İki ekran kartı arasında kaldım lütfen yardım edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
İki ekran kartı arasında kaldım lütfen yardım edermisiniz
arkadaşlar ben şu an asus eah 5570 1 gb 128 bit ekran kartı kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum fanı çok aşırı ses yapıyo bende almışken iyi bişey alıyım diyorum bu iki ekran kartı arasında kaldım hangisini önerirsiniz ? 1. powercolor hd6850 bu 2. saaphıre 7770 bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz ? veya önereceğiniz başka modelde varmı nvidia hiç kullanmadım o yüzden o konuda hiç bi fikrim yok

M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
hocam benim sana tavsiyem HD6850 olur. Neden dersen eğer HD7770'in bit veriyolu 128 bit HD6850 ise 256 bit yani arada bir fark oluşturur. aynı zamanda HD7770'in fan sesi seni rahatsız eder.eski e.k nı değiştirmek istemenin nedeni artık oyun desteği azalmış olduğu içinse ve yeni oyun oynamak istiyorsan seni fazlasıyla rahatsız edecektir.artısı varmı dersen evet var oda güç tüketimi az HD6850 alacaksan sisteminde en az 500w gerçek güç kaynagı şart. bunada dikkat etmenizi öneririm. Yanlışm olabilir diğer arkadaşlar beni düzeltsin saygılarımla.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
hocam benim sana tavsiyem HD6850 olur. Neden dersen eğer HD7770'in bit veriyolu 128 bit HD6850 ise 256 bit yani arada bir fark oluşturur. aynı zamanda HD7770'in fan sesi seni rahatsız eder.eski e.k nı değiştirmek istemenin nedeni artık oyun desteği azalmış olduğu içinse ve yeni oyun oynamak istiyorsan seni fazlasıyla rahatsız edecektir.artısı varmı dersen evet var oda güç tüketimi az HD6850 alacaksan sisteminde en az 500w gerçek güç kaynagı şart. bunada dikkat etmenizi öneririm. Yanlışm olabilir diğer arkadaşlar beni düzeltsin saygılarımla.

güç kaynağım xigmatek nrp vc serisi 500 w ama gerçek 500 w mı değilmi bilmiyorum

*DeXteR*

*DeXteR*

Üye
6850 de bellek arayüzü 256 bit olarak görünüyor.bu diğer karta nazaran,veri akışını daha hızlı seviyede aktarımını saglayabilir.overclock ilede bellek hızını ve çekirdek hızını diğer karttan dahada güçlü bir seviyeye çıkarabilirsin.

hd 6850'yi tercih etmenizi öneririm.

Cross.FireX

Cross.FireX

Üye
6850 7770'e göre daha gelişmiş bir karttır. 1.7 kat veri aktarma kapasitesi geniştir. Bunların dışında 6870'e bakmanı da tavsiye ederim.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
nrp vc serisi gerçek güç vermez yani 500 watt peak powerdır.
ekrankartında 6850 alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt