paradox07
Üye
Dene tabi. Eminim bu zamana kadar kimse denememiştir zaten.

Dene tabi. Eminim bu zamana kadar kimse denememiştir zaten.

hiç biri babamın oğlu değil ama adam on numara söz söylemiş gereksiz pahalı bence 3300 yok artık yatak odası oturma odası mutfak takımı yakımı bile kampanya iken 2900 tl
Dogru hic biri babamızın oglu degil ; ammavelakin kendi magazasında 205 tl. ye sattıgı navigasyon programı var iken bu adamın rakip firmanın magazası bizimkinden pahalı demek abeste istigaldir .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
anlaşılan microsoft kullanıcısını xbox almaya mahkum ediyor. çünkü bunun üzerinden dlna veya smartglass uygulaması ile ancak istenilen yapılabiliyor.
- - - Eklendi - - -
dört bir yana biz kralız, yakarız ortalığı demeden önce kendi eksiklerinize bakacaksınız. şahsen ben uygulamadan oyundan çok işletim sistemi neler yapabiliyor, özellikleri neler ona bakarım. dikkat ettiyseniz o kısma girmedim bile daha.
mağzayı hesaba katmamış cihaz olarak konuşmuş ama dediğin gibi 250 tl pahalı ama nasıl bir navigasyon ki bu kadar pahalı zaten avrupa da alırlar onlar için sıkıntı olmaz
- - - Eklendi - - -
valla wp8 e kötü demek doğru olmaz sonuçta Microsoft bu her zaman bir yenilik yapacak tır bu sefer yeter artık dedi aldı eline sazı gayet de güzel sistem bence ve gelecek vaadediyor
İos guzel
"Sözde" Play Store virüs kaynıyor.
2 yıldır ilk Android telefonum olan SGS'i kullanıyorum.1000 den fazla uygulama indirdim.1 tane bile virüslü denk gelmedi.
bu kadar tesadüf fazla bence.
bi de iyiki ogrenmissiniz play store virus dolu diye.kullandiniz mi?hayir.o olmasa ne diyecektiniz bilmiyorum.bugune kadar rahat 500u gecik uygulama yuklemisimdir.sadece 2 tane cikti.onlarda hcl launcher ve bus parking.ha eger bu play store virus dolu anlamina geliyosa tamam
Su fanlar nasil cosuyo boyle seyleri goruncebi de iyiki ogrenmissiniz play store virus dolu diye.kullandiniz mi?hayir.o olmasa ne diyecektiniz bilmiyorum.bugune kadar rahat 500u gecik uygulama yuklemisimdir.sadece 2 tane cikti.onlarda hcl launcher ve bus parking.ha eger bu play store virus dolu anlamina geliyosa tamam
![]()
Arkadasim google kontrol edip koyuyor ayrica hangi isletim sahibi hakkinda kotu dusunulmesini ister ki
"Sözde" Play Store virüs kaynıyor.
2 yıldır ilk Android telefonum olan SGS'i kullanıyorum.1000 den fazla uygulama indirdim.1 tane bile virüslü denk gelmedi.
bu kadar tesadüf fazla bence.
Cok haklisin apple takismasin dava acarBir windowscu olmama rağmen nesnel bakarak söylüyorum.
Daha windows çıkalı ne kadar oldu ki hemen herkese düşman oluyor.Ben olsam dost takılır gelişirdim.Ayrıca öyle kötülediği sistemler kötü sistemler değil IOS olsun Android olsun öyle symbian gibi işletim sistemleri değil.Rakiplerinin kim olduğunun farkına varmalı microsof .
Tabi ki nihayetinde bu benim düşüncem yanlışta olabilir.
aynen öyleBir windowscu olmama rağmen nesnel bakarak söylüyorum.
Daha windows çıkalı ne kadar oldu ki hemen herkese düşman oluyor.Ben olsam dost takılır gelişirdim.Ayrıca öyle kötülediği sistemler kötü sistemler değil IOS olsun Android olsun öyle symbian gibi işletim sistemleri değil.Rakiplerinin kim olduğunun farkına varmalı microsof .
Tabi ki nihayetinde bu benim düşüncem yanlışta olabilir.

Gelismeden boyle yapiyor ios ve android bunun altinda kalmazaynen öyle
eleştirdiği sistemlerden çokdaha eksiği varken bu sistemleri kötülemek çok doğru değil.
daha adam akıllı multitask yapamıyor.yok izin verdi bilmemneydi.![]()
Ama böyle olmasının da kullanılara avantajı var çünkü bu 3 büyük firma rekabetten beslenip daha iyi cihaz çıkartıyorlar. Böylece piyasa hergün kızışıyor bunun neticesinde Daha güçlü cihazlar çıkıyor.
Sen böyle diyorsun ama şuanda bu rekabet olmasaydı sadece apple ve samsung yarışıyor olurdu hep aynı şeyler olurdu 2 işletim sistemi kalırdı IOS ve Android. Alternatif olmazdı ve parası olan ve hava atmak isteyenler Apple alırdı kimse özelliklerini bilmeden...