Hangi Windows Phone ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CanRYZ

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Windows Phone ?
Şu vakitlerde yeni çıkan windows phone 8lerden almayı düşünüyorum ama yazılanlar baya aklımı karıştırıyor.
Her kafadan bir ses çıkıyor
HTC Windows Phone 8X
İnterneti yavaş deniliyor.
Titreme olayı falan dedi bir arkadaş soldan gelmesi 10 salise sürüyor falan.(forumda mevcut)
Kendi sorum kamerasanın nasıl olduğu.
HTC Windows Phone 8S
Hiç anılmıyor genelde ama bu telefonun şekli hoşuma gitti bunu almayı düşünüyorum.
Aklıma takılanlar ise fiyatı,ramin 512 mb olması kafama çok takılıyor yavaşlama olcağını düşünüyorum, gta 3 gibi oyunları kaldırabilceği ve kamerası telefon gelmeden kamerası nerden bilincek ama tahminen sorularım.
Nokia Lumia 920
Ön siparişler çok falan diyolar ama pek hoşuma gitmedi benim.nokiada bir kere hata yaptım bir daha yapmak istemiyorum.en iyisi diye bakılmasıda ayrı.
Gelelim sadede ayrıntılı yardım edebilicek olursa sevinirim.

hidayet02

hidayet02

Üye
Htc 8x'deki Ses Haricinde Tüm Özelliklerde Nokia Lumia 920 Daha İyi. Bu Arada Nokia'dada Dolby Var Kötü Demiyorum. Ama Sanırım Htc'deki Ses Sistemi Biraz Daha Ağır Basıyor.

Htc Kamera Konusunda Nokia İle Kıyaslanamaz Bile. Nokia Lumia 920 Daha İyi.

İnternet Yönünden İse Yüksek Ram Lumia 920'yi Daha Önde Gösteriyor. Ayrıca Yüksek Ram Nokia Lumia 920 de Oyunları Dahada Oynanır Hale Getirir.

Şunu Söylemek İsterimki Nokia Son 3-4 Yılki Nokia Değil. Artık Daha Çok Kullanıcı Dostu, Eskisi Gibi Sağlam ve Kaliteli.

Tavsiyem Lumia 920.

CanRYZ

Üye
    Konu Sahibi
Htc 8x'deki Ses Haricinde Tüm Özelliklerde Nokia Lumia 920 Daha İyi. Bu Arada Nokia'dada Dolby Var Kötü Demiyorum. Ama Sanırım Htc'deki Ses Sistemi Biraz Daha Ağır Basıyor.

İnternet Yönünden İse Yüksek Ram Lumia 920'yi Daha Önde Gösteriyor. Ayrıca Yüksek Ram Nokia Lumia 920 de Oyunları Dahada Oynanır Hale Getirir.

Şunu Söylemek İsterimki Nokia Son 3-4 Yılki Nokia Değil. Artık Daha Çok Kullanıcı Dostu, Eskisi Gibi Sağlam ve Kaliteli.

Tavsiyem Lumia 920.

Yorumun için teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
eyvallah hidayet

papakudioflu

papakudioflu

Admin
eger wp8 bir telefon duşunuyorsan performans olarak en ideali lumia920dir. Tasarim olarak bişey diyemem herkesin zevki kendine guzel. Fiyat olarak da aralarindafark var o yonden de bakmak lazim.

nanotex

nanotex

Üye
Uzatmaya gerek yok bence, Lumia 920 deyip noktayı koymak gerek. :)

CanRYZ

Üye
    Konu Sahibi
eger wp8 bir telefon duşunuyorsan performans olarak en ideali lumia920dir. Tasarim olarak bişey diyemem herkesin zevki kendine guzel. Fiyat olarak da aralarindafark var o yonden de bakmak lazim.

8X ile 920 arasında pek fark görmüyorum(fiyat) 8s fiyatını bekliyorum ideal bir fiyat gelirse performansa bakmadan almayı düşünüyorum.(sadece 512 kasar geliyor) tabi bu fiyata androidmi wp8mi de sorulardan biri ama wp8 merakı var android aynı android.ayrıca yorumun için teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Uzatmaya gerek yok bence, Lumia 920 deyip noktayı koymak gerek. :)

İşte bu yorumlar telefon aldırmıyor. :D Ama düşüncen için saol

acuxx

acuxx

Üye

Tavsiyem Lumia 920.

Arkadaş konuyu çok iyi özetlemiş ama kaçırdığı / unuttuğu bi nokta var oda şu
Htc nin wp8 i çok sade kendine has uygulamaları yok. Nokia da kendine has olan bi çok uygulama var ve bu uygulamalar gereksiz uygulama değil :good:

CanRYZ

Üye
    Konu Sahibi
Htc nin wp8 i çok sade kendine has uygulamaları yok. Nokia da kendine has olan bi çok uygulama var ve bu uygulamalar gereksiz uygulama değil :good:

örnek olarak :D

ecel54

ecel54

Üye

- - - Eklendi - - -

nokia'nın kendi geliştirdiği uygulamalar haricinde başka geliştiricilerin geliştirdiği uygulama ve oyunlarda belli bir süreliğine sadece lumialara özel çıkıyor.

omerk88

omerk88

Üye

örnek olarak Nokia bilen göz sinemagraf çekim (hareket eden fotoğraflar)
akıllı çekim Nokia mic radio netten binlerce şarkıyı indirmeden dinleyeniliyorsun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
htc windows phone

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Her türlü beyaz 920

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
her türlü kırmızı süper

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Katılıyorum.
Lumia 920'nin gelecek bir güncelleme ile fotoğraf, video ve bataryasındaki küçük sıkıntılar giderilirse, yeme de yanında yat durumu oluşur :kıskıs:

CanRYZ

Üye
    Konu Sahibi
Beyler iyi hepinize teşekkür ederimde siz lumia 920yi övün konusu sandınız galiba sorularımı yanıtlıcak yokmu hiç?lumianın has programı var falan benide aldınız götürdünüz başka bi yere.ayrıca lumia 920yi 8S le kıyaslamayalım lütfen o telofanlar bir deil.sadece ram yeterliliği kamera hız sorunu olurmu diye sordum sordum.

gkcll

gkcll

Üye
burda sana herkes yardımcı olmuş işte bu kadar insan boşuna mı konuşuyor lumia 90 varken htc yada başka bir wp8 e para verilmez açık ve net lumia 920 bir telefon dan fazlası bak arkadaş sana örnek resim atmış daha ne yapsınlar hele video düzenle mede bir özellik var hayran kaldım Lumia 920 GERİSİ YALAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...