CanRYZ
Üye
Hangi Windows Phone ?
Şu vakitlerde yeni çıkan windows phone 8lerden almayı düşünüyorum ama yazılanlar baya aklımı karıştırıyor.
Her kafadan bir ses çıkıyor
HTC Windows Phone 8X
İnterneti yavaş deniliyor.
Titreme olayı falan dedi bir arkadaş soldan gelmesi 10 salise sürüyor falan.(forumda mevcut)
Kendi sorum kamerasanın nasıl olduğu.
HTC Windows Phone 8S
Hiç anılmıyor genelde ama bu telefonun şekli hoşuma gitti bunu almayı düşünüyorum.
Aklıma takılanlar ise fiyatı,ramin 512 mb olması kafama çok takılıyor yavaşlama olcağını düşünüyorum, gta 3 gibi oyunları kaldırabilceği ve kamerası telefon gelmeden kamerası nerden bilincek ama tahminen sorularım.
Nokia Lumia 920
Ön siparişler çok falan diyolar ama pek hoşuma gitmedi benim.nokiada bir kere hata yaptım bir daha yapmak istemiyorum.en iyisi diye bakılmasıda ayrı.
Gelelim sadede ayrıntılı yardım edebilicek olursa sevinirim.
Her kafadan bir ses çıkıyor
HTC Windows Phone 8X
İnterneti yavaş deniliyor.
Titreme olayı falan dedi bir arkadaş soldan gelmesi 10 salise sürüyor falan.(forumda mevcut)
Kendi sorum kamerasanın nasıl olduğu.
HTC Windows Phone 8S
Hiç anılmıyor genelde ama bu telefonun şekli hoşuma gitti bunu almayı düşünüyorum.
Aklıma takılanlar ise fiyatı,ramin 512 mb olması kafama çok takılıyor yavaşlama olcağını düşünüyorum, gta 3 gibi oyunları kaldırabilceği ve kamerası telefon gelmeden kamerası nerden bilincek ama tahminen sorularım.
Nokia Lumia 920
Ön siparişler çok falan diyolar ama pek hoşuma gitmedi benim.nokiada bir kere hata yaptım bir daha yapmak istemiyorum.en iyisi diye bakılmasıda ayrı.
Gelelim sadede ayrıntılı yardım edebilicek olursa sevinirim.

Ama düşüncen için saol