Microsoft androidi ve ios u bombaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
hiç biri babamın oğlu değil ama adam on numara söz söylemiş gereksiz pahalı bence 3300 yok artık yatak odası oturma odası mutfak takımı yakımı bile kampanya iken 2900 tl

Dogru hic biri babamızın oglu degil ; ammavelakin kendi magazasında 205 tl. ye sattıgı navigasyon programı var iken bu adamın rakip firmanın magazası bizimkinden pahalı demesi abeste istigaldir .

pRime.

pRime.

Üye

anlaşılan microsoft kullanıcısını xbox almaya mahkum ediyor. çünkü bunun üzerinden dlna veya smartglass uygulaması ile ancak istenilen yapılabiliyor.

- - - Eklendi - - -

dört bir yana biz kralız, yakarız ortalığı demeden önce kendi eksiklerinize bakacaksınız. şahsen ben uygulamadan oyundan çok işletim sistemi neler yapabiliyor, özellikleri neler ona bakarım. dikkat ettiyseniz o kısma girmedim bile daha.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Dogru hic biri babamızın oglu degil ; ammavelakin kendi magazasında 205 tl. ye sattıgı navigasyon programı var iken bu adamın rakip firmanın magazası bizimkinden pahalı demek abeste istigaldir .

mağzayı hesaba katmamış cihaz olarak konuşmuş ama dediğin gibi 250 tl pahalı ama nasıl bir navigasyon ki bu kadar pahalı zaten avrupa da alırlar onlar için sıkıntı olmaz

- - - Eklendi - - -

anlaşılan microsoft kullanıcısını xbox almaya mahkum ediyor. çünkü bunun üzerinden dlna veya smartglass uygulaması ile ancak istenilen yapılabiliyor.

- - - Eklendi - - -

dört bir yana biz kralız, yakarız ortalığı demeden önce kendi eksiklerinize bakacaksınız. şahsen ben uygulamadan oyundan çok işletim sistemi neler yapabiliyor, özellikleri neler ona bakarım. dikkat ettiyseniz o kısma girmedim bile daha.

valla wp8 e kötü demek doğru olmaz sonuçta Microsoft bu her zaman bir yenilik yapacak tır bu sefer yeter artık dedi aldı eline sazı gayet de güzel sistem bence ve gelecek vaadediyor

benighted

benighted

Üye
hakli oldugu yerler cok fazla apple gercekten gereksiz pahali simdi buna kullanicisi yalan der cunku o parayi vermis kabullenemez ama durum ortada 3300 lira ne demek? Android icin de soyledikleri bence dogruluk payi olavilir arkadas 1000 uygulama yukledim denk gelmedi demis ama zaten play store degilmi ovunen milyonlarca uygulama var diye kesinlikle zararli yazilim vardir ve herkes tarafindan bilinen bir seyki android sistem olarak korumaya cok onem verilmedigine.ancak wp8 de daha cok yeni bir cok eksigi var bence de once kendi eksiklerini tamamlayip bu cikisi yapsa daha iyi olur gibi.

pRime.

pRime.

Üye
mağzayı hesaba katmamış cihaz olarak konuşmuş ama dediğin gibi 250 tl pahalı ama nasıl bir navigasyon ki bu kadar pahalı zaten avrupa da alırlar onlar için sıkıntı olmaz

- - - Eklendi - - -

valla wp8 e kötü demek doğru olmaz sonuçta Microsoft bu her zaman bir yenilik yapacak tır bu sefer yeter artık dedi aldı eline sazı gayet de güzel sistem bence ve gelecek vaadediyor

ben kötü demiyorum. sadece merhaba demeye gelen birisiyim. "hey dostum önce kendi eksiklerini düzelt." diyorum. bir yerde yapıcı eleştiri benimkisi. eksiklerini gösteriyoruz belki microsoftun dikkatini çeker de bunları düzeltir diye.

alaStar

alaStar

Üye

"Sözde" Play Store virüs kaynıyor.

2 yıldır ilk Android telefonum olan SGS'i kullanıyorum.1000 den fazla uygulama indirdim.1 tane bile virüslü denk gelmedi.
bu kadar tesadüf fazla bence.

