gkcll
Üye
Haber için![]()
rica ederim wp8 için güzel röportaj demek ki bu sefer Microsoft sazı eline tam aldı
Haber için![]()
yahu birde şöyle bir durum var.aynen
bende uygulama çok indiririm 4.1.2 yüklemeden önce 200 e yakın uygulama vardı yanlış hatırlamıyorsam(sistem uygulamaları hariç)
yükleyip sildiklerimde var çok daha fazla sayıda
çevremdeki herkezde android kullanıyor onlardanda duymadım bir virüslü sıkıntı yaratan bir durum.
kusur arayan buluyor kısacası![]()

Cihazi çöken bir kişi bile görmedim.
Bu kadar güvenliksiz olsa onca insan bankacılıktan tutunda bir çok işini bu cihazlar üstünden yapmaz.
Herkesin bir tarzı var. Kimsi İOS kullanır kimisi AOS kimisi de WP8 bunlar zevkler ve renkler meselesi.
Bir CEO yakışmayacak bir hareket.
bana gereksiz olabilecek türden uygulama önerSize denk gelmemiştir. Çünkü viüslerin sadece gereksiz uygulamalarda olacağını düşünüyorum.
hepsini indireceğim ve buraya play store ve uygulamanın ss sini atacağım.bilgileri sızdıran uygulamalar var tabiki.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbakın haberde android ile tehlike yazıyor
tey allahım ya.
sırf gündemden düşmemek için yapılan sözler.
fanlarını gaza getirip diğer işletim sistemlerini kullananların gözünde küçülen laflar.
bunları bilmeyen yok zaten sen ilk önce ios ve android ile yarışır duruma gel ondan sonra iddalı açıklamalarda bulun.
apple yöneticilerinin iticiliğini çok fazla benimsememeleri lazım.
onlar tü kaka en iyisini biz yaparız diğer ürünleri tercih edenler yanlış yapıyordan çok kendi artılarından bahsetsinler
samsungta yaptı bunu apple kullanıclarını koyun olarak göstererek..
gerek yok ve çok itici
- - - Eklendi - - -
ek olarak android güvensiz deniliyor ama çevremde bundan etkileneni hiç görmedim.
) win xp ve win7 windows8'in çeyreği kadar bile etmiyor ki hepsini de kullandım. Yani wp8'de aynı tabanla yapıldı.. Eminim ki windows ortalığı kasıp kavuracak.. Hatta ayak seslerini bile duyuyorum......adam android bişe demiş ios bişe demiş symbian adam yerine bile koymamış gömecem artık bu telefonu kimse adam yerine koymuyor başta nokia olmak üzereovi magazaya telefonu aldıgımdan beri (1 yıl) 9 tane uygulama eklendi

microsoft önce windows phone'a tv out, hdmi ve usb otg desteği sağlasın. 1600 liralık cihazlarında bu üçü de yok. ama kötü diye itelenen symbian bile hepsine destek veriyor.
Önemli bir eksik midir bu sizce? Hayır, ben telefonu kullandığımdan beri bir kere bile aramadım da? Ki otg desteğinin olmadığına da inanmıyorum. Bu konuda ne Microsoft açıklama yaptı ne de deneyen oldu.

evet çok önemli. mesela ben dvd player ile film izlemek yerine cihazın tv out özelliğini kullanıyorum. adamlar mis gibi özellik koymuş, küçücük cihaz ile dev ekranda film izliyorum.
bu nasıl mantık? microsoft açıklama yapmamışsa yok demektir. bu kadar basit.
şu windows phone'un reklamını yapacağız diye herkesi karşınıza almıyor musunuz bitiyorum.![]()
Microsoft açıklama yapmadı diye yok mu oacak anlamadım? İlla otg kablosu alıp deneyeceğim anlaşılan.Steve balmer in daha kendi magazasından haberi yok gelmis apple a fazla pahalı yakıstırmaı yapıyor. Assagıda vermis oldugum link wp magazasında Garmin navlgasyon programının kac liradan satıldıgını gostermekte (205 tl.) ; steve balmer in ucuz anlayısı buysa eger ; wp kullanıcılarına yazık eder
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dene tabi. Eminim bu zamana kadar kimse denememiştir zaten.
İlla otg kablosu alıp deneyeceğim anlaşılan.