" Güncelleyecek varsa önce telefonu bi şekilde eski haline döndürüp öyle güncellesin" demişsiniz, eski hale bir şekilde nasıl döndürülüyor? 1 ay kadar önce malum Fp2 güncellemesi geldi telefonuma ve bende güncelledim. Nasıl eski hale getirip yeniden güncelleyecektim?
Kamera 0.5 sn de açılıyor demişsiniz, sizde hakikaten öyle mi? Bir şirket düşünün ki telefonu yan çevirince kamera 1 sn de açılacak uygulama yapsın dik tutunca bu süre 4_5 saniyeye çıksın. Maalesef durum bende öyle. Ayrıca kamera menüsünden çık tuşu vardı dokunmatik o kaldırıldı kırmızı kapat tuşuyla çıkış yapılır oldu. Dokunmatik telefona ne kadar uygun br hareket!!
Telefonumda, telefonu engelleyecek, yavaslatacak hiç bir uygulama yok, ama gelin görünki donmalar devam ediyor.
Mesaj yazarken, ya da internetteyken sayfa geçişlerinde kararmalar oluyor, bu da mı kullanıcı hatası?
Ses seviyesini ayarlamak dokunmatikti, hangi akılla , nasıl bir mantıkla yan tuşlara alındı?
Güncelleme öncesi Fotoğraf ve video düzenleyici vardı. Neden kaldırıldı?
Ayrıca galeride gayet güzel efektler vardı, bunlar neden kaldırıldı?
Nokia canlı destek hattıyla görüşünce şirket kendi hatasını kabul ediyor. Güncellemenin kullanıcılara sorunlu ulaştırıldığından bahsediyor, siz nokia'ya çamur atılıyor diyorsunuz. Tebrikler.
O tuşları oraya koymanın amacı da zaten kullanmak değil mi? Eskiden ekrandan ayarlanması hoştu ama şuanda da yapılmayan birşey değil, sadece bir süre alışmanız gerekecek.Güncelleme çıkmadan önce öyle bir beklenti yaratılıyor ki daha sonra güncelleme geldiğinde en ufak şeyler bile insanların gözüne batıyor. İnsanlar bir güncelleme ile bu telefonların bir S3 İphone 5 filan olmasını bekliyor sanırım. Ben FP2'yi yükledim yükleyeli tek sorunla karşılaşmadım. Çok sık olan mesajı göndermeyip daha sonradan gönderen hata 3 ayda bir filan olmaya başladı. Daha önce kasıp kapatan browser çok daha akıcı. Hızı çok değişmemiş ama scroll yaparken kasmıyor. Kamera açılma hızı, kapatma tuşu sıkıntı evet ama çok da büyük değil. Klavye harika. Hızımı 2 kat artırdı. Kelime tahmin de çok ama çok işime yarıyor. Şarj sürem de uzadı o bakımdan da faydasını gördüm.
Öyle ki güncellemeyi yaptıktan sonra bir daha bu konuya uğramamıştım. Bugün şikayetleri gördüm şaşırdım. Ben bu şikayetlerden bir çoğunu yaşamadım. Çok da faydasını gördüm.
hayır arkadaş sıkıntı falan değil insanlar kullanmayı bilmiyor ayarlar uygulama ayarları kamera tuş kilidindeyken çek olayını pasif hale getirin bakalım bir daha tuş kilidindeyken kamera çekim yapıyor mu? Bilmeden telefonu incelemeden lütfen symbianı karalamayın adamlar acil çekimlerde zaman kaybetmemek adına öyle bir özellik koymuş ama isterseniz dediğim şekilde gayet kolay kapatabiliyorsunuz. Uygulamdan kapama tuşu hariç çıkılamaması da çok iyi bir özellik ayrıca. Tekrar yazıyorum ayarlar
uygulama ayarları
kamera
telefon kilitli olduğunda çek
hayır.
- - - Eklendi - - -
Ve bu android sevdasını gördükçe çıldıracak gibi oluyorum. Ne fazlası var symbiadan eksikleri say say bitmez halbuki. Lg ve Samsung markaları hariç androidlerde şebeke üstünden görüntülü görüşme YOK Sony ve motorola hariç androidlerde ise mesaj iletim sesi kapatılamıyor ve her iletim raporu yeni mesaj gelmiş gibi uyarı veriyor. Hiçbir markanın androidinde toplam görüşme süresi yok. Yani aylık za da haftalk kaç dakika görüştüğünüzü bilemiyorsunuz. Bunun için fazladan program yüklemeniz gerekiyor. Saçmalık. Nelerle uğraşıyoruz.
- - - Eklendi - - -
alfasayısal tuş takımına laf etmeyin. Şu an piyasada tek sezgisel çalışıyor. Yani sen "merhaba" kelimesinden sonra "nasılsın" yazarsan sözlük bir daha "merhaba" yazdığında "nasılsın" kelimesini ilk seçenek olarak sana sunuyor. Sistem senin yazma şeklini tarzını ezberliyor daha ne istiyorsun? Sen o telefonu kullanmayı bırak git android virüsü bulaşmış bir telefon al. Akşamüstüne doğru priz arayıp mutlu olursun. Anlamak güç.