verirsen sana yardımcı olmaya çalışırım.
Mad EagLe
Üye
Anıl konusunu açmıştı 24–25 kasım vatan bilgisayarda çok güzel indirim vardı alınacak bilgisayarlardı fiyatlar baya düşüktü kredi kartının limiti doluydu alamadım malesef ama kaçırılmayacak bilgisayarlardı keşke daha önceden konu açsaydın.
Anıl konusunu açmıştı 24–25 kasım vatan bilgisayarda çok güzel indirim vardı alınacak bilgisayarlardı fiyatlar baya düşüktü kredi kartının limiti doluydu alamadım malesef ama kaçırılmayacak bilgisayarlardı keşke daha önceden konu açsaydın.