iOS 11.3'ün üçüncü betası artık kullanılabilir!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
iOS 11.3'ün üçüncü betası artık kullanılabilir!

iOS işletim sistemli cihaz kullanıcılarının büyük bir merakla beklediği iOS 11.3 sürümüne ait üçüncü beta çalışması bugün itibariyle kullanıma sunuldu.

iOS 11 işletim sistemini yayınlaması ardından birçok eleştirinin odağında yer edinen Apple firması, yaşanan hata ve sorunların tamamını gidermeyi hedeflediği iOS 11.3 işletim sistemi üzerindeki çalışmalarını sürüyor. Daha önce gerçekleştirilen açıklamaya göre eskiyen bataryalar nedeniyle yavaşlayan iPhone'lara da bu güncellemenin çözüm getireceği belirtilmişti.

Uzun bir süredir merakla beklenilen iOS 11.3 işletim sisteminin en yeni betası Public Beta 3 bugün itibariyle kullanıma sunulurken, büyük bir merakla beklenilen batarya sağlığı uygulaması ile yavaşlatma seçeneğinin isteğe bağlı olarak kapatılabilmesi sisteme kazandırıldı.

Yeni beta sürümü ile birlikte işletim sistemine aslan, ayı, ejderha ve kuru kafa olmak üzere 4 farklı Animoji daha eklenilirken, böylelikle iOS 11.3 ile birlikte bizlere merhaba diyen Animoji sayısının 16'ya yükseldiğini belirtelim. Batarya sağlığı isimli uygulama üzerinden bataryanızın sağlığını kolayca kontrol edebilecekken, yeni bataryaya ihtiyacınız olup olmadığı hakkında detaylı bir şekilde bilgi edinebileceksiniz.

İşletim sisteminde geliştirilen arttırılmış gerçeklik kiti ile birlikte kapı yada duvar gibi dikey yüzeylerde kolayca tanınabilecekken, bu satede üzerine daha profesyonel şekilde objeler yerleştirebiliyorsunuz. iPhone'lardaki kamera uygulaması artık AR modunda yüzde 50 daha iyi çözünürlük sunabilecekken, daha iyi odaklamaya sahip olarak karşımıza çıkıyor.

iOS 11.3 beta 3 nasıl yüklenir?
Bu işletim sisteminin altıncı betasını telefonunuza yüklemek istiyorsanız Apple Geliştirici Programı'na kayıt yaptırmanız ve daha sonra tıpkı güncelleme yapar gibi bu sürüme ulaşmanıza imkan tanınıyor.

iOS 11.3 beta 3 Hangi cihazlara yüklenebilir?
iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone SE, iPad Pro 9.7, iPad Pro 10.5, iPad Pro 12.9, iPad 9.7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch (6. nesil) modelleri bu güncellemeyi kolaylıkla cep telefonlarına yükleyebilir.
 

Benzer Konular

TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
491
TheNightMare.
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
485
TheNightMare.
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
534
TheNightMare.
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
479
TheNightMare.


Üst Alt