Valla ne yalan söyleyim bende yeni kullanıyorum android i en fazla 100 uygulama denemişimdir bana 1 tane denk geldi
Açıkçası buna sinirlendim bide sistem kendi marketinden yüklediğim uygulamaya bu uygulama gririlmez yerlere girmek istiyor tarzı şeyler söyledi

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ballmer adamın taaaa kare köküsün beee :D :ehe Android= vahşiii :D İOS= gereksiz pahalı :D :ehe ilerde androidci olacam ama adam haksız sayılmaz yani :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Su fanlar nasil cosuyo boyle seyleri gorunce:ahbi de iyiki ogrenmissiniz play store virus dolu diye.kullandiniz mi?hayir.o olmasa ne diyecektiniz bilmiyorum.bugune kadar rahat 500u gecik uygulama yuklemisimdir.sadece 2 tane cikti.onlarda hcl launcher ve bus parking.ha eger bu play store virus dolu anlamina geliyosa tamam:ah

alaStar

alaStar

Üye
Su fanlar nasil cosuyo boyle seyleri gorunce:ahbi de iyiki ogrenmissiniz play store virus dolu diye.kullandiniz mi?hayir.o olmasa ne diyecektiniz bilmiyorum.bugune kadar rahat 500u gecik uygulama yuklemisimdir.sadece 2 tane cikti.onlarda hcl launcher ve bus parking.ha eger bu play store virus dolu anlamina geliyosa tamam:ah

Bence de doludemek yanlış ama hiç olmamalı store da da virüs mü olurmuş

phasan

phasan

Üye

"Sözde" Play Store virüs kaynıyor.

2 yıldır ilk Android telefonum olan SGS'i kullanıyorum.1000 den fazla uygulama indirdim.1 tane bile virüslü denk gelmedi.
bu kadar tesadüf fazla bence.
Arkadasim google kontrol edip koyuyor ayrica hangi isletim sahibi hakkinda kotu dusunulmesini ister ki

Black-killing

Black-killing

Üye
Bir windowscu olmama rağmen nesnel bakarak söylüyorum.

Daha windows çıkalı ne kadar oldu ki hemen herkese düşman oluyor.Ben olsam dost takılır gelişirdim.Ayrıca öyle kötülediği sistemler kötü sistemler değil IOS olsun Android olsun öyle symbian gibi işletim sistemleri değil.Rakiplerinin kim olduğunun farkına varmalı microsof .
Tabi ki nihayetinde bu benim düşüncem yanlışta olabilir.

phasan

phasan

Üye

Daha windows çıkalı ne kadar oldu ki hemen herkese düşman oluyor.Ben olsam dost takılır gelişirdim.Ayrıca öyle kötülediği sistemler kötü sistemler değil IOS olsun Android olsun öyle symbian gibi işletim sistemleri değil.Rakiplerinin kim olduğunun farkına varmalı microsof .
Cok haklisin apple takismasin dava acar

61semih

61semih

Üye

aynen öyle

eleştirdiği sistemlerden çokdaha eksiği varken bu sistemleri kötülemek çok doğru değil.

daha adam akıllı multitask yapamıyor.yok izin verdi bilmemneydi. :)

phasan

phasan

Üye
aynen öyle

eleştirdiği sistemlerden çokdaha eksiği varken bu sistemleri kötülemek çok doğru değil.

daha adam akıllı multitask yapamıyor.yok izin verdi bilmemneydi. :)
Gelismeden boyle yapiyor ios ve android bunun altinda kalmaz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ama böyle olmasının da kullanılara avantajı var çünkü bu 3 büyük firma rekabetten beslenip daha iyi cihaz çıkartıyorlar. Böylece piyasa hergün kızışıyor bunun neticesinde Daha güçlü cihazlar çıkıyor.

phasan

phasan

Üye
Ama böyle olmasının da kullanılara avantajı var çünkü bu 3 büyük firma rekabetten beslenip daha iyi cihaz çıkartıyorlar. Böylece piyasa hergün kızışıyor bunun neticesinde Daha güçlü cihazlar çıkıyor.

Rekabet yapacak kadar gelissin de

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sen böyle diyorsun ama şuanda bu rekabet olmasaydı sadece apple ve samsung yarışıyor olurdu hep aynı şeyler olurdu 2 işletim sistemi kalırdı IOS ve Android. Alternatif olmazdı ve parası olan ve hava atmak isteyenler Apple alırdı kimse özelliklerini bilmeden...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sen böyle diyorsun ama şuanda bu rekabet olmasaydı sadece apple ve samsung yarışıyor olurdu hep aynı şeyler olurdu 2 işletim sistemi kalırdı IOS ve Android. Alternatif olmazdı ve parası olan ve hava atmak isteyenler Apple alırdı kimse özelliklerini bilmeden...

+1 katılıyorum kardeşim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt