suan sadece apple ve samsung yarisiyo zaten bu bir gercek anlasilan wp ler basariya ulasmamis pek neov yi ilk ciktigi zamandan beri kullaniyorum daha virus yemedim ve play storeun suanki hali mukemmek hem icerigi hemde telefondaki play store uygulamasi
Hedeflenen seylere ulasamamis belli baska firmalara durup dururken niye camur atsin
Belki o da onun politikasıdır.

Yok oyle bi dunya futboldan ornek veriyim basarili kuluplerin baskanlarinin adini bile bilmiuoruz ana sorunlu kuluplerde surekli baskanlar ortada. Simdi samsungda androidde isler cok iyi gidiyo adamlar aciklama yapmaya bile gerek duymuyo urettikleri cihazlar konusuyo onlarin yerine
Yok oyle bi dunya futboldan ornek veriyim basarili kuluplerin baskanlarinin adini bile bilmiuoruz ana sorunlu kuluplerde surekli baskanlar ortada. Simdi samsungda androidde isler cok iyi gidiyo adamlar aciklama yapmaya bile gerek duymuyo urettikleri cihazlar konusuyo onlarin yerine
samsungun o malzemeyi kullanmasi sar degeriyle ilgili sony nokia kafamiza veriyo kanseri
bide o ilişkiyi kuramadım malzeme kalitesinin düşük olmasıyla kanser yapma olasılığının düşmesine hala mantık kuramadım yardımcı olur musun ?samsungun o malzemeyi kullanmasi sar degeriyle ilgili sony nokia kafamiza veriyo kanseri
Nokia Sony kanser yapıyorsa Iphoneler direk öldürür o zamanbide o ilişkiyi kuramadım malzeme kalitesinin düşük olmasıyla kanser yapma olasılığının düşmesine hala mantık kuramadım yardımcı olur musun ?
- - - Eklendi - - -
samsung babasının markası sanki savunma yapmak için öyle yazdı evet doğru ya doğru nokia kaliteye önem veriyor diyemedi