Nokia Türkiye'de Geri Sayım Başladı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye

bir sigara icmeye kalktim reklam cikmiş ve eşimle aramizda gecen diyalogu aynen aktariyorum:
Hanim: senin bekledigin telefon lumia920 miydi
Ben: Evet
eşim:az once reklami cikti tv'de
Ben:e niye cagirmadin
Eşim:kisa surdu zaten
ben:e olsun cagirssydin
Eşim: o telefon yurtdişinda kac lira
Ben:500$ civarinda
Eşim:yuksek bir sesle: ben ONDAN istiyom:stres:
yenge hangi rengi istiyomuş peki ?? :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
vaay yengemde biliyor işi :) abi şimdiden cebine bereket o zaman.. ehh şimdi akıllı kadın ne isteyeceğini çok iyi biliyor :oke: Lumia 920!!! bende sonunda karar verdim rengime , kırmızı :)

almak da nasip olur inşallah ama biraz beklemen gerekicek hicbir yerde kalmadi cunku:D

n000k

n000k

Üye

almak da nasip olur inşallah ama biraz beklemen gerekicek hicbir yerde kalmadi cunku:D
biliyorum bende biraz beklesem diyorum.. konunun tekinde şimdilik turkcell ile nokia shop satacak, vodafon falan diğer mağazalar 3 ay sonra satcakmış.. vodafonu beklesemmi acaba? 24 ay vadelen hat üzerinden kampanya yaptırsam zararlımı çıkarım sence??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
biliyorum bende biraz beklesem diyorum.. konunun tekinde şimdilik turkcell ile nokia shop satacak, vodafon falan diğer mağazalar 3 ay sonra satcakmış.. vodafonu beklesemmi acaba? 24 ay vadelen hat üzerinden kampanya yaptırsam zararlımı çıkarım sence??

bekleyip gormek lazim. Fiyat ve kampanyalar nasil olur bilmiyoruz. Ama faturaliysan ve yuksek fatura oduyorsan her turlu karli cikarsin.

n000k

n000k

Üye

bekleyip gormek lazim. Fiyat ve kampanyalar nasil olur bilmiyoruz. Ama faturaliysan ve yuksek fatura oduyorsan her turlu karli cikarsin.
her ay 95 lira fatura ödüyorum.. paketim 55 lik ama yanı yunu kampanyalarıda eklersen aylık 95 lira ödüyorum.. hmmm her türlü karlı çıkarım hhee :hmmm ??? valla bak şimdi eğer vodafone bu fiyattan 24 aylık kampanya yaparsa evet iyi olur aslında.. yoksa şuan 12 ay taksitle 1800 oluyor..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
her ay 95 lira fatura ödüyorum.. paketim 55 lik ama yanı yunu kampanyalarıda eklersen aylık 95 lira ödüyorum.. hmmm her türlü karlı çıkarım hhee :hmmm ??? valla bak şimdi eğer vodafone bu fiyattan 24 aylık kampanya yaparsa evet iyi olur aslında.. yoksa şuan 12 ay taksitle 1800 oluyor..

aylik 95 oduyorsan zaten tarifeye ek kampanyayla alirsan telefon bedavaya gelir:kop:

n000k

n000k

Üye

aylik 95 oduyorsan zaten tarifeye ek kampanyayla alirsan telefon bedavaya gelir:kop:
ee iyi o zaman :D ben bekliyeyim madem vodafone u yaw.. 2 senedir faturalıyım 85 den aşağı ödediğim yok.. vodafonedan şikayetçi değilim ben kendim ıvır zıvır ek paketler eklediğim için fiyat yükseliyor ama memnunum.. madem ben şuan için bekliycem bakalım vodafone ne yapacak..saol abi fikrin için..

hidayet02

hidayet02

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Reklamlarda Hayatın Bir Parçası Artık:) Benim 10 Aylık Kızım Ne Çizgi Film Nede Başka Bir Şeye Bakmaz. Ya Reklam Yada Hareketli Şarkı Olacak Hemen Baka Kalır:D
Çok doğru artık reklamlar prim yapıyor. Bu arada çocuk (Allah size bağışlasın) işi biliyor. Hayırlısı... :D

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
    Konu Sahibi

Zaman da geçmiyor :dry: Bir an önce yayılsa şu tekno mağazalara..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt